- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
beast27
senior tag
válasz
SkyS1gn #18307 üzenetére
Én utoljára miui-t az előző telefonomon használtam (s2). először kb 20 percet vol fenn és cseréltem i, aztán kb egy hónap múlva vissza raktam ésaadtam neki még egy esélyt, onnantól kezdve fél évig azzal használtam bármi féle hiba nélkül. Szóval én azt ajánlom hogy adj neki egy esélyt. Most hogy szóba jött én is eléggé szemezgetek vele
-
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #18287 üzenetére
Nem ez nem az XDA -s MiUi ... az nagyon sz@r nem ajánlom
Amit linkeltem az a hivatalos "miuandroid.com" oldaláról való > Link
Haver teljesen elégedett vele, nem találkoztunk 1 bugal sem, akkuidő picivel jobb mint a gyári 4.3, ő egész nap nyomkodja (facebook és messenger) kb. 4 óra kijelzőt simán bír, a kamera ha jól tudom akkor ugyan az ami a 4.2.2 -ben volt, de a 4.3 -ból szerintem kivehető a kamera alkalmazás és berakható a MiUi -ba
Képernyőfotókat most nem nagyon tudok mutatni ... de Link
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #18283 üzenetére
Rakd fel a MiUi -t megfogsz lepődni hogy milyen jó rendszer az !
Itt egy kis leírás ... hogy minden elsőre sikerüljön !
Először telepítsd a 4.2.2 gyári romot flashtoll -al !
Majd root -t Link !
Aztán ezt a Dual recoveryt rakd fel Link !
És innen töltsd le a legfrissebb MiUi -t (Xperia Z -re) Link és a Gapps !
Csinálj full wipe -t, majd az "aroma installer" válaszd majd a "Locked Bootloader" lehetőséget, kb. max 15 perc alatt készen is vagy az egésszel a lényeg hogy ezt a régi CWM -t használd telepítésre, vagyis "Hangerő fel" lépj a CWM -be
Szerk.
Rendben
akkor akinek kell itt a leírás, pofon egyszerű az egész
-
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #18269 üzenetére
Kicsit kétoldalú a dolog ...
1. Van ugye stock droid ami tényleg gyors és smooth és maga a rendszernek elég a 400 max. 500MB/RAM, így marad még a rendszernek 1.4GB szabadon tehát van amiből gazdálkodjon, így naná hogy lekezeli a memóriát !
2. Gyártók által kiadott droid, amik ugye picivel laggosak és akadósak stb. tehát annyira telepakolják a rendszert a saját dolgaikkal hogy lassan nem marad a felhasználónak szabad MB/RAM memóriája és itt jönnek a gondok hogy ha már nincs miből gazdálkodjon akkor elkezd akadni, fagyni, laggolni stb.
Persze szerencsére gyárilag már adott hogy a gyári alkalmazásokat letiltsuk, csak azért kicsit durva hogy ennyire telepakolják a telefonokat
Míg 4.1.2 alatt volt 1.2GB szabad RAM, addig 4.4 alatt már csak 600MB
Mindegy nem OFF -olok tovább, tiltsátok le amit nem használtok
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18230 üzenetére
No, én úgy szoktam csinálni, hogy egy pengével óvatosan megemelem az elválni készülő réteget. Ha 1 mm-re el lehet mozdítani, akkor oda egy speciális tűvel simán betudom kenni a ragasztót. Ami esetleg kijönne, azt egyből letörlöm ronggyal!
Tudom, jön a kérdés, hogy mi az a speciális tű?Nem titok! Egy inzulinfecskendőt használok ilyenre. Annak baromira vékony ugye a tűje, fel lehet vele szívni egy-egy csepp ragasztót és úgy benyomni ilyen pici helyekre, ahová mással nagyon nem lehetne beférni. Pepecs munka és óvatosnak meg gyorsnak kell lenni! De megéri!
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #18205 üzenetére
Igen 4.2.2 ... atom stabil és szerintem használhatóbb mint a gyári 4.3 !
Készül a 4.4 alapú MiUi de még nagyon Beta ... tesztelőknek ajánlott !(#18206) pszichiáter
Rendesen be kell lakni a rendszert, én ugy vettem észre mintha a kijelző színei is sokkal jobb lenne, haveromnak nagyon sok alkalmazás fut a háttérben és kb. 600-800MB a szabad RAM, aztán "home gomb" hosszan nyomva memóriaürítésnél 1GB !
Nexus 4 -n nálam így néz ki a MiUi > Link
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18205 üzenetére
Még csak 4.2-nél tartanak! Mondhatni elég stabil. Feltettem és nem sikerült nagyon kiakasztani. A ramot persze feltudja zabálni. Tehát ez az android alap hibája. De amúgy szerintem kezelésbe (legalábbis így 10 perces hadonászásra alapozva) jobb, mint a CM legutolsó verziója!
Gyanítom a KitKat-et Ők nem a Z1/Z2-ről fogják átportolni, és a 4.3 hibái miatt inkább stabilabb kiadást választanak. -
válasz
SkyS1gn #18106 üzenetére
Már vagy fél éve.
Közösségépítő rang.
(#18108) w333
Azért ez nagyon erős túlzás, hogy 80% onnan vette volna...
Jóval kevesebb volt az. Egyébként a nagy ajánlgatások közepette azt sem árt megemlíteni, hogy egyszer már felszámolták a céget. Szóval csak óvatosan.
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #18109 üzenetére
Igen ettől én is félnék, a rendes gyári garanciával is nemhogy a boltival
Kérdés hogy mennyibe fog kerülni a szolgáltatónál gyári garival ?Én a telefonjaim nagy részét azért vettem tőlük mert független és sokkal olcsóbb volt mint a szolgáltatónál, (Nexus 4 -t majdnem 50 ezer -el olcsóbban vettem) de ha kb. ilyen 10-20k lesz drágább, akkor inkább gyári garanciával vedd meg ... illetve én még várnék kicsit a helyedben (1-2 hónapot), kitudja mik derülnek még ki a telefonról, (gyári hibák stb.) addig az ára is lejjebb megy és akkor vedd meg
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18102 üzenetére
Paff.. a legjobb bolt. Minden telefonom ott vettem, és csak jó véleményketét hallani róluk. Nem akarom őket reklámozni, de kijelenthetem, hogy a köv telefonom is ott veszem. Nagyon korrektek, rendesek.
Igaz gariztatom semmit nem kellett még így azt nem tudom milyen, pedig 7 telefont vettem ott. Xperia U, S, T, SP, Z, N4, N5.
Szerintem megbízhatóak. -
boogie84
veterán
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #18002 üzenetére
Jó kis telefon a Z2 kijelző és a kamera nagyon jó, de nem is tudom mintha kicsit bugos lett volna, amikor valamit indítani akartam mindig a launcher baloldali beállítások jöttek be, és a 4.4.2 (Sony) rendszer nagyon sokat fogyaszt, újraindítás után 1.4GB volt a használt RAM és 1.3GB szabad a 3GB -ból (kicsit sok)
(#18005) kali
+1 csak kicsit fura hogy 1.4GB/RAM a használt memória (stock alap alkalmazásokkal) mi eszik ilyen sokat ? és pl. majd az 1GB Sony telefonokon hogy lesz ez?
-
pit stop
addikt
válasz
SkyS1gn #18002 üzenetére
Képek alapján rémlik, hogy ti álltatok nagyon sokat ott Sonynál
Az a bal oldali állvány elég katasztrófa volt - kontakthibás volt a riasztó (nekem ezt mondták), meg a telefontöltő is...
Én is hasonlítgattam Z-t itt is meg másik standoknál is. Van különbség, de nem akkora, mint amekkorát TN panelre szoktak mondani - mintha használhatatlan lenne, IPS meg nem e világi olyan jó.
Váltást én nem éreztem, pedig új modellnél mindig szoktam- a keret tényleg jobban meg van csinálva, azt már hordanám tok nélkül. De újak közül most lehet S5-t venném - nagyon meggyőző volt.
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #17940 üzenetére
Holnap még nincs Veletech
csak holnap után, és mi is megyünk
(#17943) Cris99
Ha akarsz csatlakozni hozzánk akkor gyere, itt szervezkedünk
-
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #17852 üzenetére
Nem azt írtam, hogy csodát várok!
Nem kell szándékosan félreértelmezni!
Volt rá példa, hogy egyes rendszerek átportolva jól működtek. Jelen esetben erről nem beszélhetünk.
Hogy akkor miért írtam? Mert vélelmezem, hogy rajtam kívül van még más, aki esetleg a Z1-re kidobott KitKat-et átportolná, esetleg érdeklődne róla, hogy megoldható-e?! S mivel én leteszteltem és jeleztem, hogy nem igazán válik be, így megspórolok más(ok)nak egy kört.
Meg ugye ezzel, hogy leteszteltem kiderült, hogy miért csúszik a Z-re való KitKat. Azért, mert a kompatibilitási gondok listája temérdek!
S ugyebár lesznek majd akik érdeklődnek. Nos, nekik is ez egyfajta válasznak tudható be. -
válasz
SkyS1gn #17606 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, hogy a pin miatt. Annyit sikerült még elérnem, hogy ha egy jack elosztót használok, és az egyikbe a mikrofont, a másikba meg egy fülest dugtam, akkor "fejbeszélőként" felismerte a telefon. De sajnos így sem onnan rögzítette a hangot
Meg próbáltam mindenhogy, még usb-s hangkártyáról otg-n keresztül is, az sem segített, úgyhogy látom, ez nem fog menni
(de persze a telefon nyomott egy instant fagyást, hát mert miért is ne)
-
w333
félisten
-
-
njnl
aktív tag
válasz
SkyS1gn #17086 üzenetére
Imádom a Z'-t, de úgy érzem erre nekem érdemes váltani.
Viszont ebben a videóban találtam egy számomra nem tetsző dolgot. Egy nyilásban van a micro usb és a (szerintem) memkari. Ez nekem furcsa és kicsit előnytelen.
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #16815 üzenetére
Látszik az android történelmében KISSÉ nem vagy járatos. Az adott rom üzemidejét figyelni nem árt!
Amikor azt tapasztalod, hogy anno elment pl. 2500 üzemórát rendesen, majd idővel már 500 körül újraindul valami oknál fogva, akkor kicsit más a képlet! Sokak tesznek erre nagy ívbe, pedig, ha már okostelefonja van az illetőnek, nem ártana, ha Ő maga is idomulna a készülékhez... -
válasz
SkyS1gn #16812 üzenetére
Az értelme van, hogy látod, hogy mióta fut stabilan a telefon. minél több, annál jobb. Nagyjából annyi értelme van, mint nézegetni az akksi üzemidőt, hogy kinél mennyi. Úgy sem biztos, hogy nálad annyi lesz, kinél jobb, kinél rosszabb. Attól is függ, hogy ki mennyire használja a telefont
-
-
válasz
SkyS1gn #16805 üzenetére
Amúgy meg írta, hogy lemerült, és azért "csak" ennyi. És ugye mint tudjuk, minden kikapcsolás után 0-zódik a szám
Igazából Z-vel is simán ki lehet hozni ezt a számot, ~600-nál tartottam, amikor saját hibából beakasztottam egy programot, és újra kellett indítani. Átlagos használat mellett itt is simán meglehet az 1000 óra -
törölt tag
válasz
SkyS1gn #16800 üzenetére
Nálam alaphangon így van a Nexus 4-nél.
Alap KitKat van rajta, semmi más ROM! Ez még életébe nem látott semmit a 4.4.2-n kívül és nem is fog!
Z-re mondanám, hogy ajánlom a CM Yuga-t, de olykor egy-egy updatenél érdekes problémák vannak. Így azért hétköznapi használatra, főleg effektívebb igénybevételre csak a gyári ROM mellett voksolok!
-
Blue@X
senior tag
válasz
SkyS1gn #16732 üzenetére
Lehet hogy megköveztek de egy iPhone 5S-re váltottam
Időközben rájöttem hogy számomra az 5" nagy, 4"-os kategóriában meg nincs normális Androidos gépezet. És mivel kalandozó szellemű vagyok így teszek egy kitérőt az iOS világába. Meglátjuk meddig tart, lehet újra Sony lesz
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #16700 üzenetére
Biztos van aki az SI száma tudtában csak arra vár mikor nyomhatja már meg eredményesen a frissítés gombot a SUS-ban.
Leállok ha nincs rá igény.
A csekkoló cuccom óránként végignézni az összes SI-t, dob egy emailt ha van valami.Én pl. tuti nem fogom a flashtool-lal felrakni mert utálom mindig nulláról kezdeni a beállítgatást/telepítést.
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #16577 üzenetére
Ezt a réteget nagyjából úgy képzeld el, mint a nanotechnológiásnak (csúfolt) kijelzővédő "fóliát". Van adva egy üveg vagy épp valamilyen műanyag réteg, és ennek a megerősítésére illetve színezésére használnak ilyen bevonatot. Természetesen nem véletlenül szokták a használati útmutatókba azt írni, hogy nedves ruhával tisztítható...
Sokkal praktikusabb lett volna egy nedves törlőkendő. Persze előre ezt a kutya sem tudja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest