- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Nagyon tervezem a teló megvételét. Amennyiért most mennek az az ár nekem pont jó.
2 dolog van ami eltántorít.
- Az üzemidő.
- Illetve a fakó kijelző. Megjelenés után fogtam kezembe a telefont, akkor a kijelző miatt nem vettem meg. Helyette Optimus G-t választottam ami nagyon meggyőzőtt akkor. A frissítések óta ez a kettő tulajdonsága javult a telefonnak? -
-
válasz
spawn21 #3270 üzenetére
Én nem mondtam hogy sz*r, de nem estem hasra amikor megláttam egy kiállított darabot. Ezért is kérdeztem hogy javult-e valamit mert hallottam erről hogy állítólag javulgat a másik része a dolognak gondolom a Tacskóba nem foglalkoznak azzal h a telefon naprakész legyen frissítés szempontjából.
-
Az lenne a kérdésem hogy mennyit javult a kijelző a frissítésektől? Egyáltalán javult-e?
-
-
One X-en root nélkül megy. Lehet jönni hozzám megcsodálni.
-
-
-
Nálatok van usb-n keresztül internetátvitel?
-
Ma megtapiztam a telót, és nagyon fain, de 100-110k-nál nekem többet nem ér meg, így megvárom az árcsökkenést.
-
Ez komoly így estére.
-
-
-
válasz
torrente777_ #1649 üzenetére
Én használtam de nem Z-n és tapasztaltam ilyet viszont azóta sem tudom mitől van...
-
-
-
-
-
-
válasz
pappkarcsi #1596 üzenetére
Jó lett. Azt hiszem a Nexus 4-ről majd Z-re váltok ha kicsit alacsonyabb lesz az ára.
-
Én néha napján olvasom a fórumot, és megütötte a fülemet valami nagy olcsóság a T-nél de mi is ez? Vagy csak a képzeletem szüleménye?
-
-
Sziasztok!
Egy cikkben ezt olvastam.
"Valószínűleg a felhasznált anyagok hatása, de a beépített hangszóróval szörnyű dobozhangja van az Xperia Z-nek, és sajnos jó minőségű fülhallgatóval sem sokkal jobb a helyzet"
Ez mennyire igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest