- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
MartOOn #7383 üzenetére
Hopszika
Wave Blazer
Bár gondolom nem nehéz megtalálni. -
kaller1
veterán
válasz
MartOOn #1572 üzenetére
A kis nyomi visszatette a kamu androidos cuccát,úgyhogy megkérdezheted tőle megint....
-
Komplikato
veterán
válasz
MartOOn #1562 üzenetére
Ez a telefon nem ér 32.000-et, nem Androidos, volt róla pár cikk itt az oldalon is.
Ez egy Sciphone klón, valami Androidra skinelt gagyi OS-el ...
A Sciphone Androidos telefonjai elvileg az N12, N19, N20 és N21, ebből jelenleg csak az N19/21 kapható, viszont hivatalosan EU-ban nem. Ráadásul még ezeket is hamisítják! -
válasz
MartOOn #1499 üzenetére
A lista legalján van elvileg, és igen, aHome Lite-nak hívják.
-
>-48-<
aktív tag
válasz
MartOOn #1499 üzenetére
A progik nevében a lite általában arra utal,hogy ingyenesen letoltheto a marketrol.
Ezeknek tobbnyire van egy tutibb,teljesebb ugyanakkor fizetos valtozata.
Nekem nem lassult tole,de jobban tetszik az alap.
Amugy kb.30 alkalmazasom van. Szeretem ugy 30%-on tartani az ures helyet. Nem tudom miert,ez amolyan dili nalam.Karos program:
csxPOI -> poi- kat lehet vele a google mapsre iktatni de nekem szetcseszte a gps-em
-
llaszlo
veterán
válasz
MartOOn #1471 üzenetére
Vannak free mp3-ak is.
Az mp3akról mindenkinek más a véleménye. Én abban kételkedem, hogy ha fizetek egy mp3-ért akkor a szerzők valóban megkapják a jogdíjat.
Nem mondtam, hogy én nem szoktam torrentezni.De csak filmeket és ritkán. Zene sincs túl sok a gépemen. Illegális szoftverem meg nincs. Minden ami van az free vagy a géphez adták.
Linuxnál nem is volt kérdés a jogtisztaság.
A pulsehoz is a marketből töltöttem le a cuccokat. Próbálkoztam más forrással is, de valahogy nem jöttek be azok. -
llaszlo
veterán
válasz
MartOOn #1469 üzenetére
Nem mindenki lop. Csak sokan.
Én az OSX 10.6-ot egyelőre még nem vettem meg, mert számomra nem hozta azt a teszt alatt amit vártam. Főleg, hogy az aksi üzemidő kb 1 órával lett kevesebb, mint a 10.5 alatt. Napi 11Ft-ot nem sajnáltam volna érte. (Kb 2 évente adnak ki újat. 8300Ft/365/2=11Ft)
Egyelőre maradt a 10.5. -
adamho
tag
válasz
MartOOn #1357 üzenetére
Nyisd meg a böngészőn keresztül a gmail-t, onnan le tudod menteni. Én is épp ma játszottam ezzel, csak így sikerült.
Kérdés: nekem telefonálás közben szétmegy a dobhártyám, olyan hangos. Az oldalsó gombokkal nem igazán tudom halkítani, egyébként meg minimális hangerő van beállítva a bejövő hívásokhoz. De semmivel nem tudom halkítani. Valami ötlet? -
-
kisbergics
tag
válasz
MartOOn #1195 üzenetére
A Marketban meg lehet nézni, hogy mik azok a programok, amiket eddig letöltöttél (annak ellenére, hogy letörölted őket utólag).
Egyébként sziasztok, én is boldog Pulse tulaj vagyok már kicsit több, mint egy hete.
Még a vétel előtt végigrágtam a fórumot így tudtam mire számítsak (WM után megváltás az Android).
Első tapasztalatok: Gyors, okos, szép, tökéletesen kiszolgál. Negatív, hogy velem is előfordult (eddig 2x), hogy a hívó (vagy általam hívott) fél nem hallotta amit mondtam, erre remélem lesz orvosság. Egyelőre még sokat nyúzom, így egy-két naponta tölteni kell.
Vízmérték (Bubble) és iránytű (Compass) programokat én is alapból telepítettem játszani, a Labirintushoz hasonlóan, jó szórakozás.
Google Maps-ot még nem nagyon próbáltam, de nagyon érdekelne majd, nálam felhasználási terület a GPS is. Latitude is tervben van, utána lehetne szervezni megint "embervadászatot" (lsd. http://index.indavideo.hu/video/Emberre_vadasztak_Budapesten - bár én pécsi vagyok).
GPS-el kapcsolatban lenne is kérdésem: Windows Mobile-ra volt egy program, a Navitel, amire rá tudtam tölteni kis hazánk teljes túristaút hálózatát (www.turistautak.hu) és ezen mindamellett hogy szépen navigált, be volt jelölve az összes poi (vadászles, pad, kilátó, stb). Valami okosabb Androidos gps alkalmazás kéne, ami tud kezelni ilyen jellegű adatbázisokat. Van valakinek ötlete?
Talán annyit még a programokról, hogy én a Snowstormot használom 4 napos időjárás előrejelzésre widgetként, illetve digitalclock van beállítva. Videókat én is a Format Factoryval tömörítettem át mp4-be, amit gond nélkül lejátszott (számomra) élvezhető minőségben. Röviden ennyi. -
bucsupeti
senior tag
válasz
MartOOn #1192 üzenetére
Nem lehet hogy ez az ébresztősdi a naptáron keresztül jön? Valami berakott oda egy riasztást ami napi ismétlődésű és onnan riasztgat a teló. egyébként milyen alkalmazás ami ébreszt? Valami csak megjelenik a képernyőn amikor felveri a házat? Vagy a Notification sávban legalább kell írnia valamit...
-
bounty123
őstag
válasz
MartOOn #1192 üzenetére
Hát sajna nem tudom mi okozhatja, esetleg megpróbálhatod visszatenni egyenként azt a 4féle progit, hátha egyikben ott lesz az 5 órai időpont
Én is az alap alarmot használom, bár fontolgatom a matekos ébresztőt, csak tartok tőle hogy falhoz vágnám a cuccost egy komolyabb feladványnál hajnalban.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
MartOOn #1139 üzenetére
Hehe. Titokban én is arra vagyok kiváncsi hoyg mikor kell újraindítanom a droidot. Én a megjelenés napján vettem reggel 8:10-kor kapcsoltam be és azóta nem volt kikapcsolva. A legnagyobb pihenő amit kap az kb este 11 órától reggel 5-ig airplain mód.
Eddig megy rendesen, nincs vele semmi gondom. Telepítgetek rá, van amit törlök és még mindig működik. Awinmobilok ilyenkor a kezem alatt már feküdtek régen valamilyen okból..... -
szente
addikt
válasz
MartOOn #1065 üzenetére
mountolva van a telefonba.ő látja,csak a gép nem.
meg van egy másik kérdésem.azt meg lehet valahogy oldani,hogy a gyári böngésző letöltsön olyan file-okat amit nem ismer?tegnap akartam leszedni egy rar file-t és azt írta rá,hogy nem támogatott file formátum.egy mp3-at is akartam leszedni,de azt meg megnyitotta a zene lejátszóban... -
válasz
MartOOn #1059 üzenetére
Nekem volt Omniám, meg HP614-em, amik ugye "üzletiek". De ez sokkal jobban tetszik. Nekem jó minőségűnek tűnik, használni remek. Az üzletiségről annyit, hogy e-mailezni lehet, docot, pdf-et olvasni lehet, Exchange szervert támogat, pop3-at, imapet is természetesen. Mi kellhet még egy üzletembernek? Szerintem elegáns is. Dokumentumokat normálisan úgysem lehet szerkeszteni egyik okostelefonon sem. Böngészni nagyon jó vele. Navigációra is van jónéhány megoldás. A hardvere éppen elegendő, igaz néha beszaggat. De a WinMo-s telefonjaim gyakorlatilag csak szaggattak.
Néha a hajamat téptem tőlük. Szóval erősen ajánlott.
-
bounty123
őstag
válasz
MartOOn #1053 üzenetére
Véleményem: számomra szinte tökéletes választás volt. Eleve linux mániákus vagyok, otthon csak azt használok évek óta - a nyílt, szabad oprendszer filozófia, ami főleg az androidhoz vonzott. Ez a teló viszont elég olcsó ahhoz, hogy ne egyen az ideg, ha 1-2 hónap múlva majd ha lecseng az újdonság varázsa, már főleg csak telefonálásra fogom majd használni
Amúgy meg ámul-bámul és vigyorog mindenki, amikor a lightsabre appot elindítom, szóval parasztvakításra is tökéletes
Tényleg egy rossz szavam nem lehet rá, nagyon megkedveltem a 2 hét alatt, az apróbb hibáival bőven együtt tudok élni, főleg hogy javarész orvosolva lesznek jó eséllyel majd egy későbbi frissítéssel, vagy custom ROM-al.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest