Hirdetés
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Akkuban erősít a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilll
tag
válasz
lócitrom #15648 üzenetére
Köszi, sajnos nekem se csinált semmit a kódra, de mindegy, tudok nélküle élni, úgyis Mi9se-re akarok váltani majd ha már normálisabb ára lesz.
Viszont ha már erre járok, egy kérdés: telepítenék két alkalmazást a Play storeból és azt írja nem kompatibilis velük a telefonom. Semmi extra, teljesen egyszerű alkalmazások, de csak Dániában van értelmük. Próbáltam azt, hogy átállítottam a régiót Dániára, de akkor sem. Vajon miért nem engedi? Létezik olyan, hogy csak helyi simkártyával használt telefonra települ fel egy alkalmazás?
-
emilll
tag
válasz
lócitrom #15645 üzenetére
És mivel jár a régióváltás? Ha pl. átállítom Indiára? A T-mobilnál van VoLTE és T-s sim-em van.
És akkor mi van ha olyan szolgáltatónál lenne előfizetésem, sim-em, amelyiknél nincs VoLTE, de amelyiknek a hálózatát épp használom, az támogatja?
Őszintén szólva semmit nem tudok a VoLTE-ről azon kívül amit pár napja olvastam róla, értem, hogy jó dolog, nincs adatforgalom, jó minőség, gyors kapcsolat, de hogy ez a gyakorlatban hogy működik... nem is néztem alaposabban utána miután láttam, hogy nincs a 3s-ben ilyen kapcsoló. -
-
fa4hu
őstag
válasz
lócitrom #15496 üzenetére
Csak nagyon korai GCam változat van erre, ami nem sokat tud, nem jobb a gyárinál. Ha rootolt lenne, sem lenne jobb a helyzet a régi Android verzió miatt.
Lassan én is készüléket váltok, egy hete nyúzok egy Lenovo K5 Pro-t. Szoftverileg messze van a ZUI a MIUI-tól, de már megbarátkoztam vele, és várom a javításokat.
-
Bruck
csendes tag
válasz
lócitrom #11793 üzenetére
Köszi szépen.Egyenlőre nem engedi, túl sok próbálkozást ír az ip címről. A kérdésem az lenne,hogy korábban egy Redmi 4x re kertem nyitást.de aztán azt nem nyitottam,megfelelő EU-s verzió volt. Azzal a simmel(meg az én fiókommal) nem lehetne ezt a telefont (Redmi3s) kinyitni?
-
tsrt
csendes tag
válasz
lócitrom #11404 üzenetére
A telefonom tudja a B20-at, tudatosan így választottam. Eddig, kb. kilenc hónapig kiválóan, stabilan működött a 4G is, a városban most is. Van-e olyan, hogy a készülékben csak ennek a frekvencia sávnak a vétele hibásodik meg, illetve hogy csak ehhez nem csatlakozik? Megpróbálom tesztelni másik készülékkel is. köszi
-
PainKiller69
csendes tag
válasz
lócitrom #11236 üzenetére
Az általad linkelt BlitzWolf nem QC kompatibilis! Nekem is hasonló BlitzWolf van, a "With Power3S Technology" nem egyenlő a Qualcomm féle QC-val, tehát azért nem jelzi a gyorstöltést.
Egyébként én is feltettem tegnap a 8.5.3-at, a telóhoz kapott eredeti töltővel megy a QC, ki is jelzi a QuickCharge ikont. -
gingerbalm
aktív tag
válasz
lócitrom #10620 üzenetére
Amúgy tényleg érdekes, mert a belakás elején az elsők közt tettem fel februárban egy zenelejátszót a telóra, tök természetesnek véve, hogy nincs neki.
Egyébként meg nincs semmi gáz a készülékkel, üzemidő, szinkronizálás, stb. minden maximálisan klafa.
A legújabb rendszerfrissítéssel még mindig várok. Érlelem.
-
retesz147
addikt
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
lócitrom #10563 üzenetére
Erre a biztonsági mentésre én is rányomtam. (A frissítés még prolongálva.) Létre is hozott egy fájlt, mert a fájlkezelőben a MIUI mappában a backup mappa azt mutatja, hogy tartalmaz egy transfer nevű mappát a mentés dátumával, de ha belemegyek, már üres. Rejtett fájlként se látom. Egyáltalán itt kéne keresnem? Vagy ezt csak számítógéppel összekötve látnám? Azzal viszont nem tudom sitty-sutty összekötni, mert XP-m van. Mindig a drive-on keresztül kommunikáltam eddig a számítógéppel.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
lócitrom #10543 üzenetére
Köszi! A SIM-et ehhez előtte ki kell venni? SD-kártyát is? Télen a 8.1.1.0-t megelőző global stable 7-es verzióval jött meg odakintről, és akkor pár perccel a bekapcsolás után (nem volt benne semmilyen kártya még) rányomtam a frissítés ellenőrzésre, majd felajánlotta a 8.1.1.0-t és rátettem a szűz telóra. Ez OTA-frissítés volt? Ez legyen a metódus most is, hogy rányomok a frissítésre és hadd menjen?
-
retesz147
addikt
válasz
lócitrom #10521 üzenetére
Hamár itt tartunk.
Ugye eu stabil 8.2.3 van fent, root, v5 hangpatch, xposed OTP miatt, secure settings és egyéb finomségok vannak.
Ha jön egy frissítés OTA-n vagy twrp-ből rakok fel egyet, akkor előtte twrp mentés, majd factory reset és mentésből állítsak vissza mindent (visszaállítja a xposed-et is és hasonló finomságokat?)?Vagy csak simán nyomjak frissítésre és minden megmarad?
Köszi!
-
kovy79
őstag
-
vipviform
senior tag
válasz
lócitrom #10049 üzenetére
Végül is, ahogy írod a developer mérföldekkel előrébb jár. Akkor szerintem, ha valaki mint én is, egy folyamatosan jól működő telót akar használni, akkor célszerűbb a developert választani a heti frissítésekkel, mégha ez tényleg furcsának látszik. Amíg ennyi hiba jön elő a stabilnál én biztos nem fogok átállni. Talán egyszer megérjük, hogy a stabil lesz a stabil.
-
Brandynew
őstag
-
margithid
veterán
válasz
lócitrom #10043 üzenetére
Több mint fél év alatt nekem kb 2-3 újraindulásom volt a stabil Global verzióval, nekem ez belefér, egyébként teljesen jó, 40k-s telefontól nem várok csodát.
Egyébként volt Blackberry Q5 telefonom is, az is újra indult egyszer kétszer.
Haver mesélte Samsung Galaxy S6 is volt, hogy megfagyott, lassult, persze ki tudja miért, lehet user error, One Plus fórumában is íták, hogy volt gond a szoftverrel, hibák mindenhol előfordulnak. -
Brandynew
őstag
válasz
lócitrom #10043 üzenetére
Ez nem a MIUI sajátja. Megszámlálni se lehet már, hogy hányszor volt olyan, hogy hibás iOS verzió jött ki a iPhone júzereknek. Legutóbb szeptember környékén jött ki egy olyan iOS, amitől sokaknak elvesztek a beállításaik, teljesen lefagyott a mobil, vagy nem volt mobilhálózatuk.
Ugyanilyen volt már a Windows Mobilnál is, amikor teljesen meghalt néhány Lumia a frissítés után.
Egyedül a BlackBerry OS kapcsán nem emlékszem ilyesmire, de az egyrészt nem volt hosszú életű, másrészt elég fapados is volt, így kicsi volt a hiba lehetősége (én egyébként szerettem, Storm 2 tulaj voltam).
A felhasználók minden gyártótól elvárják a folyamatos frissítést (én is), és ez ezzel jár. Ha az új featurek miatt nem is, de a biztonsági rések miatt muszáj is rendszeresen frissíteni. Ha ezt el akarod kerülni, akkor használhatsz valamilyen "butatelefont" is.
-
vipviform
senior tag
válasz
lócitrom #10030 üzenetére
Értem amit írsz, de miután a developer rom "paradoxon hibáinak" folyamatos javítását te is elismered, én mindenképpen egy új belépőnek mégis azt ajánlom, hogy csak akkor essen neki a mókolásnak, ha tisztában van a kockázattal is. Nekem már sikerült túl mókolni és téglává tenni az első MIUI telómat, amit alkatrészárban is nehéz volt eladni. A vevő még ki sem fizette az árat, ezért kitiltattam az "apró"- ról. Végül is annyi a konklúzió, ha valami teljesíti az előzetesen leírt paramétereket, akkor azt kell használni, hiszen ezért választottuk. Amennyiben többet akar, többet is kell kockáztatni.
-
-
-
Brandynew
őstag
-
Mikszi
tag
válasz
lócitrom #9951 üzenetére
Pár napja linkeltem egy nem publikus stablet ami elvileg a béta verziója volt, Hát névre és méretre ugyanaz, ott olyan bibi volt a visszajelzések szerint, hogy tovább tartott a töltés és hamarabb merült a telefon (ellenben gyorsabbnak ítélték a működést), remélem már javították.
-
netreg
tag
válasz
lócitrom #9775 üzenetére
Ez nekem is tecc. Új a telóm, még nem vettem le a gyári fóliát, kellene gyorsan rendelnem valamit. Olyat is tudsz ajánlani, ami egy vékony szilikon tokkal együtt van? Tehát tok + edzett üveg.
Azon vacilálok, hogy a szilikon+edzett üveg vagy egy ízléses flip tok (pl ez) lenne-e a jobb megoldás/védelem a telónak? Mit gondoltok? Ez utóbbinál úgy látom gondok lehetnek a kamera/vaku/ujjlenyomat lyukakkal (nem mindig vannak).
-
Cheesy
őstag
válasz
lócitrom #9546 üzenetére
Atyámnak lesz, ő azon kívül, hogy belerakja a SIM kártyákat és elkezdi használni, nem igazán fogja berhelni szoftveresen.
A Redmi 3S-nek van egyáltalán alternatívája vagy utódja? (Ami legalább ennyit tud és könnyen elérhető...)
Mert ő látja, hogy én dícsérem az enyémet és emiatt szeretne pont ilyen típust mint ami nekem van. -
hudyfiu
senior tag
válasz
lócitrom #9518 üzenetére
Eu multi 8.2.3.0 is fent van...
https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862712273 -
Soká
senior tag
válasz
lócitrom #9496 üzenetére
Ha már panasznap, 2-3 alkalommal már én is tapasztaltam, hogy magától hülyült kicsit a telefon, de miután ez ritka, így nem zavar nagyon. Legutóbb pár napja például megváltozott néhány alap beállítás: fényerő, hang, a kijelző elalvási ideje...
Egy dolog bosszant igazán, már hónapok óta nem működik a három ujjas képernyőmentés, noha ott, ahol ezt be kell kapcsolni, ott elvileg be van kapcsolva... Biztosan felülírja valami más beállítási lehetőség másutt, csak nem tudom, hol? -
trebrona
nagyúr
válasz
lócitrom #9403 üzenetére
Kínai rendelésnél minden előfordulhat, de ha esetleg nem érkezne meg, a pénzed vissza tudod kapni. Ezt a kérdést továbbiakban itt vesézzük ki: Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás!
-
Brandynew
őstag
válasz
lócitrom #9311 üzenetére
Nekem annyira elegem van már ezekből a szilikontokokból, gagyi, kínaiboltos küllemet kölcsönöz még a legjobb telefonoknak is, és egy idő után elkezd sárgulni, vagy legalábbis olyan lesz, mintha koszos lenne. Én is azt vettem rá egyébként, de most rendeltem egy ilyet, szerintem ez sokkal elegánsabb: http://www.ebay.com/itm/262756830022?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=561865574247&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
-
netreg
tag
válasz
lócitrom #9303 üzenetére
Akkor ezek szerint, aki 2016031-et mond és a frekvencia sávok mégis elég limitáltak az valami hamisítványt árul. Ezek általában olcsóbbak egy 20-30%-kal.
Egy eladót találtam Angliában az eBayen, aki tudja milyen sávokon működik a teló és 2016031-est árul. Valóban csak szürke és arany színben.
A többiek terelnek, mint állat. Szerintük a nemzetközi sem támogatja a B20-at...
-
Sutee89
aktív tag
válasz
lócitrom #9070 üzenetére
Próbáld törölni az eddigi ujjlenyomatokat és csinálj újat. Azzal már engedi a regisztrációt?
A Pokemon Go és az AndroidPay-hez szerintem nem elég a sima Xposed, a systemless modult kell felvarázsolni. A korábban linkelt fórumot kell csak lejjebb görgetni a "[MOD] MIUI 8 - Systemless XPOSED + MAGISK (ANDROID 5.0/5.1/6.0)" részhez. Ennek viszont tiszta telepítés kell, ergo adatok, appok ugrottak.
(#9068) SteadyMan: Az akkukímélés ha jól emlékszem alapból be van kapcsolva. "Beállítások --> Akkumulátor és teljesítmény --> Alkalmazások akkuhasználatának kezelése --> Ki"
Én úgy hallottam, a 8.2 developer edition megnyit még egy gigabájtnyi rejtett RAM-ot a telón.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
lócitrom #9035 üzenetére
Szia!
xiaomi.hu 8.1.5 stable rendszeren próbálva (Android 6.0.1)
1. Szedd le innen a "XposedInstaller_3.0_alpha4_3.apk"-t, telepítsd fel és adj neki root engedélyt.
2. Recoveryből telepítsd a "xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126.zip" fájlt. Nekem kell utána wipe. Reboot.
3. Xposed framework eztuán működik elvileg. Ezt úgy tudod leellenőrizni, hogy Xposed Installer progiban rámész a "Keretrendszer" (framework) menüre. Nekem a felső sorban ezt írja zölden: Xposed framework version 87 (MIUI edition by SolarWarez/20161126) is active.
4. A Xposed Installerben a Letöltések között rákeresel a "RootCloak", átlapozol a Beállítások fülre és engedélyezed a Megjelenítendő verziók között a béta verziókat.
5. Letöltöd és telepíted a 3.0_beta_20160731_2 verziót.
6. A RootCloak appon belül Manage Apps --> + --> SmartBank (com.aff.otpdirekt)Remélem nem hagytam ki semmit
dReFiX: És azon belül mit látsz? Nincs semmilyen gomb?
Sajna én nem tudom reprodukálni, másik recovery van a telón. -
trebrona
nagyúr
válasz
lócitrom #8885 üzenetére
Most engem is Szingapúrban lokalizált.
IMEI rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest