- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Aktív témák
-
Dotcom
aktív tag
válasz
tombor #19466 üzenetére
nem-e????
pedig ha kicsit is szétnéznél láthatnád, hogy mindenki ezt csinálja ezernyi készülékkel, csal, hogy pontos legyen, most jön a téli időszámítás, és mindenki elkezdi a nagy népi óraátállítgatós játékot a karórákon, az ébresztőórákon, a videókon, a mikrón, a telefonokon, a tv-ken, a faliórákon, nyilvános órákon stb...és basszus még soha nem volt olyan hír, hogy valakinek ettől letört volna a keze...
-
TomWexX
addikt
válasz
tombor #19459 üzenetére
Jaj ne hisztizzél!
Állítsd át az időzónát GMT-0-ra pl. London, És állítsd be az órát rendesen!
Majd vasárnap este állíts vissza mindent az eredeti állapotba mert óra állítás lesz! Amúgy meg ezért is most jött ez a bug nem pedig 1 hónappal ezelőtt!leslieke: JH3-tól javítva van ez a bug, ezért sincs nekünk ilyen bajunk!
-
-
Kobe
veterán
válasz
tombor #10434 üzenetére
ahhoz kepest hogy szep hosszan ecseteltem, hogy 720p s filmeket es sorozatokat nezek rajta minden nap, akadas nelkul (meg csak valogatnom sem kell a bitratak es kodolasok kozott, nemhogy a formatunok kozt, amit rarakok mind emgeszi gond nelkul), illetve 2 honap alatt egyszer nem sikerult megfektetnem de emg belassitanom se nagyon 4-5 widgettel es net + zene + video + wifi + bluetoothal sem, pedig egyszerre mentek....de lehet valami benne, biztos befolyasolja a gep sebesseget hogy a kijelzon bekapcsolaskor egy 13 kb meretu Bada feliratot tolt be vagy egy 13 kb meretu T-Mobile feliratot
arrol nem is beszelve hogy visszafogja a rendszert ha a bongeszo ikonjat w'n'w nek hivjak es kek helyett lila szinu ikonja van....
-
F-ECT$
titán
válasz
tombor #10440 üzenetére
Nekem T-s telóm van, sosem szaggatott egy film sem, az ébresztő mindig ébresztett. Már többször is kitárgyaltuk, hogy a film kódolásától függ a szaggatás.
Ismétlem: a jelenség létezik, de nincs köze a függéshez!
Hogy az E52-nél lehetett köze, az más tészta, ez a Wave topic.
-
Jadro
veterán
válasz
tombor #10434 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztés idő. Szóval nekem T-s a kicsike és most kipróbáltam a filmlejátszást. Divx-es TVrip (Beugró) és vitte akadás nélkül. Kártya hiányában egyelőre DVD és Mkv még nem játszik, de ekkora képernyőre mondjuk elég az avi is. Tv-re kinyomva mondjuk kell a nagyobb felbontás.
Ébresztést majd megnézem még.
-
gazfickó
tag
-
tombor
csendes tag
Amúgy kérdeztem a gsmline-os embert, hogy mi a tapasztalat, azt mondta, megjelenés óta eladnak napi 3-4-et, és melegen ajálnja, mert gyakorlatilag nem találkoznak rossz készülékkel.
Ezek amúgy nem szaroznak, frankón megmondják, ha valamelyik készülék nem jó, mert a legtöbb bolti garis és nem akarnak szopni vélük. Nekem pl. -igen bölcsen- mondták, hogy nem javasolják az E52-t, mert sok vele a szoft. probléma. Nem halgattam rájuk, pedig kellett volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest