Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
leslieke #34168 üzenetére
Kérdés milyen a teló!
Mert éppen tegnap érdeklődtem a MobilProfi nevü boltban (weselényi u), és ott is adnak 66-ért. Kiderült hogy 66-ért angolnyelvűt adnak tartozékok nélkül. 72-ért valami távolkeletit adnak, 76-ért adják az eu-sat, és 79 körül van a gyári garis.
Én jobban bízom a gyári garisban, mert az nem valami kintről behozott sufni tuning, hanem eredeti. -
Sógi
addikt
válasz
leslieke #33768 üzenetére
Karma & Leslieke: THX! működik!
Annyi a történet, ha az órát nyomkodod akkor az aktuális szín és a fekete között váltogat, ha a csík feletti részt akkor változtatja a színeket!
A dátum méretét vajon lehet kicsit nagyítani?
Na, jó nem veszem el a drága időtöket ilyen kis egyéni szoc problémákkal, végül is amit szerettem volna, megkaptam
Még egyszer köszi! -
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
leslieke #33725 üzenetére
Akkor azt is írd át légyszi, hogy a Vodást nem frissíti a Kies.
Egyébként nagyon bejött a Wave. Semmi gondom vele a frissítésen kívül, de nekem így is jó. Találtam szervízkódot és megnéztem, a Vodás is függő. (a Defy-t függetlenül árulta csak nem reklámozta)
Aki a videózás miatt gondolkodik a megvételén az ne sajnálja a pénz gyors memóriakártyára. 1280x720-as videót a Class4-es Kingstonra is nyekegve veszi föl normál minőségben. Kiválóra állítva pedig meg is áll a felvétel majd némi gondolkodás után kiírja, hogy túl sok adat cseréljek kártyát. 720x480-ban már tökéletes. -
Japep
tag
válasz
leslieke #33694 üzenetére
Köszi, megtettem.
Ahogy látom kb egyforma a kettő, szóval nem járok rosszabbul bármelyiket is veszem - leginkább a méreten megy a vita, van akinek nagy a II, van akinek nem.
Szerintem akkor elmegyek, megfogdosom a II-t is és döntök.
A kijelző akkor ahogy látom nem lett hátránya (nem olyan jó, mint az I-ben, de az is nagyon jó).
Akkor maradok a Wave-eknél. Nokiáról letettem, meg az Omnia 7-ről is (annak olvastam kisebb-nagyobb op.rendszeres bajairól, ami nem tetszett igazán).
Köszi.
-
AHA181
tag
válasz
leslieke #33490 üzenetére
Sikerült a multizás!Hála az égieknek de főleg Lesliekenek. A leírástól annyiban kellett eltérnem,hogy amikor végzett a multi,a teló kiírta,hogy"please download FOTA".Betallóztam azt is és kezdtük előlről.Pedig a vérnyomásom már így is 3bar körül járt.
A lényeg,hogy sikerült.Mégegyszer köszönöm!
-
válasz
leslieke #33493 üzenetére
Egy kicsit finomítottam, mert azért azt is írtam már korábban, hogy ilyen apró méretben nem annyira zavaró a SAMOLED hátránya
4"-on sokkal durvább.
BTW, na melyik melyik?
Tettem ide még egyet, amit nem sárgít el a függönyöm.Egyébként a kijelzőn túl a nagyobb méret jobb olvasáshoz és íráshoz is szerintem.
-
-
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #33423 üzenetére
Szerintem a Samu kivár, a többi gyártó mit lép mobil téren, aztán utána már nem lesz nehéz kitalálni mit rakjon a Wave 3-ba. De reméljük hogy megtartja a Wave-es jó szokást, és csúcs hardver megy bele, valami tegrás vagy ahhoz hasonló cucc lesz Samoled+ kijelzővel, na meg több rammal hogy ne akadjon a kicsike!
Ja és kell mellé a lottó ötös mert biztos nem lesz olcsó mulatság!
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #33421 üzenetére
A social hub engem is hidegen hagy. Nem nyomom az msn-t, nem vagyok fenn a Facebook-on sem. Viszont az nagyon jól jönne ha teljes lenne a flash támogatás mert akkor egy fárasztóbb nap után nem kellene a pc-hez ülnöm ha meg akarok nézni valahol egy videót.
Azért reménykedem a 2.0-ban mert így nyerek annyi időt a hűségnyilatkozatom lejártáig, hogy el tudja dönteni milyen legyen a következő telóm. Ha látom azt hogy 1-2 évig van az adott készülékre frissítési potenciál (rossz példa de mint az iPhone-hoz), akkor valószínű hogy maradok a badánál, mert jobban tetszik az androidnál. Na meg addigra biztos lesz valami hiper bada kütyü, amire érdemes lesz váltani.
-
-
Speedy86
aktív tag
válasz
leslieke #33055 üzenetére
Én az ilyenektől tudnék falra mászni. Vannak érdekes igények
Persze ez kell a népnek nem böngésző meg flash
-
study
tag
válasz
leslieke #32912 üzenetére
A kijelzőről pedig háromból hárman állapítottuk meg, hogy a Wave I-é szebb.
Azt gondolom ezért fekete pontot kapsz Karmától.
Örülök hogy egy olyan véleményt olvashatok hogy valaki konkrétan egyszerre kipróbálta mindkettőt.Én még most is elégedettséget érzek ha nézegetem a telefonom. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
leslieke #32915 üzenetére
Még annyit, hogy én sose kapcsolom ki, tehát a fenti időket így kell számolni. Bár éjszaka nem is merül sokat, az első napokban nézegettem és ha jól emlékszem olyan 2-4 % körül volt.
(#32917) ratam23 Nem, nincs értelme. Az ikonok elég nagyok és elég messze vannak egymástól.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest