- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz kozmi55 #9948 üzenetére
úgy működik, hogy minden megy multiban, ami bada alkalmazás. (Kivéve a fényképező és a navi 3rd party alkalmazások közül mehet csak 1 db egyszerre. De vele egyidőben bármi mehet ami gyári. Itt fring, meg x-plore nincs, tehát ezzel nem lesz bajod (ami skypeot tud az a nimbuzz, kis trükkel megy háttérben azaz multitaskol), a böngésző, meg rádió röhögve megy.
Nekem mióta megvan a teló, soha nem volt gondom ezzel, pedig szeretek muzltitaskolni én isIM progi még a palringo, az simán fut együtt bármivel. (Szerintem ami javas az mind multitaszkol, mert a java motor az rendszerszintű-gondolom ezért.) Amit én próbáltam java az ment.
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz kozmi55 #14390 üzenetére
első hozzászólást ajánlom (minden gyűjtőnek respekt , még a kódok kellenének bele).
1. *#1234#
2. ugyanaz
3. állított módban a <földgömb>HU ikonra nyomsz, ott a "Prediktív szöveg"-et kikapcsolhatod.
4. van közelségérzékelő a telefonban, ilyen nem fordul elő (elpassziválja a kijelzőt, ha a fejedhez rakod) -
válasz kozmi55 #14417 üzenetére
1) Szabvány kód van rá: *#06#. Minden telefonon ez.
2) Például amiatt simán lehetett. Egyébként ez normális, ha elég intenzív dologról van szó. Nem osztottál meg túl sok részletet.
3) Én perpillanat semmit. Semmilyen Skype-képes program nincs.
4) Java ME-s dolgok voltak régen, azok itt is mennek. De nem az Appson.Más:
A JI1-ben is ugyanúgy bugos a billentyűzet... Semmi változás nincs.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
-
-
leslieke
Jómunkásember
-
Killerlaca
senior tag
válasz kozmi55 #17418 üzenetére
Szia
A 2.2.2 az megy háttérben mindenféle trükk nélkül ha jól tudom.
Azért kérnék megerősítést vagy cáfolást én tegnap raktam fel, de nekem úgy tűnik, hogy megy háttérben igaz sajna ha lezáródik a telefon akkor nem ad hangot ha üzenet jön.
Másnál is így van?Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz kozmi55 #35274 üzenetére
Nem nagyon van részletes leírás. Kiest letöltöd a Samsung oldaláról, telepíted.
Telefont csatlakoztatod kies módban. Kiest elindítod, ha felajánlja az fw frissítést, akkor elindítod. Hátradőlsz és imádkozol, hogy minden rendben legyen.Buherált és szolgáltató-függő fw-ket a kies nem fogja frissíteni. Azoknál marad a multiloader.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AliExpress tapasztalatok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Társasjáték topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- BestBuy topik
- További aktív témák...