- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
hevizms
addikt
Az enyém Redmi3 Pro,de olvastam már ilyen problémát itt is.Telefonalas közben nem mindig működik az elsötétítése a képernyőnek.Ezáltal a füleddel esetleg tartásba teszed a telot és akkor nem hall a másik.Illetve olyan problémát is tapasztaltam hívással kapcsolatban,hogy amikor meg kivilágosodnia kellene a képernyőnek telefonálás után,akkor meg sötét marad és nem tudom bontani.
-
Nem csak a 4G-t, hanem a 3G-t is eldobja, ha ilyen telót fogsz ki.
A romolhatóság szerintem összetett dolog. Szerintem arról van szó, hogy a MiFlash nem elég hibatürö. OS-töl, telótól, hardvertöl is függhet, hogy müxik-e a flashelés.
Egyelöre nem tudok fix hibáról, de olyanról sem, hogy mi az a tuti gép + OS + teló + MiFlash kombináció, amivel tutira jól megy minden.
Szerintem a telóból rengeteg verzió létezik, legalábbis szoftveresen. De ez csak tipp, mert ez magyarázná a különféle kombinációkban elöforduló látszólag logikátlan problémáka.( #2223 ) trebrona: nálam a romolás nem ment kínai stable rommal sem ment a romolás, cserében ment a BL nyitás.
-
trebrona
nagyúr
Onnan global dev-vel kapod. Instabil romolhatóság csak a különböző kínai webshopok által flashelt készülékekre vonatkozik. Én global dev-vel kaptam, bootloader nyitás simán ment. Nálam semmilyen hálózat instabilitás nem jelentkezett, stabil 4G (telenor).
Romverzió ellenőrzése: Beállítások=>Telefonról
-
Milestone2
nagyúr
Igen, ahogy Bici mondja, instabil a ROM-olhatósága. És ha az értékesítő akitől veszed, megszivat, akkor csak a gondod lesz. Ha GLOBAL DEVELOPER ROM-mal jön (azaz nem kell belenyúlnod) akkor jól használható készülék. Illetve a legjobb ha China developerrel jön, akkor a legstabilabb és rootolt is alapból. De nem mindenkinek jó az angol rendszer.
-
Sokan panaszkodnak arra, hogy a legkisebb 3G/4G jel csökkenésre visszavált 2G-re és nem is vált vissza.
Van, akinél egy rejtett menüben való állítgatás megoldja a gondot, de a legtöbb esetben nem.
Itt a hiba fóruma: [link]. Még nem lehet tudni, hogy hardveres gond, vagy szoftveres.
Ezen kívül nem mindenkinél műxik ugyanúgy a ROM flash-elés folyamata. Ez persze, csak akkor gond, ha le akarod cserélni a rom-ot - pl. gyárilag kínai, vagy webshop-os mókolt verzió, vagy akkor ha root-olni akarod.Én ezzel ak ettővel találkoztam. Illetve a kijelző színei szerintem közepesek, a 47 dolláros Homtom HT16-ba szebb színű kijelzőt raktak - ez csak vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged