- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Greg-77
aktív tag
-
Greg-77
aktív tag
Na azt hiszem még is csak Pulse lesz nem várok sem a Spicara sem a Herora! Inkább teszek a pénzemhez és dominóban megveszem rabság nélkül! Egyre inkább tetszik a készülék kívül, belül!
Hibái úgy is mindnek lesznek, huwei-ről vegyesek a tapasztalataim mert 2x cseréltek hsdpa modemet, nem voltak megbízhatóak finoman szólva, de a harmadik viszont hiba nélkül elment aztán 1.5 évet és még tovább is jó lett volna csak már nem használom.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
a.t.t.i. #1193 üzenetére
Köszönöm a választ! Azért picict bizonytalankodom de a fórumokban ált a hibákról esik szó, uh nem szabad ez alapján megítélni a készüléket. Abban pedig biztos vagyok, hogy a fémház és ez E-széria minősége nekem is hiányozni fog, remélem megbízhatóság terén nem lesz hiányérzetem, mert az én készülékem meglepően stabil, megbízható ami az eddigi Nokiáimról nem volt elmondható. A Samsung Spica lehet még jó választás, de azt meg nem tudni mikor is jön és egyáltalán a T forgalmazza-e! A Hero pedig ár/érték arányban nincsen ilyen jó mint a Pulse.
-
Greg-77
aktív tag
Tisztelt fórumozók lassan körvonalazódik, hogy ez a készülék lesz a következő, E71 ről váltanék ha jóltudom van itt olyan fórumtárs aki szintén E71 ről váltott, kérném írja meg nekem akár priviben pro/kontra véleményt! Csevegő programok és web böngésző programok vannak-e androidra nekem a skyfire elbánik a flash tartalmakkal is. Gondolom a market-en van megoldás sok mindenre. Mindenkinek az a véleménye, hogy az a többlet ár amibe a Hero kerül nem megérős? A válaszokat köszönöm!
-
Greg-77
aktív tag
Köszi szépen az infót, ahogy reméltem ár/érték arányban nagyon jó is készülék! Egyébként egy winmo után még ha TouchFLO is csoda jó tud lenni egy andoridos cucc! (minnyá jön erdoke és kivégez virtuálisan ezért
) Természetesen a hiányosságok majd a hosszabb használatból adódóan jelentkeznek.
-
Greg-77
aktív tag
Kedves fórumtársak némi infót csöpögtetne akinek sikerült beszerezni
A tesztet is várom, de a felhasználók véleménye sokat szokott számítani nekem!
-
Greg-77
aktív tag
válasz
DarkByte #208 üzenetére
Ez a dominós ár valóban jól hangzik, de az SD kártya hiánya számomra nem érthető (elég filléres tétel) lehet, hogy fehér hátlap és tok sem lesz benne
Mindenki: Az elég szánalmas dolog, hogy mindenhol adnak hozzá ráadásul kártyás csomagban 50ezer Huf környékén meg kapható a készülék a britek földjén. De tudom a választ ez Mo. Örüljünk, hogy egyáltalán eljutott ide?
Ez mit takar: Sajnos ez a termék jelenleg nem rendelhető! Ez most csak a webshop-ra vonatkozik, vagy nem lehet még kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest