- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
n0_gAboR #1465 üzenetére
Álszentség lenne ha a lopást nem tartom magától értetődőnek??? Az a szomorú, hogy van akinek így természetes. miközben irígykedve tekint más országokra, hogy bezzeg azoknak jól megy
...de hadjuk. Ne flameljünk itt. Csak azért érint érzékenyen mert én is programozásból élek. Miért kell sajnálni a fejlesztőtől azt a 10-20 dolcsit??? -
llaszlo
veterán
válasz
n0_gAboR #1457 üzenetére
""Szerintem megéri az árát. Véleményem szerint egy HERO viszont nem."
Nah megis egyetertesz velem, csak masik topicban
"Amikor az a válasz született akkor még nem lehetett HERO-t kapni a T-nél. Máshol meg 110e volt az ára előfizuval. És szerintem a szifon sem ér annyit, mint amennyibe kerül.
A HERO ára/érték arányban 80-ért szerintem jobb, mint a szifon. csak nekem nem tetszik a formája, pedig elgondolkodnék rajta, hogy azt vegyek. A HERO is nagyon jól össze van rakva. Egy videótesztet néztem valamelyik oldalon ahol a két telót hasonlították össze és nem igazán tudták eldönteni, hogy melyik a jobb.
Egy rakás h@lye korlátozás van a szifonban, meg vannak azért annak is hibái. Olvasgass a beszeljukmac.com-om. -
bounty123
őstag
válasz
n0_gAboR #1457 üzenetére
Ja igen, csak az iPhone-hoz akkor adjuk még hozzá egy Win7 árát is, merthogy én pl. nem használok olyan állatfajt és hogy a rákba tölteném fel a zenéimet, ami csak itunes-on keresztül lehetséges? Ja hogy hekkeljem meg veszélyeztetve a garit - zenék rátöltéséhez. Biztos. És ez csak egy a röhejes korlátozások közül.
Oké, hogy minőségi meg brutál hardver, de a mögötte levő totális szoftver diktatúra nekem nagyon nem jön be.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
n0_gAboR #632 üzenetére
Szerintem, ha meg vagy elegedve az iPhone-nal akkor nem erdemes ilyenen gondolkodni.
Osszerakottsag, gyorsasag szempontjabol az iPhone veszett jo (allitolag, meg sosenem fogtam ilyet, szal az altalam mondottakat tessek is igy kezelni), de (es ez az ami miatt sok sok sok sok hazai vasarlot elriaszt) egyreszt draga (mind a vetele mind pedig a hasznalata, mert ugye elvileg rengeteg mindenert fizetned kell(ene)) masreszt pedig zart, lekorlatozott. En speciel ezert nem gondolkodok iPhone-ban. Ha lenne annyi penzem is inkabb megvarnam a HTC Dragonjat (ha a HD2 sebesseget tudja hozni akkor nagggyon brutalis keszulek lesz).
Szal a lenyeg: nem erdemes ket kulonbozo kategoriaju telefont osszehasonlitani... vagy ha mar osszehasonlithatoak akkor ott erdekes felallasrol beszelunk.
Akinek reccenesmentes keszulek, veszett jo videolajatszas (DivX, konvertalas nelkul ugye) kell az valogasson odafentrol (130k+) akinek meg erre van penze az meg erje be a neha beszaggato keszulekkel, videokonvertalassal es az aprobb bugokkal.
(Nekem spec sosem lesz penzem egy 130K+ kategoriajuk telefonra...) -
DarkByte
addikt
válasz
n0_gAboR #438 üzenetére
Nem megoldhatatlan azért, a progi a belső memóriába megy, az adatfájljai meg mondjuk az SD kártyára. Nem tudom az Android-os offline navigációk hogyan mennek, de tuti nem a telefon memóriájába telepszenek, mert a többi modellnek sincs sokkal több belső memóriája. Még a Samsung Galaxy-n is úgy látszik a rendszernek mintha külső SD kártya lenne. A telepítés is megoldható, Market letölti a program részt, majd mikor elsőnek indítod a progit az letölti az adatokat az SD kártyára.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
n0_gAboR #248 üzenetére
Tényleg van akadozása a készüléknek, de elviselhető.
Nekem volt magic-em és ez sokkal jobb, meert ha teli pakoltad lelasult nagyon a rendszere. Ennek is lelasul, de ez 10mp akadás után helyre állitodik magától. Magicnal ujra nditas vagy taskmanager.
amúgy naon használható készülék. -
sippet
senior tag
válasz
n0_gAboR #248 üzenetére
iphone 3gs-től elmarad, de abban enyhén szólva is erősebb hardware dolgozik, nem is egy árkategória. olyan sebességű androidos telefont egyelőre nem kapsz sehol sem, akkor inkább várd meg a motorola most megjelent készülékét, vagy a htc dragont, vagy az androidos xperiát. vagy vegyél iphonet.
-
DarkByte
addikt
válasz
n0_gAboR #138 üzenetére
Addig míg a hardware közeli szoftver réteg mintavételez a kamerától, arról nem is beszélve hogy API-ból tudtommal a kamera videóframe-jeit sem lehet megkapni nyersen, addig aligha. Max. ROM hackel, de ehhez tudni kellene rendesen. Persze ezt a részét még az SDK-nak nem nagyon néztem, ha tévedek fixme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest