Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #34241 üzenetére
mondjuk a bada tablet annyira nem zavar, mert kovetkezo telom wave3 lesz, akkor meg egy badas tablet folos lenne. szoval valoszinuleg a galaxyt veszem majd, vmelyik újat.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #34238 üzenetére
szívembôl szóltál. nyáron készülök tabletet venni, meg addigra wave - em is egy éves lesz, azt is cserélni szertném majd, tökéletes utódja lenne egy olyan badaphone, mint az sgs2.
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
atala
addikt
válasz leslieke #34168 üzenetére
Kérdés milyen a teló!
Mert éppen tegnap érdeklődtem a MobilProfi nevü boltban (weselényi u), és ott is adnak 66-ért. Kiderült hogy 66-ért angolnyelvűt adnak tartozékok nélkül. 72-ért valami távolkeletit adnak, 76-ért adják az eu-sat, és 79 körül van a gyári garis.
Én jobban bízom a gyári garisban, mert az nem valami kintről behozott sufni tuning, hanem eredeti. -
Paca2
senior tag
válasz leslieke #34124 üzenetére
nálam a mai "frissítés" előtt is így csinálta mióta feltettem az 1,2-őt, be volt akadva 1 vmi amit frissíteni akart, de persze nem tudta
szóval nem kell idegeskedni, ez eddig is szar volt, eztán is az lesz
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #34124 üzenetére
Nálam eddig is megvolt az 5 frissítés, amit most sem tud telepíteni... Gondolom már letöröltem azokat a progikat, de nem vagyok hajlandó minden egyes letöltött alkalmazást visszatenni, hogy megnézzem melyikek voltak...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Sógi
addikt
válasz leslieke #33768 üzenetére
Karma & Leslieke: THX! működik!
Annyi a történet, ha az órát nyomkodod akkor az aktuális szín és a fekete között váltogat, ha a csík feletti részt akkor változtatja a színeket!
A dátum méretét vajon lehet kicsit nagyítani? Na, jó nem veszem el a drága időtöket ilyen kis egyéni szoc problémákkal, végül is amit szerettem volna, megkaptam
Még egyszer köszi![ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz leslieke #33725 üzenetére
Akkor azt is írd át légyszi, hogy a Vodást nem frissíti a Kies.
Egyébként nagyon bejött a Wave. Semmi gondom vele a frissítésen kívül, de nekem így is jó. Találtam szervízkódot és megnéztem, a Vodás is függő. (a Defy-t függetlenül árulta csak nem reklámozta)
Aki a videózás miatt gondolkodik a megvételén az ne sajnálja a pénz gyors memóriakártyára. 1280x720-as videót a Class4-es Kingstonra is nyekegve veszi föl normál minőségben. Kiválóra állítva pedig meg is áll a felvétel majd némi gondolkodás után kiírja, hogy túl sok adat cseréljek kártyát. 720x480-ban már tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Japep
tag
válasz leslieke #33694 üzenetére
Köszi, megtettem.
Ahogy látom kb egyforma a kettő, szóval nem járok rosszabbul bármelyiket is veszem - leginkább a méreten megy a vita, van akinek nagy a II, van akinek nem.
Szerintem akkor elmegyek, megfogdosom a II-t is és döntök.
A kijelző akkor ahogy látom nem lett hátránya (nem olyan jó, mint az I-ben, de az is nagyon jó).
Akkor maradok a Wave-eknél. Nokiáról letettem, meg az Omnia 7-ről is (annak olvastam kisebb-nagyobb op.rendszeres bajairól, ami nem tetszett igazán).
Köszi.
-
AHA181
tag
válasz leslieke #33490 üzenetére
Sikerült a multizás!Hála az égieknek de főleg Lesliekenek. A leírástól annyiban kellett eltérnem,hogy amikor végzett a multi,a teló kiírta,hogy"please download FOTA".Betallóztam azt is és kezdtük előlről.Pedig a vérnyomásom már így is 3bar körül járt. A lényeg,hogy sikerült.Mégegyszer köszönöm!
HUAWEI P30 pro & TGX 18.440 :)
-
GrooveHero
addikt
válasz leslieke #33565 üzenetére
hát ezt nem, mert nota available
de már megvan, most módosult a téma. Bár a háttérkép nem az igazi. Na mindegy, azért köszönömWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #33557 üzenetére
ezt az órát használom, és mostanában jóval tovább bírja az akksi (3-3,5 nap a korábbi 2 helyett)
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
GrooveHero
addikt
válasz leslieke #33554 üzenetére
tudom, a régi nokiámon is használtam effélét. Amúgy tudnál esetleg az 50-es évekbeli theme-hez adni egy linket?
mZolee, az ott a másodperceket mutatja? Nem eszi nagyon a cpu-t, vagy az akksit?[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
válasz leslieke #33493 üzenetére
Egy kicsit finomítottam, mert azért azt is írtam már korábban, hogy ilyen apró méretben nem annyira zavaró a SAMOLED hátránya 4"-on sokkal durvább.
BTW, na melyik melyik?
Tettem ide még egyet, amit nem sárgít el a függönyöm.Egyébként a kijelzőn túl a nagyobb méret jobb olvasáshoz és íráshoz is szerintem.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
TomWexX
addikt
válasz leslieke #33450 üzenetére
Baszki én vagyok itt a legfiatalabb a 85-ös szül.évemmel?
Átírhatjuk a topik címét "Samsung S8500 Wave - a harmadik vén király és nyugdíjas klub"-ra...karesz560802: Anyám is 56-os születésű... Akkor mennem kell, mert nekem fellőtték a pizsit?!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #33276 üzenetére
Köszi még egyszer a linket. Találtam óra widgetet, ami tetszik is, látszik tőle a kis családom, és nem rángatja a procit!
Sógi:
Egyébként meg elég sokan vagyunk vén telefonbetyárok itt a Wave fórumon.(Egyszer már megalakult a 79-es klubb is)[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #33423 üzenetére
Szerintem a Samu kivár, a többi gyártó mit lép mobil téren, aztán utána már nem lesz nehéz kitalálni mit rakjon a Wave 3-ba. De reméljük hogy megtartja a Wave-es jó szokást, és csúcs hardver megy bele, valami tegrás vagy ahhoz hasonló cucc lesz Samoled+ kijelzővel, na meg több rammal hogy ne akadjon a kicsike!
Ja és kell mellé a lottó ötös mert biztos nem lesz olcsó mulatság!
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #33421 üzenetére
A social hub engem is hidegen hagy. Nem nyomom az msn-t, nem vagyok fenn a Facebook-on sem. Viszont az nagyon jól jönne ha teljes lenne a flash támogatás mert akkor egy fárasztóbb nap után nem kellene a pc-hez ülnöm ha meg akarok nézni valahol egy videót.
Azért reménykedem a 2.0-ban mert így nyerek annyi időt a hűségnyilatkozatom lejártáig, hogy el tudja dönteni milyen legyen a következő telóm. Ha látom azt hogy 1-2 évig van az adott készülékre frissítési potenciál (rossz példa de mint az iPhone-hoz), akkor valószínű hogy maradok a badánál, mert jobban tetszik az androidnál. Na meg addigra biztos lesz valami hiper bada kütyü, amire érdemes lesz váltani.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
-
GrooveHero
addikt
válasz leslieke #33201 üzenetére
megvan az
Kb 2-3 perc, kicsit gyenge, csak kettesen volt, sokat nem voltam kint, mert esik az eső, de úgy tűnik működik. Na legalább akkó ezis rendeben van.[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #33206 üzenetére
csatlakozom
egy 4000 ft-os Sennheiser is sokkal jobb mint a gyári...
-
GrooveHero
addikt
válasz leslieke #33199 üzenetére
de ha jelet is talál...akkor sem frankó, hogy ilyen..vagy olyan lassan, majd kiderül. Szóval ha elvinném szervízbe, sztem úgysem tudnának vele mit kezdeni, mert működni működik. nem?
-
GrooveHero
addikt
válasz leslieke #33197 üzenetére
rendicsek, beőtözök nagykabátba, oszt kimegyek
Szóval akkor ha ez sem működik, akkor mehetne a multis 12.? Veszthetek vmit?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz leslieke #33192 üzenetére
Ajjaj
Az nem sok jót jelent akkor
Nem tudom mi tévő legyek, elvileg az ndrive jó, magyar, meg minden. Nem tudod esetleg segítene e ha új 1.2-t raknék fel multiva? Persze azt nem vágom hogyan kell, én KIES-sel csináltam. Vkinél működött, vkinél nem.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Speedy86
aktív tag
válasz leslieke #33055 üzenetére
Én az ilyenektől tudnék falra mászni. Vannak érdekes igények Persze ez kell a népnek nem böngésző meg flash
-
study
tag
válasz leslieke #32912 üzenetére
A kijelzőről pedig háromból hárman állapítottuk meg, hogy a Wave I-é szebb.
Azt gondolom ezért fekete pontot kapsz Karmától.
Örülök hogy egy olyan véleményt olvashatok hogy valaki konkrétan egyszerre kipróbálta mindkettőt.Én még most is elégedettséget érzek ha nézegetem a telefonom. -
leslieke
Jómunkásember
válasz leslieke #32915 üzenetére
Még annyit, hogy én sose kapcsolom ki, tehát a fenti időket így kell számolni. Bár éjszaka nem is merül sokat, az első napokban nézegettem és ha jól emlékszem olyan 2-4 % körül volt.
(#32917) ratam23 Nem, nincs értelme. Az ikonok elég nagyok és elég messze vannak egymástól.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest