Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz
pepe091 #10546 üzenetére
Köszi. Az jó lenne ha lehetne ilyen beállítás, mert egy csomó app csak az infókat gyűjti a felhasználóról, bár szerintem nem lesz ilyen mert az a google-nek és az nsa-nak nem tetszene. Azt hiszem letolom a facebook app-ot a telefonról, működik az a böngésző alól is és azt meg ki lehet lőni.
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #10076 üzenetére
Így van. Gondolkodtam, hogy beszerzek egy Honamit de inkább várok fél évet aztán, jön a 2014-es zászlóshajó ami minden bizonnyal többet fog nyújtani. Nem éri meg váltani Z-ről Honamira és az ára is lesz 200k az biztos.
Használat közben meg mindegy, hogy s4 pro, adreno 320 vagy s800-as adreno 330as van. Még a Z-ben lévőt sem használja ki semmi. Egyedül ami tetszik a Triluminos kijelző, 3000es akksi na meg a jack aljzat vízálló lesz és nem kell takargatni azt, na meg a 20mp-es kameraZ-ben még sose voltam úgy, hogy kevesebb ramom lenne mint 1GB, általában 1,2GB szabad, minden villán gyors és sima.
Évente lenne egy zászlóshajó majd azt nyomatnák egész évben! Szuper is lenne így. Most csak egy ráncfelvarott verziót kap a Z a Honami személyében szinte.
-
draco84
tag
válasz
pepe091 #9832 üzenetére
A T- nél nem esett ennyire szét beltéri fotozásnál!! Igen én is tudom hogy nem egy canon van a kezembe de mint írtam a T- nél nem esett ennyire szét! Volt màr egy pár xperia telefonon de ilyen kép minőséggel nem találkoztam az xperiáknál! Egyébként nagy sony fun vagyok és részletesebben vizsgálgatom a sonyt!
De hát reménykedjünk hogy javítani fogják vagy megkapjuk mi is a honami kamera szoftverét!
Szép napot mindenkinek!!! -
válasz
pepe091 #9388 üzenetére
nem, hiszen leírtam például az ip57 hiányát is, amit csak a z esetén kaptam meg korábban.
amikor szoftveres hibával hoznak hozzám z-t, és amiatt esetleg cserélni akarják más típusra, mert már nagyon elegük van belőle, akkor általában lebeszélem azon szándékukról a tulajdonosokat, és miután javítottam a problémát, megmutatom nekik, hogy jó az a z, nem akad...stb, ne abban keressék a hibát!
örömmel leírnám a hibáit is, de csak és kizárólag azok miatt, akik tényleg elfogultan kardoskodnak mellette, minden más típus ellenében, de megtették és megteszik majd helyettem mások, az aktív tulajdonosok, ha előjött/előjön valamelyik adott hiba... -
válasz
pepe091 #9379 üzenetére
isteníteni? nem, olvass csak bele a kapcsolódó témákba, sokszor javasoltam mostanság is z-t, ha a kérdező feltételeninek és elvárásainak az felelt meg!
mindig leírom, hogy számomra az s4 ideálisabb, de ettől még nem húzom le a z-t, mivel azzal sem volt problémám, és akinek más szempontok fontosak, azoknak akár az s4 ellenében is megfelelőbb lehet a z, viszont a mikor a különböző szempontok figyelmbe vétele nélkül, általánosságban leírja valaki, hogy egyértelműen jobb a z, na az az elfogultság!besaints; az s3 után bármelyik újabb csúcskategóriás telefon jobb, az s4 is mérföldekkel előrébb jár, nem csak a z.
amennyiben nem sok különbséget látsz az s3 és az s4 között, úgy nincs miről beszélni a továbbiakban, még a z viszonylatában sem. -
SkyS1gn
félisten
válasz
pepe091 #9091 üzenetére
Meg is fogom baszni magam hogy szeptemberre valami élhető csomagot kihozzak.
A havi 4GB éppen elég volt, de most hogy megszűnt és 1GB a max nemtudom milesz... Vicc.
A telenornál 5600-ért már korlátlant dobálják! Nagyon le van ragadva a dolog...
Legyen majd egy netezős sim-em 8GB-al meg egy amin hívnak és cserélgessem vagy legyen másik telefonom is??
RÖHEJ!
-
soldier2
őstag
válasz
pepe091 #8449 üzenetére
Bocsánat. Nem válasz akart lenni
Újból itthon, és sikeresen átrágtam magam kicsivel több mint 400 hozzászóláson. Nyaralás alatt csináltam pár tesztképet a Z-el és a Panasonic FZ-20-al is, ugyanott ugyanakkor, automata módban mindkettővel. Gondoltam megosztom őket, sokan kérdezik milyen a kamera, stb. A gond az, hogy annak ellenére, hogy a belső memóriába menti a képeket, SD kártya csere óta nem látja, és a DCIM mappa is hiányzik (ilyenkor fényképezni sem tud azt írja nem lehet menteni a képet de ezen egy újraindítás segít). Ezt már egyszer eljátszotta az út alatt is, de ott az SD kártyát töröltem, és azt hittem azon voltak a képek, és újból csináltam pár tesztképet. Itthon SD kártya ki, fényképezőből SD kártya be és ment minden rendesen - TV-re tükrözve a képeket meglepően jók voltak a Z-s képek is. Majd a fényképezőgép SD kártyája ki, telefon saját SD kártyája be és azóta a második sorozat tesztképem is elveszett. Ötlet, hogy mi lehet a gond. Mintha az SD kártya leválasztása néha törölné a telefon saját memóriájából DCIM mappát.
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #8437 üzenetére
Javítva. Így szerintem pontos és tökéletes:
Nem jár garancia vesztéssel a rootolás?
Csak a garancia szüneteltetésével. Az változó, hogy hogyan állnak hozzá a szervizesek ezért, mindenképp mielőtt szervizeltetnéd távolítsd el a rootot a telefonról vagy rakd újra a romot.Hamarosan megjelenik a kiemeltben.
-
boogie84
veterán
válasz
pepe091 #7865 üzenetére
Ezt a megjegyzést mindenképp be kellene tenni az összefoglalóba! Érdekes a szitu, mert pl ha véletlen vki elfelejti bezárni az ajtócskákat, majd a zsebében ebben e melegben megizzad és elszíneződik az indikátor akkor ahogy írtad is ugrik a gari!
Ha ezt normálisan ki tudják vizsgálni, akkor nem probléma, de ha nem, akkor ez bizony komoly hátránya a telefonnak, mivel akármikor elveszítheted a 100-150eFt értákű telefonod gariját! Sztem ez fontos dolog lenne a leendő vásárlóknak, mert pl egy Samsungnál ilyen nem fordulhat elő, nyilván nem viszed vízbe de a zsebedben nem vész el a gari!!
Sajnos ez egy fontos negatívuma a készüléknek! Mit gondoltok?? Sztem ez nonszensz!
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #7911 üzenetére
Szerintem tévedsz. Az S már lassan 1,5éves telefon és elfrissült azért, egy darabig. GB -> ICS -> JB
tehát 1,5 évig frissítették. P,GO,T,E is frissült.A Z év eleji készülék számolhatjuk a márciust akkor is csak 4hónapos. JB 4.1-el kezdte és 4.2.2-nél tart.
Útban van a következő frissítés már. Amit a Google bemutat 4.3 azt is hamar megkapjuk, fognak érkezni hozzá kisebb javítások a Sonytól. Majd év végén bejelenti a Google az Android 5öt amikor a készülék csak 9hónapos lesz.Azt, azért ne felejtsük el, hogy sokkal komolyabb készülék a Z sok minden miatt mint anno az S. Idén csak a Honami lesz jobb a Z-nél.
Jövő év végén várhatóak a 4magos 2,5-3ghz-es procik tehát nem lesz akkora ugrás hardverileg sem mint eddig.
Az idei készülékek a Sony Xperia Z/ZL/ZR/Z Ultra. Ezek jövőre lesznek 1évesek. Az Android 5öst szerintem biztos megkapjuk év végén mutatja be a google, és jövőévben is végig kapni fogjuk a frissítéseket.
-
boogie84
veterán
válasz
pepe091 #7865 üzenetére
Milyen színűek lesznek az indikátorok ha víz éri őket? Am meg hogy mondják meg h nem ott kapta a vizet csukott ajtóknál?
(#7867) pepe091: Aha, meg van. Köszi. Azt hittem az gyári.. Nem néztem a sajátot, csak most.
Ha elfelejted visszacsukni pl a jack ajtót, és nyáron megizzad a telefon a zsebedben, akkor ugrik a garancia? Ez valami vicc? -
boogie84
veterán
válasz
pepe091 #7838 üzenetére
Nem egy ügyes kezű ember az biztos.
(#7839) w333: Te sem dolgoztál telefon gyárban ugye? Hagy magyarázzam el. A készülékek teszteken mennek át. Legtöbb esetben vagy elektromosan hibás alkatrészek miatt, vagy összeszerelési hibák miatt, de ÚJRA szét kell őket szedni. Van h egy telefont többször is szét, ill össze kell szerelni. Nos az ilyen esetben (ha pl koszos kesztyűvel dolgozik) akkor kerülhet a GYÁRBAN is kosz a kamerára. Hogy hogy került ki hozzánk, az megint egy másik ( minőségbiztosítási ) probléma.
Egyre okosabbnál okosabb emberek írnak a fórumba. Mint azt korábban már említettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest