- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
válasz
DonMedve #15959 üzenetére
Nem. A JI3 volt fenn eddig a telefonomon, most a JID-t tesztelem, amit AS említett először, aztán erről volt szó azóta
Jadro: Realtime tördelés, ala Android, biztosan nincs. Tudsz mondani egy oldalt, ahol jól észrevehető lenne, hogy más a tagolás?
Ja még egy: Nincs benne Asphalt5.
Most nyomatok egy Sunspidert, hátha javult a JS motor.Közben észrevettem, hogy Brightness és Exit Browser menüpontok jelentek meg a [...] menüben alul. Szóval nem rejtették messzire őket.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
DonMedve #15060 üzenetére
Persze itt nem is azon van a hangsúly, hogy ez meg fog valósulni a közeljövőben, hanem azon, hogy már most itt tartunk, hogy ilyeneket meg tudnak csinálni, meg, hogy már gondolkodnak ilyeneken. Kíváncsi vagyok az ötletek mikor fognak megvalósulni, ahogy látom a kivetítők és a 3D szerepe kezd előtérbe kerülni.
-
TomWexX
addikt
válasz
DonMedve #14824 üzenetére
Én se szoktam kopogtatni, nem is tudom hogy jöttem rá! (Ahogy az avataromat se értem hogy mért ez! Nem is tetszik
<<A délutánira reagálva) Azt hiszem egyszer véletlenül a zsebemen keresztül megütöttem a kézfejemmel, és éreztem a kis rezonálást! Utána koppintottam meg újra...
-
TomWexX
addikt
válasz
DonMedve #14733 üzenetére
Oké köszi!
más: Azon gondolkodok hogy ha bukik a +1 év T gari, még mindig jobban járok mert legalább napra kész, hamarabb frissíthető telóm lesz! Meg ha esetleg a második évben beszarna a Wave kitudja mit bírnának vele csinálni a T-nél! Valószínű semmit! Meg mintha csak szoftveres garanciát adna a T nem? az meg úgy se kell...Hmmm -
zack
nagyúr
válasz
DonMedve #14689 üzenetére
Nincs mit! Remélem rövidesen jóval nagyobb lesz a választék.
Egyébként mennyivel töltök le az addat.hu-ról?becenevem:
Nálam azért nem ennyire vészes a helyzet a konvertálással.
Powered by Q9650 (4,2Ghz).
Azért nem árt ha kéznél van egy hasonló darab, ha az ember konvertálni szeretne, és időben végezni szeretne. -
tzolta
tag
válasz
DonMedve #14638 üzenetére
Szia! Tőled is várnék egy rövidke beszámolót róla, hogy jobb-e, tud-e plusz szolgáltatást a próbaverzióhoz képest. Erősen gondolkodom én is a vásárláson, de mindig megtorpanok mert hátha jön rá jobb progi vagy esetleg ingyenessé teszik.
Előre is köszi!staker:nincs véletlenül valamilyen figyelmeztető hang bekapcsolva?
-
Polllen
félisten
-
Varszegig
veterán
-
gazfickó
tag
válasz
DonMedve #13639 üzenetére
Ja, semmi baj sincs vele.Még akkor sem ha egyszerre netezünk a laptopon, a gépen, meg a mobilon
Mondják itt a távolságot is, de szerintem az is jó mert a ház másik végében is tudok netezni. Annyi táv pedig sztem bőségesen elég, mivel úgysem akarok 3 házzal arrébb is netezni
Leslike: Az attól is függ hogy mi(k)nek a méretét tárgyaljuk meg
-
user137
őstag
válasz
DonMedve #13243 üzenetére
mindenki másnak ment rendesen! sőt, amikor ti is beállítottátok, akkor nekem is jó volt 1 napig, másnapra megint kuka.
kiváncsi leszek a szervízes mit mondd.
kedves újoncok, ne hallgassatok rám!
valszeg egyedi hiba, a legújabb gyári hivatalos firmware-el sztm csak nálam jelentkezik ez a dolog! Mindenki másnak úgy néz ki jó a naptárszinkronja is!
-
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
válasz
DonMedve #13173 üzenetére
Biztos a fekete is szép meg minden, de azt nem tudom mire ez a nagy "túlhájpolás"...Egyértelmű miért nincs belőle sok nálunk: nem a magyar piacra szánták...Ha fordítva lenne, akkor meg a "szürke" kellene mindenkinek - ami szerintem szebb is
Azon meg nem érdemes kiakadni, hogy mennyit ajánlanak érte...Ha nem jó az ár, megmondod neki, hogy kösz nem, keressen mást. Én régebben egy Acer M900 Tempora kaptam 38k-s ajánlatot is - boltban akkor 94k volt... -
-
s4tch
veterán
válasz
DonMedve #12875 üzenetére
Azért bele lehet kötni, nem is nehéz: simán elfért volna rajta egy hangyányi LED, ami az elmulasztott eseményeket jelzi (E71-en megszoktam), illetve elfért volna egy fényérzékelő, amivel dinamikus fényerőt tudott volna a telefon (E71-en ez is jól működött; gsmarena.com is hiányolta a Wave tesztben). De ezek tényleg nem létfontosságú dolgok.
Varszegig: köszi a kiegészítést, én is a fizetős boltra gondoltam. Amúgy egyelőre a fizetős kínálat hiánya sem nagy veszteség, eddig 2-3 játékot vettem meg, fizetős "nemjáték"-szoftverek közül egyedül a Smart Office, ami elgondolkodtatott. (A R66 megvásárlásához nem kell a bolt.) Legyen hamar nDrive magyar verzió bármilyen formában, nem lesz hiányérzetem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
DonMedve #12535 üzenetére
Nem keverem a stopperrel. A visszaszámláló a baloldali, homokóra ikon alatt van.
(#12536) Varszegig Kb. azért, hogy ne legyenek ott az előző értékek.
(#12539) DonMedve Így van, az utoljára indított visszaszámlálás marad ott. Nekem se baj, de érdekes megoldás
Az aláírásom most igazzá vált.
Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest