- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
Akron99 #7463 üzenetére
sms-nél meg az üzenetközpont számát... mivel valszeg 1,6 van rajta valaki segithetne a hölgynek hogy ezt hol találja... de én is rálookingolok 2.1-en.
üzenetek menüpontban az üzenetközpont száma meg van adva?: +36309888000
APN: settings / mobile networks / Acces Point Names (APN) / huhh ez már itt sok adat...
-
MartOOn
addikt
válasz
szalai rita #7458 üzenetére
add el.... nekem!
huhh... nekem is volt de nem rémlik sajna hogy mit hova kell állítani, 1 napig én is szivtam vele az enyém Németo-ból volt.
-
MartOOn
addikt
hello pulseosok!
eddig g1-em volt eladtam, de hiányzik az android nagyon. viszont pénzem max egy pulse-ra lenne. egy pár mondatos pro és kontra véleményeket kérhetnék? volt már a kezemben egyszer amikor megjelent, külsőre bejön.
a helpet elöre is köszi!frissítéssel hogy áll most? melyik verzión fut hivatalosan?
-
MartOOn
addikt
féloff... G1 topicba napokig senki nem néz be...
ki mit hallott a G1 frissítésekről? olvastam hogy 2.1 is lesz rá???
hülye kérdés de ha costum ROM van a telódon akkor mennyire érdekes a frissítés? mármint a hivatalos... természetesen.
még egy kérdés: melyik a legstabilabb legjobban használható G1 ROM? várom a véleményket pro és kontra. milyen fícsör milyen bug javítás milyen sütikólavideóval tud többet-kevesebbet. -
MartOOn
addikt
hali embörök!
Alarm Clockban a hangerőt hol a francban állítom??? eccer már megvolt de azóta elveszett...
G1, nem Pulse de a G1 oldal halott... még szaga is van...minden reggel infarktussal meg stroke-kal kelek... kicsit halkítani kellene...
Előre is köszi!
-
MartOOn
addikt
tőletek kérdezem mert a G1 oldal halott...
ezt a widget-t keresném... milyen néven fut ez?
-
MartOOn
addikt
engem is! G1-en is müxik?
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #1625 üzenetére
az tuti hogy nem alszol!!!!
gratula!!!
-
MartOOn
addikt
válasz
Komplikato #1570 üzenetére
jaja, nálam is volt egy 21-es másolat... vazze ingyenes oprendszert másolni??? több mint vicces.
-
MartOOn
addikt
fél off...
klikk ide
kérdés: ez most tényleg android vagy ez még a avacak másolat? "klón"? -
MartOOn
addikt
majdnem off...
tejóisten! felírtam milyen progik vannak telepitve... 47 db program!!! nem sok ez?
uhh majd szelektálni kell... kinek mennyi? csak én vagyok elszállva?
-
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
please! valaki segítsen nekem! meg lehet egyáltalán oldani, hogy g-mail levelkből csatolmányt LEMENTSEK????
help please!!! NAGYON GÁZ LENNE HA NEM... sztem... nem?
-
MartOOn
addikt
hwsw cikkei igen elfogultak, már egy ideje nem olvasom őket... csak felbosszantanak...
más:esetleg vmi apk? e-mail-es csatolmány mentésére? vki tud ilyet?
thx!
-
MartOOn
addikt
Köszi a segítséget Alarm ügyben! megvan a ludas! WCA nevü alarm progi valahogy a menüből eltünt de megjegyzett egy 5.45-ös időpontot és szorgalmasan keltegetett. Kolléga tanácsára átállítottam rendszeridőt és ébresztettem, természetes a 5.45-kor nekiállt ébresztgetni... ráb@szott mert fent voltam és task managerben megnéztem mi aktiválodik!!! hehe!! a kis kötsög! nyomban kinyírtam!!! újra install majd töröl minden időpontot belőle majd megint uninstall.
örömmel jelentem holnap 6.35-kor fogok ébredni!!!köszi mindenkinek!!!
-
MartOOn
addikt
válasz
bucsupeti #1198 üzenetére
jogos! ez egy jó kérdés! az a baj hhogy hulla vagyok amikor ezt eljátsza velem de holnap megnézem reggel5.45-kor. a naptárban nincs semmi ilyesmi, és csak akkor csinálja ha ébresztő órát bekapcsolom. most hogy zúzom az agyam csak vmi régi alarm jön be me dissmisselni kell az ébresztőt... hmmm... na neki esek megint melyik apk nem hagy aludni. thx!
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
hello every!
Bocs hogy ide írok de a G1 forum teljesen leállt. mindenki eladt a G1-et és pulse-t vett???félre a tréfát... egy kérdésem lenne:
kb 4 féle ébresztő fánksönt telepítettem fel a G1-emre de végül a gyári Alarm Clocknál maradtam. a többi uninstall...de!!!
azóta minden reggel 5.45-kor ébreszt a telóm de hogy miért azt nem tom mert az ébresztő 6.35-re van állítva mint rendesenm és nem is az általam megadott mjuzikán dalol.
3x keltett már fel feleslegesen és hát csak a francia nevelőnöm tartott vissza hogy földhöz ne csapjam a kicsikét. (no meg hogy azért szeretem ám)átnéztem semmi ébresztős cucc nem maradt a telón. már csak egyre tudok gondolni de az elég faramuci. lehet hogy megjegyzett valami beállítást egy régi alarm progiból amit az uninstall nem szedett ki? ahogy bekapcs az ébresztőt tuti hogy reggel 5.45-kor fogok kelni + ébreszt az általam megadott időben is az én zenémmel.
hát wattafíling? vki vmi okosat? kerülném emiatt a factory resetet... ha lehet...
gyors és bizonyára örömteli válaszotokat előre is köszi Android-társak!
-
MartOOn
addikt
válasz
magnusheron #1171 üzenetére
remélem G1-re is lesz hivatalos 2.0 el tudnám viselni...
-
MartOOn
addikt
hali! G1 oldalon nem válaszolr tá senki.
tud valaki fénykép elrejtésére való progit G1-re? jelszavas tömörítő, egyszerű photo széf vagy valami hasonló érdekelne...
köszi! -
MartOOn
addikt
most számoltam össze, nem egész egy hónap alatt (ennyi ideje van meg a G1-em) 38 apk-t és/vagy widgetet dobtam fel a kicsi androidra...
eddig symbianem volt meg HTC winmobilok de azok ilyenkor már rég dobtak egy hátast...respect Android!!!
-
MartOOn
addikt
Imádom a Marketet!!! nagyon zsír progik vannak fent! most raktam fel a Car Findert..,. (mindig elhagyom a verdát a nagyobb parkolókban) simán odavezetett 15 m-es körzetébe, onnan meg már én is felismerem... hehe.
-
MartOOn
addikt
mindenkinek nagyon köszönöm a véleményüket! megnyugodtam hogy nem javasoltam kakacuccot havernak... g1-et megéri cserélni rá? lesz pulse-ra 2.0?
-
MartOOn
addikt
nagyon thx! sztem egyelőre alap fánksönökre kell neki. otthon wifi, menet közben egy két net igényes fícsör... market orrba und szájba...
azért a G1-emet nem cserélném le rá... remélem a magenta csapat belehúz és hoz még jó droidokat!
-
MartOOn
addikt
hello embörök!
KÉRDÉS:: kollégám vételezne egy ilyen Pulse-t. mi a véleményetek a vasról? az android okés, emiatt javasoltam neki csak nem szeretném ha bazinagyot csalódna ebben a kínai cuccban. én 13 másodpercig tartottam egyet (kikapcsolva) a kezemben... első blikkre bejött.
véleményetek? első androidnak jó lesz neki?
előre is köszi az építő véleményeteket!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest