Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Akron99 #3241 üzenetére
egészségre káros??? miért???
amúgy nem értem miért szapulod ennyire
...
add el!! ennyi pénzért basszus vegyél már jobbat... én is jobban örülnék egy HD2-nek, de nem wok milliomos, így csak ezt engedhettem meg magamnak, és elégedett vagyok vele, hisz többet nem is vártam tőle! (sőt
)
bounty: ne szépítsd... a kamera egy rakás xar... semmire se jó... vmi útja-módja van annak, h javuljona képminőség?? (progi, rom, stb.?)
a hangszóró zúgását a decemberi t update megoldja?? merjem felrakni gyerekek, v inkább főzzek egy romot?
(jah teljesen amatőr, azaz béna wok az ilyen főzésekhez
)
-
zs0lt33
csendes tag
válasz
Akron99 #3241 üzenetére
Szerintem is szar-vas ez a Pulse (egyedül a burkolat és a kijelző fullos), de nekem egy év alatt kifizetendő 44 pénzért megérte így is, együtt lehet élni a korlátaival. Legközelebb kiforrott telefont fogok venni, amit már jó sokan leteszteltek, és megbízható. Jövő karácsony tájékán már biztos olcsó lesz a Nexus One is.
Az intelligens ébresztőórát az ágyra kell rakni (csak ne zúzzuk le
, és tényleg hasznos. megvannak a jól behatárolható alvásciklusok, és a ciklus végi ún. REM fázisban a legjobb ébredni, mert akkor vagy a legéberebb. Ezt a mobil is tudja, ha jó a giroszkópja (Pulse-nak pont nem olyan jó :S)
-
llaszlo
veterán
válasz
Akron99 #3132 üzenetére
Modaco-n esteleg kérdezte már valaki? Ha egy alap linuxból indulok ki akkor ezeket a beállításokat valahol eltárolja a rendszer. A kérdés az, hogy hol? Mert ha ez meg van akkor már bármikor tudok csinálni egy backupot a beállításokról.
Az SMS-ek nyilván szintén így vannak valahol letárolva. -
-
llaszlo
veterán
-
bounty123
őstag
válasz
Akron99 #2657 üzenetére
Nálam így működik, mindig ugyanúgy
SMS érkezésekor a Missed Call jelez hanggal, a Handcent SMS pedig feldobja az állatjó popupját, a képernyő a beállított csökkentett fényerővel bekapcsol. A popup egy nyomásra eltüntethető, ekkor az értesítések megszűnnek. azonnal meg is válaszolható a popup-ban az sms, ehhez nem kell semmit feloldani.
Ha nem csinálok semmit, kis idő után elsötétül a képernyő és 2 percenként hanggal figyelmeztet a Missed Call, amíg valamilyen módon el nem tűntetem az olvasatlan SMS-t.
Ehhez a beépített messages értesítést le kellett tiltani és csak a handcentben és missed call-ban állítani.
-
llaszlo
veterán
válasz
Akron99 #2408 üzenetére
Működik rendesen. Én eddig mindet kipróbáltam azért volt annyi ROM-csere nálam.
Egyszer belefagyott a frissítésbe és akkor kellett a gyári ROM-ot visszatenni, de ez csak 1x volt. Amúgy kb 10 perc alatt megvan az összes művelet.
Az SD kártya partícionálás és formázás az nálam nem tartott 10 percig. Üres kártyát megcsinálja pikk-pakk. Olyannal amin adat van amúgy sem érdemes, mert azzal tényleg szarakodhat. Egy vincsinél is ha elkezdi pakolgatni az adatokat akkor rohadt sokáig csinálja. -
sippet
senior tag
válasz
Akron99 #2408 üzenetére
teljesen tökéletesen működik, kijavít egy csomó bugot, cserébe viszont a bluetooth valamiért elkezd szarakodni. akinek a bt kihangosító meg headset nem fontos, annak feltétlenül megéri cserélni szerintem, egyáltalán nem bonyolult dologról van szó.
a particionálás témájában pedig továbbra is azt tudom javasolni, hogy le kell tölteni egy linux disztribúciót, azt cd-ről bebootolni, és azon keresztül particionálni. gyors nettel a letöltés kb. negyed óra alatt megvan, a partcicionálás a kártya méretétől függően (mivel érdemes előtte formázni) kb. tíz perc. így ingyenesen (tehát nem kell lewarezolni a paragont, ami ráadásul a jelek szerint nem is működik mindenkinek normálisan) és baromi egyszerűen lehet particionálni a memóriakártyát. mindez egyébként nem is szükséges, ha nem akarod, hogy memóriakártyára települjenek a programok, akkor nincs is szükség erre. mondjuk előbb-utóbb akarni fogod, az biztos.
a rootolás, patchelt recovery telepítés és új rom telepítés pedig körülbelül újabb negyed óra alatt megvan. minden le van írva itt a fórumban, csak követni kell az utasításokat, nem nekiállni improvizálni meg még nagyobb hülyeségeket csinálni (pl. htc dreamre való romokat telepítgetni a telóra, mert ha jól figyeltem, ilyen is volt már).
-
sippet
senior tag
válasz
Akron99 #1743 üzenetére
hát igen, a neve már sokat elárul.
@munnergep: olvastam én is, egy másik topicba írtam is, hogy remélem, baromi gyorsan jön az a 2.0-s update, hogy valami legyen, ami vonzza a fejlesztőket a készülékhez, máskülönben úgy tűnik, nagyon egyedül maradunk. eddig sem volt nagy tolongás, és pont az hagyja abba, aki az eddigi egyetlen custom romot csinálta.
-
sippet
senior tag
válasz
Akron99 #1738 üzenetére
a rootolással még közel sem nyílik meg a mennyek kapuja. a főzött rom telepítése már sokkal bonyolultabb, először fel kell hozzá tenni egy recovery image-et, aztán keresni hozzá egy romot (pulsera egyelőre egy darab van). előtte meg még a memóriakártyát is particionálni kell, hogy legyen hova telepíteni a letöltött alkalmazásokat. szóval bonyolult a dolog.
bounty jól mondja, az, hogy milyen alkalmazások vannak alapból a telefonon, azt a rom határozza meg. de amúgy ha olyan nem gyári romot teszel fel, aminél van lehetőség a programok memóriakártyára való telepítésére, ott igazából kevésbé probléma, hogy a belső memóriában mik foglalják a helyet.
-
DarkByte
addikt
válasz
Akron99 #1670 üzenetére
USB-A->Micro-USB-B kábel való hozzá Wikipedia leírása alapján. Viszont szerintem boltban ezt így simán nem fogják tudni, USB->MicroUSB kábel csak simán szerintem. Azért a mobil nem árt ha nálad van vételkor.
Más: akinek nem működnek a Barcode scanner progi, megoldás: [link] Magyarul: mikor fut a progi és tök feketeséget látsz, irányítsd a mobil kameráját erős fénybe (egészen közelről mondjuk izzóba) aminek hatására feléled a kamera és utána lehet scan-elgetni. Lehet próbálgatni milyen vonalkód fajtákat ismer fel: [link] Pl. a Twitter oldalamra mutató QR kód:
Megint tisztára gyereknek érzem magamEgyébként úgy tűnik szoftveres bug-ról van szó (rosszul kalibrálódik az API hatására a kamera valamiért), az esedékes frissítéssel ezt is javítja a gyártó: [link]
-
kopasz79
tag
válasz
Akron99 #1526 üzenetére
hmm...
fotó/videó nem életbevágó sőt alig használom ilyenekre a jelenlegi se w800i-met
3,5 mm igazából ez is tök mindegy mert a Hero fülese is egybe van tehát ha headset ként akarom használni akkor csak a gyári jó hozzá (nem úgy mint sew800i ott a mikrofon felvevő gomb részbe kell bedugni a 3,5 mm csatlakozót és akkor mád szólhat a cx-300és még a hívást is tudod fogadni )
mi számít nagynak? http://www.htc.com/www/product/hero/specification.html
mire elég? kell e az nekem?
3D grafika én nem játszom, viszont filmet lehet néznék (Hero tud xvide-t játszani? én mintha úgy olvastam volna mintha ő se)lehet inkább G1 kellene azon van bill. és lehet vele jól ssh-ni
de aztán lehet az a legjobb ha most Pulse olcsón aztán meg később valami más (csak a később az 2 év a hűség miatt)
ördögi kör ez akár hogy is nézem
-
-
MartOOn
addikt
-
sippet
senior tag
válasz
Akron99 #1427 üzenetére
A memoriakartyan elso letoltes utan general egy "download" konyvtarat, oda rakja a fajlokat, legalabbis nalam. Nekem is sokaig kellett keresni, mire rajottem.
A servo search szerintem egy szar, es baromi sok tarhelyet felzabal a cash, amit general, torolnem le a francba, ha lehetne. En ugyanarra a celra az aurorat hasznalom, sokkal gyorsabban mukodik, es az osszes fajltipusban keres.
-
-
-
llaszlo
veterán
Ha kikapcsolom a szinkronizációt akkor sem működik.
Másnál működik, hogy a gmailre feltette először a contactokat aztán meg a telón újakat ad hozzá?
A lényeg, hogy a gmailen is meg legyenek a contactok és onnan legyenek a telóra töltve.
De ezt a nincs memória dolgot abszolút nem értem. :S
Itt másnak is van ilyen problémája.
Google nem sok találatot hozott erre. Ezek szerint nem sok ember találkozott ezzel eddig.Lehet valahogy exportálni a contactokat? Mert megpróbálnám importálni az SD kártyáról és nem a gmailről. Hátha úgy menne.
-
Hogy miért küldtem vissza? Hááááát... Kézbe vettem. Egy jó nagy műanyagkupac.
Most egy E66-ot gyűrök már 7 hónapja, éppen holnapig, amikortól a mostani telefonom gyártójának N szériás zászlóshajóját fogom "kezelésbe venni"...
Szóval a mostanihoz képest kinézetre borzasztó volt. Számomra.
Ezen kívül heroltom volt attól, hogy nem tudott magyarul. Alapjában véve tényleg jó lesz ez az android. Majd kb két év múlva, tudásban és nyelvtudásban egyaránt. Addig maradok a megszokott és szintén jól használható symbianosnál...
Internetezni viszont király volt, ez tény!Tisztelem és megértem azokat, akik istenítik a telefont, de nekem -MÉG MOST- nem jött be...
llaszlo: Szerintem a párod összeakadt a legnormálisabb és legügyfélbarátabb magyar T-Ponttal, illetve ügyintézővel!
De a lényeg a lényeg: Sikerült amit szerettél volna!szente: Amikor belépsz a webshopba, ott a rendelések menüpontban meg tudod tekinteni a kiszállítás várható időpontját. Amennyiben a státusz "kiszállítás alatt", akkor tuti meg is kapod abban az időben, ami ott szerepel!
-
sippet
senior tag
az mire jó? arra, hogy magától bezárogasson programokat, az oprendszer is képes, ha szükség van rá. tapasztalataim szerint egyébként a pulse a szűkebb hardware miatt amúgy sem hagyja nyitva a memóriaigényesebb alkalmazásokat. én pl. ha a böngészőből kilépek, az esetek 80 %-ában be is zárja azt.
amit meg nem zár be, mert úgy gondolja, hogy elfér, az úgyse szopja le annyira az aksit. legalábbis ez a tapasztalatom.
-
A panel egy dolog, de kell még legalább három másik komponensben is a támogatás: a vezérlőben, a kernelben (driver a vezérlő ezen funkciójához), végül a keretrendszerben (tiszta API a multi-touch eseményekhez) és/vagy az egyes alkalmazásokban (ld. meglévő tákolt böngészők).
Az Android (keretrendszer) nem képes rá 2.0 előtt!
Minden más meg esetleges. -
norbesz74
aktív tag
Akkór a trackbal silány minőségű, mert nekem magicem ivolt gyorsan eladtam, hogy olcsobb eszközt vegyek.
És a magicon ép finom leheletnyit görgettem és müködött. Itt rendesen rákell csimpaszkodni hogy mükögyön.
Hát lehet hogy akkor nem hibás akksija de fura, hogy jobban merül a kelleténél.
-
joey04
titán
hát én egy wm, uiq, droid telefont sem tudok ami ébresztene, meg az iphone sem tudja.
de csak arra regáltam, hogy egy kostelefon sem tudja. de ahogy te is írod, ez nem így van. ha meg nem rendszerfüggő, akkor illene megoldani airplane mód ide vagy oda.
Majd Karma mond valami okosat
524: háh előre éreztem látod a gépes hasonlatot, és ahogy írtam el is bukott.
-
sippet
senior tag
így van, ez az egész egy nagyon vicces kérdés, amivel az emberek az okostelefonok megjelenésével találkoznak először. meg kell nézni a iphone fórumokat, a hagyományos mobilokról váltó felhasználók milliós számban panaszkodtak az első időkben arra, hogy miért nem működik az ébresztőóra, ha kikapcsolják a telefont. az miért nem tűnik fel, hogy amikor bekapcsolják a készüléket, percekig bootol az oprendszer? vagy hogy a bekapcsolás folyamata több erőforrást zabál fel, mintha egész éjszaka standby módban hagyták volna a készüléket?
érdemes egyébként ezeket a készülékeket inkább egy asztali számítógéppel összehasonlítani, mint egy három-négy éves telefonnal, amire szoktak hivatkozni, hogy "dehát ezt még az ezer éves nokiám is tudta". találsz pc-re olyan programot, aminél be lehet állítani, hogy x idő múlva lekapcsolja a készüléket? találsz, százat, ezret. és olyat, amin azt állítod be, hogy kikapcsolás után x idővel visszakapcsolja? nem találsz, és azért nem, mert ez hardware-esen lehetetlen.
@joey20: nem tudom, hogy csinálja a symbian, de ha az újabb nokiák kikapcsolt állapotban is ébresztenek, akkor ez azt jelenti, hogy alójában nincsenek kikapcsolva, hanem csak standby módba kerülnek, legfeljebb mélyebb "álomba", mint a többi, általad felsorolt készülék. amúgy továbbra sem értem, hogy ha létezik airplane mód, akkor mi értelme lenne ennek a funkciónak.
-
bounty123
őstag
Úgy néz ki ez ilyen akkor, én se viszem vissza. Mondjuk szerintem el is zavartak volna, annyira apróság tényleg, csak biztos akartam lenni benne, hogy ez nem egyedi dolog.
Szerintem T-nél le lehet tiltani, hogy ne lehessen adatkapcsolatod egyáltalán. Nekem most aktiválva van az ingyenes adatszolgáltatásuk, ami kb. 10ft 13 kilobyteonként vagy ilyesmi, de az is deaktiválható és akkor szerintem nem lehet netezni.
Az apndroid azért tuti nem árt
-
bucsupeti
senior tag
A hanggal nekem is azt csinálta. Szerintem azért csinálja, mert a hangszóró nincs folyamatosan bekapcsolva. Mikor meg kell szólalnia akkor kapcsolódik be és ezt hallhatod, illetve mikor már bekapcsolódott és tovább tapizod, akkor már műxik rendesen, mert már feléledt.
Szóval szerintem ez ilyen. Ki lehet bírni. Én egyébként visszavettem hogyne adjon semmiféle hangot ha tapizom. Nem kell és az aksit is tehermentesíteni lehet ezzel. -
llaszlo
veterán
Persze, hogy T előfizu. w'n'w-nél írja ki, hogy access denied
Régebben állítgattam a teló netes beállításait, de ha jól emlékszem már előtte sem engedte, hogy csatlakozzam. MMS már megjön, de amikor szórakoztam vele utána nem működött.
A Tnek a honlapjáról le lehet tölteni minden telóhoz, szájbarágós leírást, hogy mit hogyan kell beállítani. Most nem biztos, hogy minden úgy van mert én csak az MMS-t akartam beállítani.Szerk: Itt az összes szolgáltatóé megvan.
-
bounty123
őstag
Van forgalomszámláló, qrva jó. NetCounter
Külön méri a 3G és a wifi forgalmat.Nagyon ajánlom még: handcent sms (sokkal jobb sms kezelés, beérkezéskor nagyon jó popup kezelő), ring toggle (gyors kapcsolás hangos, néma, vibra csengések között), fast call (kezdőbetűre szűrés kontaktok között, nem kell keresésbe írni), anycut (pl. 1 kattintásos hívás shortcutok homera), note everything (text, rajz, hang jegyzetek), wifi onoff (1 katt wifi ki/be)
-
A Marketen tipikusan gyilkolászó taskmenedzserek vannak, a TasKiller neve pl. erősen utal rá, de az ASTRO fájlkezelőhöz társuló program is erre jó (és sokat fejlődött most).
Tiltani elvileg (nem próbáltam még) a Contacts - valami - Edit contact - Incoming calls-szal lehet. A gyári Messaging alkalmazás nálam (még mindig G1) jelez, amikor az utolsó 10 karakternél tartok a 160-ból, nem tudom a Pulse-ra valami sajátot tákoltak-e rá.
-
bounty123
őstag
Kipróbáltam, szerintem igenis van mikrofon a headsetben, sőt egy hívásfogadás gomb is van rajta, a bal oldali fülhallgató felőli szálon, kipróbáltam működik. A gombban van a mikrofon is - azt kapirgálva erősen hallatszik a hang a másik oldalon. Szóval ez egy teljes értékű headset.
-
llaszlo
veterán
Hozzám behoztak egy LG KP500-ast aminek berepedt a kijelzője. A csaj azt mondta, hogy nem érzékelte az érintést és erősebben nyomta még akkor sem aztán még erősebben és kampec a kijelzőnek. Most várja a választ a szervíztől, hogy mennyiért javítják neki. Annyiért majdnem egy új telót kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest