- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kb. 40 centiről már simán látszanak az átlós minták, a gradiensek ocsmánysága (amit igazából a messengeres képen nézni kéne) meg két méterről is. De ismétlem magam: az S8500 Wave-en nem ennyire vészes, bár ha egyszer tudja az ember, mit kell nézni, többé nem fog elsiklani felette ilyen kis képernyő mellett se.
Apropó igénytelenség szerintem: azt kijelenteni, hogy "neked tetszik", nem az. Azt kijelenteni, hogy "tökéletes", az (főleg általános alannyal). Remélem érződik, hogy a szubjektivitásban van különbség a kettő között.
-
peterk
senior tag
Ez így logikus, ettől IMAP az IMAP.
Állítsd át POP3-ra és úgy fog működni, ahogy szeretnéd.
(Az IMAP-ot képzeld úgy, mintha levelezéskor nem a telefonon, hanem magán a szerveren dolgoznál. A telefonon csak a cache van, ami megnyitott leveleket tartalmazza, mintha egy böngésző cache-éről lenne szó. Ha egy web oldal helyi böngésző cache-ét kitörlöd a gépeden, attól még a web oldal nem fog törlődni a szerveren.)
-
graffg
csendes tag
Hi!
Kicsit hozzászólva a témához, pop3-a fióknál jelentkezik a probléma.
Én sem töröltetem a szerverről miután a telefon letöltötte az e-mailt. Miért is töröltetném, ha még a pc-n is el akarom olvasni...
A telefonra érkezett leveleket törlöm, nálam sem kerül a Kukába. Nem azért lenne a kuka?
És nálam is újból leszedi az előzőleg már törölt leveleket. Nem ez a normális. Tudom.
Gmail-es exchange szinkronizálásnál úgy látom nincs ilyen gond. -
bakospe
tag
Szóval akkor ha jön egy magán jellegű e-mailed, azt egyből el akarod olvasni a telón, majd letörölni, de később még tudd kezelni a szerveren mondjuk egy levelezőprogrammal?
"ezt mondogatjuk itt egy ideje..., hogy az olvasottakat is leszedi újra..."
Nem, mert te azt mondtad, hogy a letörölteket szedi le újra, nem az olvasottakat...
-
bakospe
tag
"nem teszi a kukába, csak eltűnik az éterben, a kuka üres marad"
Az már szinte lényegtelen, hogy hova tűnik. A lényeg, hogy a beérkezettben nem lesz a szerveren meg igen, ergó leszedi újra. Ennek így kell működnie, eddig nem tudom, hogy volt, mert mindig Exchange-t használtam, de ez így működik helyesen.
Amúgy az a verzió miért nem jó, hogy a telón meg a szerveren is átkerül a kuka mappába?
Mi az oka annak, hogy nem akarod, hogy a szerveren a kukába kerüljön? -
bakospe
tag
Most akkor végképp nem értem a problémádat. Most kipróbáltam és létrehoztam egy sima Gmail-es fiókot. (Törlési opció: telefonon és szerveren is)
Új e-mail elolvasom telón -> szerveren ment is a változás egyből
E-mail törlése a telón -> telón és szerveren is áthelyezei a kukába (de ugyanugy elérhető lesz más kliensről is csak a kuka mappában)
Viszont ha jól próbálom kikövetkeztetni, amit te akarsz:
e-mail leszedése a kliensre -> csak a kliensen való törlés (ekkor értelemszerűen megmarad a szerveren a beérkezett mappában, mivel azt állítottad be, hogy csak a Telefonon törölje, de a kliensen átkerül a kukába) -> ezután ne csodálkozz, ha megint leszedi a szerverről szerintem -
anrab
addikt
igen volt sokszor de nálam elég jól működött jellemzően.
most viszont nem működik jellemzően.illetve ahogy írtam. és többször is megpróbálom ujra tölteni egy idő után, mikor már nem tudni mi van, de mindig ugyan addig megy fel a csík és onnan várakozik. /vagyis szemre ugyan addig megy fel./ ideg ölő így netezni.
na mindegy majd lesz vele valami. /ezzel is/ -
leslieke
Jómunkásember
-
HaKo
aktív tag
Nincs mit.
Nekem is bejön végül is, csak valamin összeveszett az XP-vel vagy nem tudom mi mert a feltelepítése után az asztal nagyon lassan akart betölteni a szgép bekapcsolása után. Csak a háttér jelent meg meg az egér, aztán pár perc múlva az asztal. Miután leszedtem a 2.0-t jó lett, úgyhogy ott kavart be valami.
Én is fel akartam tenni a Portfolio-t úgyhogy nekem is jobb ezért a régi, az újat nem használom ki.A másik problémám még mindig, hogy nem kezeli a Kies a telefonon lévő névjegyhez rendelt képeket. Akinek T-s szoftja van nézze meg legyen szíves, hogy neki kezeli-e?!
-
ABal
őstag
-
Dapro
senior tag
Szia.
Ezt a widgetet honnan tudom leszedni amiről küldtél képet, hogy ugyanígy nézzen ki nálam? És hova kell rakni a telón?
háttér is érdekelne+ Hova lett az az igravedigger játék vagy mi a fene? Valaki mondta, hogy 102es kiessel felrakta alap szoftveres telóra. egyenlőre én is feltudtam rakni egy csomó dolgot 102es kiessel alap T-s szoftos telóra amiket a telón keresztül nem tudtam leszedni.
-
leslieke
Jómunkásember
Ez is mehet fel a http://www.mysamsungwave.hu-ra.
-
leslieke
Jómunkásember
-
1.1 or later -> 1.2 > 1.1 -> S8500-on 1.2 kell hozzá
Egyébként simán lehet, hogy azért jelölik be a fejlesztők az 1.2-es igényt, mert olyan API-kat használnak, amik bugosak az 1.0-ban és az 1.0.2-ben. Elég széles a lista... És egyébként a magyar appokat hátráltató nevetséges bugok is vannak pl. a JF1-ben (emulátorban nem jön ki), így vicces lesz a T-seknek, ha nem kapnak frissítést.
galmat89: Azért azt is hozzá kell tenni, hogy gyári állapotban az SGS használhatatlan. Persze a Desire-t is lehet tákolni, de más az, ha KELL.
-
Varszegig
veterán
azért mert gondolom már az 1.2 sdk-val készülnek az appok.
Az 1.2-t váróknak: ha nem jön ki egy fw, annak egyetlen oka lehet: nem stabil, bugos. Namost ki mit szeretne? Egy jó bugos frissítést, vagy vár, amíg legalább a bugok 98%-át kijavítják? (Mert biztosan marad is bug, ebben biztos vagyok.)Karma: Ezért mondom, hogy az összes bugot soha nem szűrik ki, de képzeld mennyi lehet egy olyanban, amit ki sem adnak
-
Polllen
félisten
Én most azt unom, hogy 3-5 ember hetente/kéthetente leírja ugyanazt és így hosszú hetek után már unalmas... sőt, kifejezetten "kakilapátolásnak" tűnik... Azt értem, ha 1x 2x leírják, de vazze hetente...
Szóval ez nem neked szólt... Fizetős app... Itt azt kellene megérteni, hogy ennek vannak feltételei és költsége minden országban... Nem véletlenül ütemezik a bevezetést... Ha itt is konzekvensen az android market-hez hasonlítanák a samsung app-t, akkor nagyon türelmesen és mélyen hallgatva várná mindenki ezt a szekciót, mert ott sincs még... (és ugye az mennyivel jobb, szebb, okosabb, Kánaán, halleluja)
Sőt, az apple sem az elsők között vette fel a listára Mo-t. Én is szeretek app-kat vásárolni, appstore-ból is megvettem, ami kellett (pl. quickoffice), de induló market... türelem. Nincs kitűzött időpont.Szted van értelme annak, hogy bizonyos emberek heti rendszerességgel leírják mi nem jó a telefonban, amikor lerágott csont?
-
Torry
addikt
-
Varszegig
veterán
a shop keresőjével van a hiba, mert semmit nem talál, de mindent ki lehet mazsolázni. tehát megvehető az office továbbra is.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest