Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #2137 üzenetére
Igen csináltam factory resetet. És újra megcsináltam a ROM telepítés után is.
Kipróbálom a másik ROM-ot.
KösziA quickbootban ha rányomok a Recovery módra akkor nagyon lassan lép tovább, kb 10 másodperc mire történik valami. Ez másnál is így van?
A linket már én is megtaláltam korábban. Onnan töltöttem le a ROM-ot.
Valaki légyszi írja le, hogy melyik link mit is takar pontosan?Main ROM download: http://www.romraid.com/paul/pulse/update-p...core-signed.zip EZT töltöttem le ez OKS.
'Wavesecure' add on pack: http://www.romraid.com/paul/3.0.0.40-updat...cure-signed.zip
Stock ROM downloads (to revert if you didn't do a backup) - these are simply repacks of the ROM from the Huawei site
V100R001GBRC85B116SP01 (shipping T-Mobile release) - http://content.modaco.net/pulse/update-pul...bile-signed.zip
-
munnergep
senior tag
válasz
bounty123 #2094 üzenetére
munnergép: ha az "az eredeti T-Mobile image-t (vész esetére)" teszed vissza, az tutira nem lesz rootolt.
Ez teljességgel igaz, kezdő rootolóknak kéretik rá odafigyelni!
Én először a tmobile romot rootoltam, úgy használtam, aztán csináltam róla mentést és azt töltöttem vissza, ha valami gáz volt.
Ui.: ami nekem nagyon kellene az egy leírás a pulse kernel fordításról, rom buherálásról.
-
sippet
senior tag
válasz
bounty123 #2076 üzenetére
ez a bar control nagyon király, nem tudtam róla, kösz a tippet. le is szedtem a wifi/bluetooth/ariplane toggle widgeteket a home-ról, csak a helyet foglalják, helyette kiraktam a wireless managert a task barra.
nálam:
- advanced task killer
- astro
- analog compass (eddig ez működik a legjobban azok közül, amiket kipróbáltam)
- bar control
- brightness profiles
- cal widget
- camera zoom fx (háromszor olyan gyors, mint a default, és ötször annyi beállítási lehetőség van benne. viszont a geotagging ezzel se működik, a modaco rommal se.)
- copilot
- facebook (bár ez elég fapados)
- flashlight
- fotmob 4.0 (akit érdekel a foci, annak muszáj)
- labyrinth lite (bár ezt hamar végig lehet tolni sajnos)
- layar
- meridian player noble (az új rommal végre megszűnt az az idegesítő bug, hogy ha bármilyen alternatív médialejátszót elindítottál, akkor indult vele az alap t-mobileos is. brr.)
- netcounter (bár az új rommal valamiért egyelőre nem számolja a wifin forgalmazott adatot, erre rá is fogok kérdezni, hogy miért lehet)
- pkt auctions ebay (ebayezőknek kötelező)
- remind me (nekem nem kellenek ilyen astridhoz hasonló bonyolult to-do alkalmazások, ez bőven jó.)
- ring toggle
- speedtest.net
- tone picker (bár a ringdroid állítólag jobb, de nekem ez is megteszi)van még pár játék, de azt mindenkinek ízlése szerint.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
bounty123 #2066 üzenetére
Akartam, de mivel minden link amit találtam pl. paragonról vagy partition magicről rapidos volt, így inkább hagytam. Ja persze azért, mert minden slot foglalt volt... De nemsokára meg csinálom a particionálást, megfogadom a tanácsod!
2068: Tedd fel a cdről a cuccokat.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
bounty123 #2062 üzenetére
Feltettem kb. 1 órája az új romot. Első benyomásom az, hogy nem tetszik a kinézettel még barátkoznom kell.
. Gyorsabbnak tényleg gyorsabb és a kimenő, bejövő hívásoktól sem rebootol a teló!
Én nem particionáltam és nem nyomtam factory resetet. Minden app.-m hibátlanul működik.
-
tbs
addikt
válasz
bounty123 #1988 üzenetére
Bármelyik Li akku (LiON, LiPoly) élettartama töltési ciklusok számában van megadva. A "töltési ciklus" az a "töltőre rak akármikor, majd akármikor levesz" tevékenység. És ezek az akkuk nem szeretik a teljes kisütést. Egy JÓ MINŐSÉGŰ Li akku, napi tötőredugással 2-3 földi évig kell bírja.
Persze szórás az van, meg gyári hiba is, meg beteg konstrukció is...
-
bounty123
őstag
válasz
bounty123 #1987 üzenetére
Na ezt figyu, itt pl. pont az ellenkezőjét írják, most kinek van vajon igaza
"A lithium-ion battery provides 300-500 discharge/charge cycles. The battery prefers a partial rather than a full discharge. Frequent full discharges should be avoided when possible."
http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm
-
sippet
senior tag
válasz
bounty123 #1910 üzenetére
igen, az u8230 elvileg stock android rommal fut, ettől még persze lehet, hogy a francia telkó cég belepakolt néhány extra alkalmazást a romba. várok még egy kicsit a visszajelzésekkel, de erős a kísértés a flashelésre. az alap android nekem egyébként is teljesen bejövős.
-
sippet
senior tag
válasz
bounty123 #1833 üzenetére
már úgyis rootolva van, úgyhogy tök mindegy.
megnéztem a modacos topicot, és tényleg úgy tűnik, hogy összehozta a srác. ha eddig jól figyeltem, akkor ez akadályozta meg abban a fejlesztőket, hogy összehozzanak valami nagyobb dobbantást a pulsera. innentől akár a 2.0 is elérhető lehet akkor is, ha nem lesz hivatalos frissítés. izgulok.
-
sippet
senior tag
válasz
bounty123 #1811 üzenetére
de, en irtam, en igen a rootolas utani dolgokra gondolok.
semennyit se konyitok a linuxhoz, ezek nekem nagyon nem kezenfekvo dolgok.
tehat ahhoz, hogy a home screent benne tartsa a memoriaba, az kell, hogy a better terminalban su+enter utan beirod a korabban emlitett parancssort?
es a 0 helett erdemes mas erteket megadni, hogy ne legyen fo prioritas, es ne doglessze meg a tobbi alkalmazast? neked egy nap utan mi a tapasztalatod? tenyleg mukodik a dolog?
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #1823 üzenetére
"Are you even rooted? Because all the roms now have automatic apps2sd .. just partition the sd and your good to go."
Akkor mégsem tudja minden ROM az apps2sd-t? Vagy akkor ez mire vonatkozik?
Itt van SD partícionálás
Itt szintén ROOTolás és partícionálás
Itt pedig a csávó írt egy scriptet ami automatikusan partícionál. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #1774 üzenetére
Igen néztem a connectbot-ot, de azt sem lehet elforgatni.
Úgy meg nagyon gagyi.
Nekem nem dob semmi Force Close-t a BTE ha elforgatom.
És a BTE-t próbáltad már ssh-ra használni?Korábban találtam egy másik terminalt is, de abba még a parancsokat sem tudtam kiadni. Nem reagált az ENTERRE.
-
bounty123
őstag
-
-
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
bounty123 #1535 üzenetére
Azt is jó ha tudjátok ehhez a 1.5 éves készülékváltáshoz bünti is jár ám a T részéről! Ugyanis vannak score szintek, amikbe a telefonálási szokásaid alapján besorolnak, és ha készüléket váltasz, akkor ha sokat telefonáltál és magas a score szintje az előfizudnak, akkor olcsóbban megkapod, még a meghírdetett árnál is. Namármost, ez a hűség letelte után él, de ha 1.5 év leteltével akarsz váltani készüléket, akkor visszaminősítik a készülékárat a legalacsonyabb score szintre, ami még kicsit magasabb is, mint az új előfizus ára a készüléknek! Ergo nem éri meg 1.5 év után készüléket váltani, csak ha nagyon szükséges!
-
DarkByte
addikt
válasz
bounty123 #1542 üzenetére
Nem mondom hogy biztos, de ha a T-Mobile így válaszolt akkor legalább azt tudjuk hogy tervben van. Nekem egyébként az a fura hogy a kolléga odaigazított egyenesen a letöltés helyére, lehet hogy közelebb van az időpont mint gondolnánk, csak szokásos T-s közlés szerint addig nem mondanak biztosat míg másnap már nem tölthető biztonságosan. Meglátjuk, minden esetre üdvözlöm a hírt, még ha egyelőre nincs is más helyen megerősítve.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
bounty123 #1459 üzenetére
Gondolom akkor linuxot hasznalsz: azzal is megoldhato a zene szinkronizalas, tobb 3rdparty app is van a celra (kiprobaltam: tenyleg hat
)
Rohelyes korlatozasok: engem is zavarnak.
Viszont androidnal ha ROM-ot cseresz vagy rootolsz szinten ugrik a gari.
Iphone-nal jailbreak-kel teljesen megnyilik a telo (gari ilyenkor is ugrik).Csomo apple altal nem engedelyezett program telepitheto egy AppStore-hoz hasonlo alkalmazasbol (cydia), amikkel durvan at lehet alakitani a rendszert, plusz funkciokat hozzadva (meg fuggetleniteni is lehet) - arrol nem beszelve hogy illegalisan letoltott appokat is fel lehet igy tolni a telora.
-
MartOOn
addikt
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #1157 üzenetére
A digiclockkal nekem az volt a baj, hogy a 24 órás kijelzés nem frissült. Én most ezt használom.
A doogle kb azt tudja, mint az astrid, csak még a calwidgettel együtt működve beteszik a napi teendők listájába a ToDo-kat. Így egy widgettel kevesebb kell és a calendarium egyben látszik. -
szente
addikt
válasz
bounty123 #1104 üzenetére
na már megjavult.de nem csináltam vele semmit,úgy hogy nem értem.
az app managerrel tudtam back uppolni,az astro-ban nem találtam ezt a funkciót.egyébként sokan panaszkodnak a telefon hangszórójára beszéd közben.hát sajnos igaz.az enyémnek is doboz hangja van,ami eléggé ront a beszéd minőségen.
-
szente
addikt
válasz
bounty123 #1101 üzenetére
kösz.tegnap este óta hiába kapcsolódok wifin egy routerhez,a böngésző nem jeleníti meg az oldalakat, és a market sem működik.viszont az msn kliensem,meg be tudott jelentkezni.csináltam egy factory data resetet,de így sem jó.ráadásul a progjamjaim is eltűntek...
marketről tudok valahogy letölteni pc-n keresztül?
norbesz74:először azért kipróbálom másik routerrel is!
-
szente
addikt
válasz
bounty123 #1068 üzenetére
na a helyzet az hogy,lindával is zenelejátaszóban nyitja meg a letölteni kivánt mp3-at,a rar-ra meg azt irja,hogy nincs elég szabad hely.kb 600mb nem elég neki egy 100mb-s rar-hoz.pedig elvileg az sd-re van beállitva a mentés helye.na mindegy,ez legyen a legkevesebb...
-
szente
addikt
válasz
bounty123 #1068 üzenetére
köszi!
egyébként egy kis vélemény a telefonról meg az androidról így egy nap után:
jó!határozottan...ez az első érintős mobilom,azt hittem,hogy majd sok időbe telik mire megszokom a virtuális qwerty-t,de nem.ahhoz képest,hogy angol,a dolgok nagy része tök érthető.nagyon nem bántam,meg hogy megvettem.ennyi pénzért szerintem jó választás azoknak akik okos telefont szeretnének! -
sippet
senior tag
válasz
bounty123 #1019 üzenetére
nem értem, miért kellett kiszedni ezt az opciót a menüből, hihetetlen. én az alap androidos kontaktkezelővel annyira jól ellettem volna...
no de sebaj, most feltettem a gyári helyett az acontacts nevű appot (korábban már egyébként ajánlotta valaki), ott be lehet állítani, hogy a mycontacts group jelenjen meg az elindításkor, tehát nem szembesülsz a sok ömlesztett szar email címmel. pluszban kezeli a google contactsben beállított összes csoportodat, ráadásul van smart dialer, meg minden ami kell, és az is beállítható, hogy a zöld hívásgomb megnyitásakor is ez induljon el, szóval gyakorlatilag teljesen kiváltható vele a gyári alkalmazás.
-
-
sippet
senior tag
válasz
bounty123 #803 üzenetére
igen, modacon pillanatnyilag ez a legporgosebb topic, es a felhasznalok mindegyike, aki levelezett az ugyben a t-mobile-lal vagy a huawei-jel, azt irta, hogy elkezdtek kipostazni(!) a forraskodot tartalmazo cd-ket, ugyhogy valoszinuleg legkozelebb jovo hetre meglesz a cucc. onnantol pedig mar csak a lelkes fejlesztokon mulik, hogy lesz-e 1.6, vagy akar 2.0-s rendszerunk. izgi!
-
sippet
senior tag
válasz
bounty123 #794 üzenetére
koszi. ezek szerint masoknal is letezik a problema. ez a szar adapter amugy sincs a helyzet magaslatan, legalabbis en ugy hallom, hogy a hangerot is jelentosen lecsokkenti, legalabbis a gyari headsethez kepest. valaki nem tudna kiprobalni, hogy masik adapterrel hogy mukodik? csak a gyari szar, vagy minddel ezt csinalja?
-
DarkByte
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest