- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hula59
csendes tag
válasz
komloskaroly #3037 üzenetére
Neked jól hozza az ékezetes betűket is? Barcode ccanner 3.1-et tettem fel, az ékezetes betűket rosszul kezeli.
-
hula59
csendes tag
Feltettem a frissítést, legnagyobb örömömre immár a barcode scanner is működik, de az ékezetes betűket kínaiul kezeli... Ha már volt erről szó, akkor bocs.
-
hula59
csendes tag
Muszáj egy gondolatot a navival kapcsolatban idevetnem... Azt gondolom, túl azon, hogy a véleményem egyezik azokéval, akik a programlopást mélyen elítélik, a navi szoftverek gyártóinak is el kellene gondolkodnia azon, hogy olyan konstrukcióval álljanak elő, ami például olyanoknak is megfelel, akiknek évente egyszer-kétszer van szükségük a gps-re. Azok nem biztos hogy arányosnak tartanak 20-30 ezer forintot a programért.
-
hula59
csendes tag
válasz
earlyrat #905 üzenetére
Segíts már nekem, plíz, én is leszedtem, a telepítés simán ment, de a térkép, ami egy pds kiterjesztésű fájl, azt nem hajlandó látni. Én már tettem mindenhova, de nem műx. Hova a bánatba kell másolni? Vagy egyáltalán mi a rák az a pds? Hülyén halok meg, ha nem segítesz...
Köszi -
hula59
csendes tag
Nekem a tévével semmi gondom nem volt, ha nehezen is szedte össze magát, beavatkozás nélkül elindult. Nem kért semmi nyomizást. Sokat ugyan nem tévéztem, de semmi gáz nem volt. Amit észrevettem, de lehet, hogy nem a teló az oka, hogy csúszott a kép a hanghoz képest.
Többen is írtatok sms progikról. Van olyan ezek közt olyan, ahol több üzenetet ki lehet jelölni és műveletet végezni (pl törölni) a kijelöltekkel? Hogy világos legyen: Jönnek a banki smsek, ezeknél azt szoktam csinálni, hogy az egy hónapnál régebbieket törlöm. Egyesével elég nehézkes. -
hula59
csendes tag
Hehe, végre feltette a T a specifikációt a kütyühöz, kínálva újabb néhány érdekes alternatívát a vitás kérdésekhez
-
hula59
csendes tag
válasz
Oraculus #559 üzenetére
Hihetetlen mennyiségű ökörséget írtak már a pulse-ról... például azt is, hogy a kamera nem autofókuszos. Jelentem, az...
A színeket nem számoltam, de nyugodjon meg mindenki, 3G van benne. Mellesleg aki a technikai adatok ismerete nélkül megmondja, hogy 16 millió, vagy "csak" 65000, annak irigylem az éleslátását.
-
hula59
csendes tag
Na itt vagyok, szóval sima ügy volt, aktiváltam a szolgáltatásomat, utána a browser bookmarks-ban benn van a mobil tv, de ha nem, akkor a web'n walkon keresztül is van arrafele link, kiválasztottam az alap csomagot, mert az benne vagyon a mediamania M csomagban, amire váltottam, klikk a csatornára, és már ment is. Persze előtte engedélyezni kell a 3G-t. Szépen ment.
-
hula59
csendes tag
Miután kimérgelődtem magam, és lenyugtattatok kicsit, persze, hogy vettem egyet. De azért fenntartom, hogy menjenek a francba.
Szóval annyian kértek tapasztalatokat, hogy írok én is párat. Hozzáteszem, hogy ez az első okostelefonom, tehát nincs viszonyítási alapom.
Szövegbevitel: Én ettől féltem a legjobban, idegenkedtem az érintőképernyőtől. Nos, a tapasztalataim rendkívül pozitívak. Persze a prediktív szövegbevitelt speciel én nem szeretem, tehát az alapból off. A kezdeti botladozás után (hogy mennyire kell nyomni, hogy kell az alsó karaktereket hívni, stb) szinte hibázás nélkül írok. Pedig nem zongorista kezeim vannak.
Nekem nem akadozott semmi, igaz, nem igazán futtatok több programot egyszerre. Ezt a PC-nél is kerülöm, ha lehet. Jobb a békesség.
WiFi: Úgy van megcsinálva, hogyha van elérhető vezeték nélküli hálózat, akkor kérdés nélkül azt használja kommunikációhoz. Ha le van tiltva a Data Service, akkor nem is tud egyebet használni.
Bluetooth headsetet seperc alatt felismerte, és használja, kicsit zavar, hogy nem értesít, mikor kapcsolódik. Lehetne bőbeszédűbb. Szar ügy, ha a kocsiban csörög, és akkor derül ki, hogy valamiért nem látja a fülest.
Akksi: Tegnap reggel óta nyúzom, kb 16 órát volt töltőn előtte, de még mindig félig van.
Nagyon zavar, hogy a contactokat csak first name, vagyis utónév szerint rendezve hajlandó megjeleníteni. Ez az outlook szinkronizáció miatt nagyon kellemetlen. Most úgy próbálok segíteni rajta, hogy csinálok csoportokat, abban a kevés elemből gyorsabban keresgélhetek.
Tévéztem is vele, egész élvezhető.
E-mail fiók beállításánál hiányolom (bár lehet, hogy csak nem találom) azt a beállítást, hogy csak a subjectet töltse le alapból, és a tartalmat csak ha akarom. Biztos lesz jobb levelezőkliens.
Hirtelen ennyi jut eszembe, ha van kérdés, kérdezzetek, hátha tudok válaszolni. -
hula59
csendes tag
Én arra gondolok, hogy nálunk a mobil előfizetések száma meghaladja a lakosságét, és én azt gondolom, odakinn ez nem így van. De lehet, hogy tévedek. Ez szerintem azért van, mert szeretünk új kütyüket vásárolni, tehát nem a szolgáltatások használatának intenzitására gondoltam. A rengeteg előfizetés jó része nyilván inaktív, és csak a készülék miatt jön létre. Mondom, én csak következtetek, lehet, hogy nem így van.
-
hula59
csendes tag
válasz
ThorsHUN #178 üzenetére
Az ÁFA különbség a nyugatiakhoz képest 2.500-4.000 Ft körül van ennél a bruttónál. A cég meg ugyanaz. Csak a vásárló nem. Nálunk mániákus mobilozó a lakosság, szerintem (bár ezt nem tudom) odakint ez nem annyira jellemző, ezért tudják, hogy itt akkor is ugrani fognak rá a vásárlók, ha kétszer annyi hasznot húznak le róluk. Én elvárnám, ha két évre magához akar kötni akármelyik szolgáltató, az ne keressen egy fillért sem az eszközön.
-
hula59
csendes tag
válasz
Reignman #172 üzenetére
Teljesen igazad van, nem vitatom az ár-érték arányt. De az továbbra sem világos, hogy a magyar előfizetőnek miért kell ennyivel többet fizetni a portékáért. Más típusokra is rácsodálkoztam már itt-ott, hogy majdnem annyit kérnek két éves előfizetéssel, mint amennyiért kártyafüggetlenül meg lehet kapni.
-
hula59
csendes tag
Kb 1 hónapja várom a megjelenést. De akkor megfogadtam, a külföldi árak ismeretében, ha a T túlárazza, akkor nem kell. 13 éve vagyok hűséges előfizetőjük, de azt is megfogadtam, ha ezt a hihetetlen pofátlanságot megcsinálják, hogy mindenki tudja, külföldön mennyibe fáj, és ennek ellenére itthon megvágják az ügyfeleket, akkor az összes társkártyámmal együtt szépen otthagyom a T-t. Ami sok, az sok. Hogy ezért a cuccért nem sok ez a pénz? Igaz. Csak úgy látszik, a hazai T fejőstehénnek nézi a vásárlóit. Tudom, nem mennek tönkre attól, hogy néggyel kevesebb előfizetőjük lesz, meg azt is tudom, hogy hogy ennyiért is el fogják tudni adni a portékát. De nem nekem. Ki tudnám fizetni, ha nagyon akarnám, de ez innentől elvi kérdés.
Isten veled, T-mobile hu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest