Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Ki mondta hogy nem megy a Palringo (IM)?
Nálam eddig csak azért nem ment, mert nem regisztráltam.Beregisztráltam a mail címemet (*.upcmail.hu) és simán be tudok jelentkezni. Írja hogy online vagyok. Az más kérdés hogy fingom sincs hogy lesz több ismerősöm, mert felvenni nem tudok senkit, ill. nem tudom hogy kell...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a gyors segítséget. De sajnos új problémám merült fel.
A gép nem látja a telefonomat. Hiába csatlakoztatom. A telefonomon megjelenik az USB ikon kiírja hogy zárjak be minden futó alkalmazást. A számítógép is jelez hogy valamit rá csatlakoztattak az USB-re. Telepíti is de mégsem látja. Egyszer már csatlakoztattam amikor megvettem a telefont és nem volt ilyen gondom. A gépemen Win 7-t van.
Nagyon megköszönném a további segítséget. -
anrab
addikt
az az igazság hogy még nálam sem volt ilyen, pedig éjjel szoktam tölteni. az hogy a tegnapi besszélgetés után jött ki, szerintem véletlen.
most lemegyek és bekapcs. a gps. lemerítem és utána feltöltöm. mikor jelez leveszem és megnézem egy óra mulva hogy mit csinált.
jelenleg a töltés:
68%
gyorsan ráraktam gépre kíváncsiságból, és azon is 65%-ot mutat.[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
én kivettem, mikor hard reseteltem viszont mikor visszatettem eltűntek róla a dolgok és tele volt mindenféle kódokkal. . . aztán formáznom kellett. mikor nokiám volt akkor soha nem vettem ki a mem karit mikor csináltam a szoft frissítést és egyebeket.elméletileg nem lesz baja. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
SirDöme
tag
válasz shadowkill #8589 üzenetére
Próbáld ki egy másik fülhallgatóval. Ha azzal jó, akkor a fülhallgatóval van a gond
SAMSUNG Wave I
-
anrab
addikt
hoodoo86, csabám.
még annyi hogy a mem. karit vegyem ki? vagy azt nem törli?
vagy töröljem azt is? az a biztos! -
shadowkill
csendes tag
Tud valaki segiteni?Az a gond hogy a füllhallgatomnak csak bal fele müködik,a jobb nem.Teljesen belenyomtam,de igy is csak a bal halltaszik.Ezt be kell állitani,vagy hibás a füllhallgató?
-
gaabi
tag
rossz időzónát állítottam be? nem Bp GMT+1-et kell? no de mit tehetek ellene?
-
őstag
Üdv.
Nagyon megtetszett (már megjelenésekor) a Wave, de nekem egy árkategóriával még feljebb van, mint amit megengedettetek magamnak. ezért elkezdte mozgatni a fantáziám a wave 2 (pro). A neten találtam dolgokat (specifikáció stb.) de az itthoni megjelenésről semmi. Lehet tudni róla valamit? Lassan lecserélem a telefonom, és jónak tűnk!Válaszokat előre is köszönöm!
"... and I hope you have a great day!"
-
opi064
tag
Szia! Nekem egyszer produkálta, kb. 3 hetes korában, hogy estétől reggelig töltés után aznap du. kikapcsolásig lemerűlt. Azóta egyszer sem, átlagban 4 napokat bír, általános használat mellett. Az oka azóta is rejtély számomra. Bár nem töltöttem egész este. Nekem valahogy nem áll össze a kép az egész estés töltés és a lemerülés között. Logikátlannak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
"Én szerdán reggel vettem le a tölötröl..."
ez szerintem így ok-s.
"Korábbi hozzászólásokban volt fent egy szervizkód"
igen átállítottam bár nekem jó volt a beállítás. viszont akkor ha jól emlékszem 50%-al megnőtt az idő piszkálással együtt. akkor is gyrsan merült. lehet megint beütöm ha megtalálom.
szerintem az app store-ról letöltött valamelyik alk. meríti.
lehet lekellene tölteni a telóról mindent és egy hard resetet csinálni, csak nem tudom hogy kell. vagy ez a menüben megadott gyári visszaállítás? meg van-e értelme. én nem vágom a telókat. /még /
71% jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
gaabi
tag
Egy furcsa problémám van: visszanézve az sms-eimet és a hívásaimat, hogy mikor érkeztek az üzik, ill. mikor voltak a kimenő/bejövő hívásaim, azt látom, hogy mindegyiknél egy órával előbbi időpontot ír....nem értem. vajon mitől lehet? valaki tapasztalt hasonlót? köszi
-
nord_
veterán
Valaki a 8450-es hsz-emben lévő kérdésemre tudna segítséget adni?
("... Tehát: ugye a "gmail-es" google calendar-ral kompatibilis a Samu. Azt viszont mindenképp szeretném tudni, hogy csak az "Általános" nevű (alap)naptári adatok kerülnek-e át a telefonra (mint pl. az iPhone esetében), vagy pedig meg tudja-e pluszban jeleníteni az általam létrehozott naptári csoportokat? Pl. munka, otthon, stb ...")
Már csak ennyi hiányzik ahhoz, hogy megvegyem-e a telefont vagy nem... örök hála és egy sör a válaszolónak!
-
addikt
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam itt a fórumon hogy a Route 66 navigációs szoftver egy hónapig ingyenes a telefonra.
A telefonomra gyárilag telepítve is van a szoftver, viszont nincs egyetlen térkép sem rajta.
Segítenétek hogy miként tudnám letölteni hozzá.
Előre is köszönöm a segítséget. -
jozf
tag
Én szerdán reggel vettem le a tölötröl azóta vagy 2 óra zene félóra teló meg kicsit basztattam a gps-t meg layart (ami amugy nekem is kiakasztotta az iránytüt) appstore net meg ilyenek most állok 44%-on.
Korábbi hozzászólásokban volt fent egy szervizkód ami elvileg vmit csinál a teló alap fogyasztsásával mert egyes példányokon még rossz beállitás maradhatott s amiatt nagyobb a teló fogyasztása, azt próbáltad már?
De nekem is volt már h fél nap alatt merült vagy 50% de akkor volt a nagy vihar s szerintem nem volt rendesen térerö, mert amugy van 3G de akkor még E-ben is alig volt pálcikám s ilyenkor eszi rendesen az aksit.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
The Settlers HD. Bada
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Varszegig
veterán
apps újdonságok: van egy új iránytű, frissült a badapedia, illetve egy apró util, ami kiszámolja 2 dátum különbségét.
anrab: ugye a beépített akksimérővel nézed?
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz Pumpkinhead #8565 üzenetére
csináltam tegnap olyat hogy hogy fel volt töltve konnektorból 100%-ra. ráraktam a gépre /kies/ és 85%-ot mutatott.
majd elég sokára feltöltötte 100%-ra.
pár próbálgatás, /gps-facebook-msn-google.../ monjuk durván két óra és az akksi 35%. azért is tettem fel éjszakára.na, még nem késtem le a szerkesztésről.
a 8560 folytatása.
10.20h-akk. 79%-nem piszkáltam.[ Szerkesztve ]
-
Pumpkinhead
csendes tag
Én még sose láttam hogy a telefonom 85% felett lenne. Szerintem simán szarul mér, 3-5 napot simán elmegy.
-
Zedroxine
tag
Nekem hétfő óta 1x volt töltve 100%-ra most 45%-os az aksi, néha elővettem nyomogatni 1 kicsit, +videót néztem, képeket készítettem. Szóval kicsit volt "terhelve" plusz kb 1 napig zenelejátszó ment a háttérben( zene nem ment csak futott az alkalmazás)
Szóval szerintem ott aksi probléma lesz, bár az is kérdés hogy hogyan töltötted, gépről vagy 220-ról?
Hallottam már hogy nem töltötte a gép a telót.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Pumpkinhead
csendes tag
A mininaplóba beírt dolgokat hogy lehet átvinni számítógépre?
-
anrab
addikt
a tegnapi akkumlátor problémával kapcsolatban kipróbáltam hogy:
a teló tegnap estétől a töltőn volt.
telefon töltőről lehúz:
07.20h-akk. 100%-feladatkezelő üres
08.20h-akk. 92%-feladatkezelő üres
09.20h-akk. 85%-feladatkezelő üres
a teló ez idő alatt egyáltalán nem volt használva.xxjf1
[ Szerkesztve ]
-
coyote18
csendes tag
Bocsi, lehet, hogy már volt, de a Samsung Kiessel végzett szoftverfrissítés okoz garanciavesztést?
-
Teaway
veterán
válasz hannibal7 #8553 üzenetére
"itt max oldalanként tudom megtenni, így is 200 hozzászólásonként van a tördelés, és 45 oldalt nem lehet végigkeresni..."
Szavakra, szókapcsolatokra tudsz keresni a Fórumban. A topic összes hozzászólásában keres, tördelés, oldalak nem befolyásolják.
Nincs itthon csokid??
-
bexinho23
őstag
Még egy kérdésem lenne: fw: S8500BSJF2
Ez T-mobilos Wave adata. Miért van olyan sok fw? És miben különböznek? Lehet majd frissíteni? Vagy hogy megy ez?
-
Érdekesség, ha valaki hackelni akarna.
A Samsung kiadta a badaIDE forráskódját (egy kicsit navigálni kell, nem tudtam a fájl linkjét kiszedni), benne például a debuggolást indító osztályok Java kódjával. Ki lehet belőle bányászni a Broker felparaméterezését, ami a telefonra telepítéshez kellhet Persze nincs garancia, hogy beválik.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
hannibal7
csendes tag
válasz vtechun #8378 üzenetére
Köszönöm a segítségeket, megoldódott a probléma. a jelszót kisbetűvel írtam, drága nővérem nem mondta...zseniális...
Más: a yahoo-s mailfiókom nem akarja beállítani :S mit kéne tennem?
Egyébként írjátok többen is, hogy olvassák vissza fórumot, ha nem tudnak valamit. Na eddig olvastam a fórumot, jópár ezres határt átléptem, de mivel most vettem meg a telefont, nagyon nem tudok sokmindent, visszakeresni meg lehetetlen. Így szerintem hasznosabb lenne az a fórum, amit már ketten is indítottak, ahol témákra van szedve, ahol rá lehet keresni egy-egy kérdésre, mert itt max oldalanként tudom megtenni, így is 200 hozzászólásonként van a tördelés, és 45 oldalt nem lehet végigkeresni...
üdv nektek és boldog augusztus 20-át -
bexinho23
őstag
Miért van az, hogy szinte teljes flash támogatása van a wave-nek, és mégse képes a Trailer.hu vagy a Focihirado.hu videóit lejátszani (flash9 ikon megjelenítve)? A másik kérdésem pedig az, hogy tegnap vettem a kingston 16gb-os class 4 -es memo-kártyát, szépen fel is ismerte, 720p-s videót vettem fel rá, végig is néztem hiba mentesen, feliratokat szépen lejátsza, viszont már vagy a 10. filmet tettem rá (szinkronos, feliratos, 720p-s, divx, mkv-s), és mindegyiknél UGYANÚGY, alig észrevehetően döcögve megy. Bár inkább a frame esik le (remélem jól fogalmazok) picit, és nem 30fps -el pörög a film. Amikor először használatba vettem a memo kártyát, formáztam is telefonon keresztül.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz magyarattila #8549 üzenetére
Megnéztem, nem ismertem, köszi! Nem rossz, le is húztam
• Flies around shit - bees around honey •
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Bloody86 #8543 üzenetére
"sajnos nekem magyar Master-em van Hollandiában... használhatatlan az app store-on."
Most írom ide le harmadszor: meddig tart egy virtuális kártyát csinálni a wirecard.com-on? Az alkalmazások tekintetében természetesen igazad van, de ez a kérdés sajnálatos evidencia egyelőre.
Mondjuk -mivel a telefon bármiféle plusz sw telepítése nélkül is eleve elég erős- nekem nem sok minden hiányzik, de az nagyon, pl. egy jó IM alkalmazás (vagy legyen a social hub, ha már annyira be van harangozva, csak legyen már, b.sszameg.)• Flies around shit - bees around honey •
-
magyarattila
tag
válasz cryingdr4g0n #8539 üzenetére
canabalthoz mit szólsz? iPhoneon elég nagy divat lett belőle
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
Bloody86
csendes tag
Isten ments!!! Dehogy írom le! Csak ugye amiről azt hittük, hogy alapértelmezett, később kiderült hogy azért bizony zsebbe kell nyúlni! Ezt a social hubos dologra értem! Biztos vagyok benne, hogy robbanásszerűen megugrik az appok száma! A kérdés csupén az, használhatók lesznek? Nem csak a helyet foglalják?
Bízom benne, hogy valtozni fog a dolog, és természetesen pozitív irányba. A premiumért akár a zsebembe is nyúlnék mert kell!! Csak legyen elérhető az ára! És végre mondjanak róla valamit!
-
zotymoty
csendes tag
Hali!
Segítene nekem valaki, légyszi?!
Az ébresztésnél, ha egy másik időpontra váltok, akkor a soron következő napon nem ébreszt a telcsi. Miért nem?
Egy játékot szeretnék letölteni, de azt írja ki, hogy nincs elég memória. 8 gigás kártya van a telcsimben, alig terhelve. Ezt sem értem.....Segítséget előre is köszönöm!!!!!
-
Bloody86
csendes tag
válasz cryingdr4g0n #8539 üzenetére
Szerintem nem is igen a játékokban van a hiányosság. Hanem programokban. Pl nekem egy fájó pont, az msn kliens hiánya. Bármenyit is gúgliztam, nem találtam használható java msn/live klienst. Vagy nagyon rondán néz ki a kijelzőn, vagy a használata nyakatekert (lásd: eBuddy).
Nagyon sok minőségi játék van már kint badára. Nemrég megjelent az Avatar is, igaz 4 euró, de pl ez a magyar app store-on fennt sincs. Külföldön is csak úgy lehet vásárolni, ha az adott oszrágban kiadott VISA/Mastercard-od van. Sajnos nekem magyar Master-em van Hollandiában... használhatatlan az app store-on.
Egy szó mint száz. Nagyon kevés az érdemben használható, hasznos alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
válasz magyarattila #8535 üzenetére
Képeket lekérted?
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
mixi10
tag
válasz magyarattila #8537 üzenetére
Bloody86: Azért ne írjuk le teljesen. Én nagyon bízok, hogy ha vége lesz a fejlesztő versenynek robbanás szerű változás lesz a szoftverek terén.
[ Szerkesztve ]
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Ha esetleg másnak is "új" lenne, felhívom mindenki figyelmét, hogy a Wave a java mellett a flash (.swf) játékokkal, proggikkal is ragyogóan megbirkózik. Ezekből pedig nem kicsi a választék net-szerte, tehát hajrá! Tegyétek, próbáljátok, és ha valami jót találtok, ide is plíz.
[ Szerkesztve ]
• Flies around shit - bees around honey •
-
Bloody86
csendes tag
Nos a navigációról nem tudok nyilatkozni, mert az én olvasatom alapján az működik, ha máshol nem itt Hollandiában biztos. Előfizus dolog de működik.
Viszont a Social Hub-os sz@rakodásuk az példátlan!!! Hihetetlen, hogy 2010-ben ilyen történik. És persze a prémiumról nem szólnak semmit. Mikor indul? Lesz egyáltalán?Díjnyertes... Gondolom Samuék ebbe is hatalmas összegeket fektettek, akár csak a szoftverfejlesztésbe!
-
mixi10
tag
válasz magyarattila #8535 üzenetére
Milyen böngészőt használtál?
Azzal, hogy a T-Mobile magyarországi hálózatán a 0.facebook.com címen ingyenessé vált a népszerű közösségi szájt, a szolgáltató lehetővé teszi előfizetőinek, hogy a Facebook segítségével kapcsolatot tarthassanak barátaikkal és családtagjaikkal, az Opera mini böngésző kivételével mobilwebes böngészőn keresztül, és az oldal megtekintéséhez kapcsolódó adatforgalmi díjat a T-Mobile elengedi.
[ Szerkesztve ]
-
magyarattila
tag
Na gyerekek érdekes problémával jöttem hozzátok, tegnapelött 1500 forinttal feltöltöttem a kártyámat, ma reggelig nem használtam, mikor eszembejutott hogy van a 0.facebook.com ami elvileg ingyenes. Namármost. Felmentem rá és 2 óra aktív használat után kaptam egy smst hogy töltsem fel a kártyámat. Semmi mást nem használtam a könyvjelzőkben sincs semmi csak a 0.facebook.com. Vasárnap fogok tudni t-shopba menni, de kiváncsi vagyok ti mit szóltok. Szerintetek hol lehet a hiba? Melyik t-mobilost nyírjam ki?
Mérgemben majdnem földhözvágtam a telefont :S Pedig ahoz drága volt....Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
mixi10
tag
válasz Bloody86 #8531 üzenetére
A Samsung további címmel is gyarapodott, ugyanis a Legjobb európai közzösségi média készülék 2010-2011 titulusát a Samsung S8500 Wave nyerte el. Az első Bada operációs rendszert futtató mobiltelefont a zsűri egybehangzó véleménye szerint navigációs tulajdonságai és a közösségi oldalakkal való komunikációra kihegyezett szolgáltatásai predesztinálták a díj elnyerésére.
Nekem ez vicces nincs rá egy normális navi
Social Hub???[ Szerkesztve ]
-
Bloody86
csendes tag
ez azért érdekes!! Social media phone... hehh vicces!
Mellesleg nem tudom, hogy azok kezében milyen telefonok voltak, akik azt mondják, hogy nem kellett tisztítani a kijelzőjét a Wave-nek. Nem gyűjti az ujjlenyomatokat. Egy hetes használat után mondhatom, igen is gyűjti. Vagy lehet az is hogy az ujjaimmal van a baj... vagy gyári hibás lenne a kijelző/telefon?! Persze viszonyítási alapom nincs, nem tudom hogy más érintőképernyős telók milyenek.
HaKo: Köszi a gyors reakciót! Megpróbáltam beállítani ezekkel az adatokkal, de sajna valami nem stimmel... nem csinál semmit csatlakozási hibára hivatkozva. Pedig minden rendesen működik!!
[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
-
újhullám
csendes tag
Hello, mindenkinek.
Valaki nem tud olyan progit ami bemondja a hívó fél nevét a bejövő hívás közben?Réteskék
-
Bloody86
csendes tag
Igen igen! Köszi az infót! Ezeket már korábban beállítottam és nem működött! Azt írta ki, hogy nincs válasz!
De ugyanezek a beállítások a ActiveSync-nek is? Azt hittem ezek a sima e-mail fiók beállítások. Vagy az lényegtelen? Bocsi azt értetlenkedés miatt, abszolút nem értek hozzá.
-
mixi10
tag
válasz Bloody86 #8522 üzenetére
1, Hotmail beállítások:
Felhasználónév: Windows Live ID, pl.: gipszjakab@hotmail.com
Jelszó:SMTP szerver: smtp.live.com
SMTP port: 587
Biztonságos kapcsolat: TLSPOP3 szerver: pop3.live.com
POP3 port: 955
APOP bejelentkezés: nem kell bejelölniSMTP-hitelesítés: Igen
Mint a POP3/IMAP4-nél: IgenSzerzö: Lesleke
-
Bloody86
csendes tag
Egy érdekes dologgal találkoztam, gondoltam fontos lehet, így aztán megosztom veletek!
Először is, mint ahogy azt már korábban írtam, én is csatlakoztam a wave-esek táborába pár hete. A telefont Hollandiába vettem és fekete színű. Ha jól emlékszem a szín pontos megnevezésére akkor asszem metallic balck. Na mármost... ez a készülék annak ellenére, hogy a tulipánok hazájában vettem, német régiókódos rendszert kapott, mármint a pre-config alapján ez látszott (DBT). Ez nem volt valami hú de jó, mivel a social hub-on belül volt vagy 6 különböző e-mail beállítási lehetőség, de hotmail egy szál se. E nélkül, bárhogy is próbáltam, nem tudtam belőni a hotmail-t. Átállítottam XEU-ra, ami ha jól sejtem az Egyesült-Királyságban honos. Tökéletes volt első látásra, itt már a menüben is megjelent a Hotmail felirat, szal gondoltam marad. Úgy egy napos használat után, a telefon fagyogatni kezdett, újraindul. Gondoltam ez nem f@sza, majd rádugtam gépre és frissíteni szerettem volna a KIES-el. Ahha, csak szerettem volna, ugyanis az nem ismerte fel a telót win7 alatt. Sebaj, átmentem egy xp-s gépre és ott már felismerte. Nagy bőszen megyek rá, hogy frissítés... erre kiírja, hogy a szoftver ami a telón van, nem támogatja ezt az opciót. Visszaállítom DBT-re, semmi.
A folyamatos fagyásokat megelégelve aztán úgy döntöttem, hogy szépen visszaküldöm a forgalmazónak és kérek egy másikat, de ezúttal már az ebony grey színben pompázó modellt. Így is lett. Pár napja jött meg. Szintén megnéztem a pre-configot és látom ez is DBT-n van. Átállítottam XEU-ra, rádugom az xp-s gépre (mivel a sajátomon nem is meri fel a telót a KIES) és felajánlja, hogy van új szoftver... frissítsem. Elengedtem egy harci mosolyt, gondoltam felcsillant a remény, hogy esetleg premium hubos lesz aztán, de nem. Frissített a XJF8-as XEU-s verzióra, gond nélkül. Hibátlanul működik, nem fagy, nem akad... semmi gondom nincs vele (a KIES-es mrhaságot leszámítva )
Nah a de a nagy fájdalmam az, hogy a Hollandiában vett készülék, német rendszerrel a fedélzetén érkezik és még csak hülyeségből sem hallottam holland régiókódról. Miért is olyan fontos ez nekem? Csupán azért, mert elvileg a holland készülékeken, egy évig ingyenes premium social hub szolgáltatás van. Ebben a tudatban egy kicsit azért fájó dolog.
Lenne egy kérdésem is. Nem tudja valaki, hogy be lehete állítani Exchange ActiveSync-re a hotmail fiókomat? És ha igen, akkor hogyan?
-
641147
csendes tag
Nálam is ugyanez a helyzet, az enyém is T-s, sőt én is csak két nap után figyeltem fel rá. Érdekes egybeesés.
A "motívumok" kb. fél centi átmérőjű körök, de lelógnak a képernyőről. Az egyik a hangerő gomb felső, míg a másik a képernyőzár gomb alsó szélével van egy vonalban.
Kérdeztem több "elvileg" szakértőt és a Samsung szervizt is, de elmondva nehéz körülírni a jelenséget.
Kíváncsi vagyok mi lehet ez.
-
csabám
addikt
válasz shadowkill #8509 üzenetére
akkor nem jó és cserélni kell. ..
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
SirDöme
tag
Segítségetekre van szükségem.
Két lehetőség van. Vagy megveszem kártyafüggetlenül feketébe (ami jobban is tetszik), ám drágábban, vagy Tnél olcsóbban (ott a szürke változat van).Nem vagyok nagy frissítés őrült, tudom, hogy a Tseket nem lehet, de mennyi az esélye, hogy a Bada 1.1 azért lehet majd? Nem tudok dönteni...
Köszi[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Wave I
-
mixi10
tag
válasz shadowkill #8499 üzenetére
bátran nyomd beljebb ütközésig, egy kicsit szorul az elején.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest