- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
bounty123 #1535 üzenetére
Azt is jó ha tudjátok ehhez a 1.5 éves készülékváltáshoz bünti is jár ám a T részéről! Ugyanis vannak score szintek, amikbe a telefonálási szokásaid alapján besorolnak, és ha készüléket váltasz, akkor ha sokat telefonáltál és magas a score szintje az előfizudnak, akkor olcsóbban megkapod, még a meghírdetett árnál is. Namármost, ez a hűség letelte után él, de ha 1.5 év leteltével akarsz váltani készüléket, akkor visszaminősítik a készülékárat a legalacsonyabb score szintre, ami még kicsit magasabb is, mint az új előfizus ára a készüléknek! Ergo nem éri meg 1.5 év után készüléket váltani, csak ha nagyon szükséges!
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
bogyomobil #467 üzenetére
Köszi, én is lecsekkolom mit írnak benne/róla!
-
AmigaFan
aktív tag
Köszi a linket, de nekem 404-es hibát dob! Egyébként itt a Mobilarénás tesztet hiányoltam, nem a külföldieket! Ja és mint az előbb is írtam, visszaolvastam a fórumot, de amennyi tapasztalat le van írva, az szerintem még gombócból is kevés!
De lehet ezt csak én keveslem!Peace
-
AmigaFan
aktív tag
Sziasztok!
Engem is a tapasztalatok és a használhatóság érdekelne leginkább! Az új tulajok tényleg írhatnának már véleményt, de főleg tapasztalatokat!
Eddig ez a teló jön be ár-érték arányban a legjobban, és lehet vennék is, de semmi konkrétumot nem kapunk!
Mondjuk az oldalon a tesztet is erősen hiányolom, bár visszaolvasva írták többen is, hogy lesz hamarosan, na de mikor???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest