Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
vendingo
veterán
Már megint memóriakártyás dolgok.... Vegyen mindenki 32 gigás class 100-ast, a többi szar!Akadni fognak a filmek, meg fél óra, mire be boot-ol a játék, ha csak class 2-est veszel... Egyszer, ha lesz unalmas 10 percem, megszámolom, hogy mennyi bejegyzés szól a memóriakártyákról...
Beírtam a keresőbe hogy: "Class" , és 135 bejegyzésbe csak a memóriakártyákról volt szó, és ez csak a Class kifejezésre vonatkozik... További 50 bejegyzés található a "Memóriakártya" szóra rákeresve... UNCSI
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
F-ECT$
titán
Melyik verziójú Opera Mini-t használjátok és milyen beállításokkal?
Dive ever, work never.
-
sede7
tag
válasz krisi047 #9080 üzenetére
Ez vásárlás előtt engem is érdekelt, akkor olvastam valahol, hogy fizikailag képes lenne a korlátlan multitaskingra, de egyelőre korlátozzák egy külsőre. Nekem egyébként két hét alatt nem volt gyakorlati problémám belőle.
(Egyébként ha már egyszerű valutaváltó, akkor ott az xe-currencies widget.) -
leslieke
Jómunkásember
válasz Lopottmotor #9084 üzenetére
Egyikkel se volt gondom, videóztam és fényképeztem is. Az alkalmazásokat/játékokat a kártyára telepíti. Ezt külön menüben lehet beállítani, hogy mi legyen az alapértelmezett telepítési/mentési hely. Nekem minden a kártyára megy.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Próbáltam 720p-vel is, gond nélkül lejátszotta. De általában divx/xvid filmeket nézek, kevesebb helyet foglalnak el.
(#9093) p87: a noname microsdhc legtöbbjével gond volt. konkrétan aki ilyet vett arra panaszkodott, hogy szaggatnak a filmek, minőségi csere után ez elmúlt.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mixi10
tag
Én ezt néztem ki, de nézzétek már meg az írási-olvasási sebességet alul van, számomra hihetetlennek tűnik
[link]. -
p87
senior tag
válasz Varszegig #9091 üzenetére
Van valami alapod is rá, hogy miért nem vennél?
A Teamgoup az egyik legjobb prémium kategóriás memóriagyártó, plusz élettartam garanciával adják.
Majd beszámolok milyen is.F-ECT$
Ez is biztos fogja hozni a class6- ot nem írkálank rá csak úgy ilyet.
Nekem megért 500ft-ot a gyorsabb mem. és élettartam garancia.[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Múlthéten én is vettem egy ilyen telefont és nagyon szuper.
Aki olcsó Class 6 -os memóriakártyát akar itt vehet: [link]
Én ma rendeltem egy 16GB- osat csütörtökön kapom meg remélem beválik.
Nem próbálta már valaki ezt a márkát? -
Lopottmotor
tag
válasz cryingdr4g0n #9087 üzenetére
Közben sikerült, köszi azért. Tegnap kicsit álmos voltam, most sikerült elsőre.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Lopottmotor #9086 üzenetére
"a világért sem tudom használni vele az msn-t. Tudna valaki segíteni kicsit részletesebben?"
Hát így nem.
Kizárólag akkor, ha előbb Te leírod kicsit részletesebben (na jó: nagyon részletesen), hogy hol akadtál el, mit látsz, mit nem látsz, stb.• Flies around shit - bees around honey •
-
Lopottmotor
tag
Megoldottam.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz krisi047 #9078 üzenetére
push mailt tudsz használni, ha támogatja az activesync szinkronizálást (exchange, kerio, gmail). Minden más "kukamail" csak akkor működik puishban ha van egy köztes szerver, ami dolgozik helyette. Ez lenne a premium egyik része, illetve a másik az IM integrálása a social hubba. Ez utóbbira ha nem is megoldás, de egy ideig jó lesz a palringo. (Tud msn-t meg sok mindent, és háttérbe lehet rakni.)
A premium sochub a legfrissebb hírek szerint ősszel indul. Az hogy miért kell havidíjat fizetni azt senki sem tudja. Kiskapu nem nagyon lesz, hiszen a sochub serveren kell regelned. Mellesleg szerintem egy ésszerű havidíjat nem lehetne kifogásolni, ugyanis a teló mélyen alul van árazva
simple tasking: ez csak a 3rd party alkalmazásokra vonatkozik. Kiváló zenelejátszója van, az értesítési felületben is elfut, akár lezárt képernyővel is kezelhető. De ha ez neked nem elég, és 3rd party zenelejátszót akarsz, mellete futtathatsz bármit, ami a bada része, illetve bármilyen widgetet (pl. valutaváltó widget is van).
A badában alapban benne van sok minden ami más rendszerekben külső programot igényel, ezért nem gond, amit írtál.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lopottmotor #9079 üzenetére
Class2 16 GB Kingston kártyám van, akadás-mentesen mennek a filmek. A class 4 biztos, hogy jó lesz.
(#9078) krisi047: "nem prémiumot" fogsz kapni a T-nél is, de máshol is.
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
senior tag
Ja igen, és a simple tasking azt jelenti, hogy ha megjelenne a Spotify mondjuk, mint zenelejátszó program Badára, akkor emellett én már nem tudok mondjuk egy sima valutaváltót használni, mert egyszerre csak egy külső alkalmazás mehet? Elképzelhető, hogy később ezt orvosolják, mint az iPhone esetében például?
[ Szerkesztve ]
-
Lopottmotor
tag
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
senior tag
Tervez(t)em egy Wave-t venni, éppen kezdtem beleolvasgatni komolyabban a fórumba, és szemet szúrt ez prémium/nem prémium dolog. Erről van már valami frissebb infó? Pl. ha bemegyek a T-hez nem tudni milyet kapok? Ez azért elég felháborító, komolyan elbizonytalanított. Pláne, hogy még fizessek is havidíjat azért, hogy tudjak egy normális IM klienst/push mailt használni? Érdekes.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Varszegig #9072 üzenetére
térképnézetet nyomok. ..... Még a nappal/éjszaka is rajta van a földgömbön
Na annál én is néztem..igen látványos!
Viszont bugos is. Budapest 2x szerepel, egyszer jól, egyszer meg Róma helyén!
Lehet Samuéknák már tudnak valamit és a magyar hordák megkezdték a világ meghódítását.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rizso
addikt
válasz Varszegig #9072 üzenetére
Én bontottam ki, én szedtem le róla a fóliát is!
Szerintem gyártáskor keletkezett az a kis repedés. Csak ha ott nem veszem észre, nem vizsgálom át a telefont, hanem otthon veszem észre, akkor mehettem volna reklamálni, hogy repedt, nem hiszem, hogy cserélték volna...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Kobe
veterán
arra van vlakinek tippje, ha engedelyezve van az automatikus idofrissites, akkor GMT+1 Budapest helyett miert mindig London, GMT idot allit be maganak a telefon? Kicsit fura, hogy igy minden uzenet es hivas idpontja egy oraval korabbra tevodik a rendszerben, a widget viszont jol mutatja, ha viszont beallitom a budapesti idot es benyomom az automatikus frissitest, akkor is annyi tortenik csak hogy a telefon ujrainditas utan GMT+1 et mutat de valojaban GMT rendszeridot mer....ha viszont kikapcsolom az automatikus frissitest es manualisan benyomom a budapesti idot, akkor jol mutatja es az uzeneteket hivasokat mindent visszamenolegesen is atdatumoz a jo idopontra
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
na azt majd megnézzük, jó kütyü lesz
rizso: a t-nél fociznak a mobilokkal, vagy mi a fene?
Libria: bug, sokszor volt róla szó. Ne kapcsold be az automatikus időfrissítést.
Más: tegnap esett le az állam ha egyéb város időzónáját akarom az órához adni, és térképnézetet nyomok. Percekig néztem ki a fejemből, ilyen nincs. Még a nappal/éjszaka is rajta van a földgömbön. Asszony alig akarta visszaadni a wave-et[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz cryingdr4g0n #9069 üzenetére
1-2 ilyen tűhegynyi pötty nekem is van rajta gyárilag, sőt 1 van a műanyag részen a tetején is...
Ami még durvább volt: T-nél vettem, már megvolt a szerződés, a készülék a kezemben, nézegetem, leszedem az alján lévő műanyag részről a fóliát, letörlöm, és látom, hogyvan rajta egy kb. 3-4mm-es repedés! Mondtam, hogy szeretném kicseréltetni egy másikra - szó nélkül cseréltékEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
AS
félisten
Milyen jó kis CPU GPU van a Wave-ben (most legjobb) am idővel ez is elavult lesz.
Samsung jövője:55V210: 1GHz Cortex-A8 Single-core Q3 2010 (Wave ben kb ez van)
Orion: 800 MHz Cortex-A9 Dual-core Q1 2011
Pegasus: 1 GHz Cortex-A9 Single-core Q4 2011
Hercules: 1 GHz Cortex-A9 Dual-core Q1 2012
Draco: 1.2 GHz Cortex-A9 Dual-core 2013
Aquila: 1.2 GHz Cortex-A9 Quad-core 2013A9 es csipszet elkészül Samsung lecseréli TW 3.0 át a Bada-n valami 3d-s menüre, de ez még csak a jövő 2011 ben valamikor.
Évről évre egyre durvább lesz a Piac.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz DonMedve #9061 üzenetére
Nekem olyan kellemetlen élményem volt, hogy nem az üveg, hanem a fém ház volt gyárilag (!) karcos. Nem is karcok voltak igazából.
Ahogy kicsomagolod az új készüléket, kezded róla a fóliákat leszedni. körben van rajta, nem csak a kijelzőn. No, és az, ami a SAMSUNG felirat felett van, a készülék tetején, az alatt,középtájban van egy alig látható, de azért észrevehető 3 vagy 4 darab fémszínű pötty, közel vízszintes elrendezésben. Hangsúlyozom: a gyári fólia alatt. De mivel alig látszik (nagyon közelről kell nézni, és keresni kell, hogy lássuk), elviselem. Inkáb csak a tudata zavar.
Emiatt különben is hiába reklamáltam volna.• Flies around shit - bees around honey •
-
kamiKZ
csendes tag
válasz Varszegig #9065 üzenetére
Nálam sem jön be,csak a beállítás menü... Amúgy T-s JF2-es a szoftver.
Viszont nekem pont nagyítással kapcsolatos kérésem lenne Az előző változatban (talán azt is te tetted fel ide) lehetett állítani a betűméretet. Ha megkérnélek és van rá mód, nem tudnál nekem egyet 20-as betűmérettel kreálni ? Előre is köszi!
-
F-ECT$
titán
-
sede7
tag
Ááá, azzal körülbelül csak pixelhibát lehet kiszűrni, másra szerintem nem jó.
Reggel indítottam rajta egy böngészőt (hogy addig is megnézem a válaszaitokat, amíg nem vagyok gépnél), és vízszintesen csíkos interferencia orrba-szájba (landscape-ben függőleges, tehát a csíkok nem fordultak). Nagyon randa. És már a legkisebb fényerőnél is sárgás. És romlik. Ma szerviz lesz.(Érdekesség: amikor este kíváncsiságból nyomtam egy prints screent rajta, akkor arra az egy hosszú pillanatra visszanyerte a színét, majd újra sárga...)
-
F-ECT$
titán
Újabb akksis sztori:
-éjjel rádugtam hálózatra, reggel 7:00-kor húztam le: 100%
-fél óra videó nézés
-fél óra FM rádió
-1 óra idle
-reggel 9:00-ra 81%-on voltUtána ki-bekapcsoltam, és így 1 óra alatt 1%-ot merült, de nagyon úgy tűnik, hogy a reggeli 19% ismét hozta az akksi bugot, én olyan 10% merülést tartanék reálisnak annyi használattal.
Dive ever, work never.
-
addikt
A legedzettebb üveget is lehet karcolni de nem hiszem,hogy kezedbe ban olyan cucc vagy a tokodba ami azt karcolja.Fém biztos,hogy nem,márpedig a wave üvege edzett.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Varszegig
veterán
válasz user137 #9058 üzenetére
FB: sajnos ezen nem tudok (még) sokat javítani, az összes naptáradat veszi, azaz mindent, ami benne van a telefon naptárában. Majd azért turkálok
scroll: ez direkt van, az eredetiben kapcsolta ki a szerző design okokból, én egyetértek vele. (Max 5 esemény jelenik meg.)
Méret: ezen majd próbálok faragni, szerintem is kisebb kéne, bár nem sok lehetőség van.
Naptár: nekem bejön. a közepére böksz (kb.)?[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz Varszegig #9039 üzenetére
építő kritika következik
- nem sikerült lebeszélni a drágát a fészbúkos invite-ok mutatásáról (akkor is, ha FB-n No-ra van állítva az attendance), pedig a FB kalendárt is kikapcsoltam hozzá
- nem lehet scrollozni
- jó lenne egy kisebb méret
- rábökésre nem jön be a naptár -
Varszegig
veterán
válasz Atomgeszi #9049 üzenetére
Beállítások/Kapcsolatok/Csomagkapcs haszn. Innen vedd ki a zöld pöttyöt, és meg van oldva. A 3g-t meg kapcsold vissza, annak köze nincs ehhez
A wifi meg ingyen van, ha van, és tudsz kapcsolódniKarma, nem tudsz leírást a widget API-hoz, vagy a source-át? Konkrétan ez érdekelne: widget.application.launcher
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
sede7
tag
HELP!
A telefonom kijelzője estére elfelejtette a fehéret
Először azt hittem, csak valami aksi kímélő mód lépett életbe 20%-nál, bár furcsálltam, mert nálam a fényerő az első perctől kezdve 1-esen volt.
Ha 1-esen hagyom, akkor a színek majdnem rendben vannak, de érezhetően sötétebb, mint eddig volt így. Ha viszont elhúzom a pöcköt 10-es felé, akkor elkezd ugyan erősebben világítani, de nem fehéredik, hanem sárgul.
A telefon hülye, vagy én állítottam el valamit tudtomon kívül? Egyáltalán hol lehet a fényerőn kívül bármit is állítani?[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
A beálítások-> kapcsolatok-> hálózat -> hálózati módot áttettem 900/1800-ra.
Nincs fent E betű a térerő mellett, viszont valamikor le akar szinkronizálni valamit(fogalmam sincs, hogy mit , de mikor feloldom a képernyőt van, hogy megkérdezi,hogy wifi-t bekapcsolom-e mert csomagkapcsolat nem elérhető. ) mert megjelenik a kék E betű aztán sárga lesz és alatta van a nyíl aztán megint kék, tehát valamit akar nekem itt mobilneten(?) leszedni. Nekem semmi előfizetésem nincs netre de lehetséges, hogy tud ígyis leszedni pénzt? Az megmagyarázná , hogy hova tűnt csak úgy 300ft a kártyámról (pedig 1 mp -t se beszéltem mert várom az előfizetéses simem) a pénz. Mit állítsak be, hogy ez nekem semmilyen adatforgalmat ne generáljon és ne kérdezze meg folyamat ,hogy wifizni akarok-e mert nem akarok majd, ha én úgy döntöttem. Köszi.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
zack
nagyúr
A MySamsungWave.hu-n létrehoztam egy "filmek (mp4)" témát. Megosztanám a Wave tulajokkal az eddig elkészült filmjeimet, csak normális sebességű szerver kellene ahová fel tudnám tölteni.
A többi infó: [link][ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rizso
addikt
válasz DonMedve #9046 üzenetére
Mondom ne gondolj semmi komolyra Viszont még a legedzettebb üvegen is lehet mikrokarcokat ejteni - nemhogy a wave kijelzőjén...
Viszont én sem értem hogyan lettek, mert ha zsebben hordanám, akkor ez alap lenne...Lehet, hogy az ujjaimban van egy kis fémforgácsEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz leslieke #9044 üzenetére
Mindegy, az enyémen sem (mindig) látszik...Láttam én már durva karcokat - és ennek szerencsére köze sincs azokhoz Holnaptól meg már amúgy is fólia lesz rajta, meg szilikontok...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz leslieke #9041 üzenetére
Hát nem tudom...De mondom, nem igazi karc, ami vastag és mély is, hanem ilyen "tudom, hogy márpedig valami van ott" kategória...Barátnőm régi Secretjén is voltak ilyenek, csak ő nem tartotta tokban...Holnap lehet megpróbálom lefotózni a lehetetlent
Szerintem a tiéteken is találnék ilyet amúgyEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Az érdekes...én fólia nélkül egy belül "bársonyos" tokban tartottam eddig, és van a kijelzőn néhány hajszálkarc! Jó nem látszik normális használat mellett, csak akkor ha nagyon frankón letörlöm, és spéci szögből spéci megvilágítással keresem...No de akkor is a tudat, hogy ha keresek, akkor találok rajta hajszálkarcokat...De már jön a szilikontok és a fólia
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Varszegig
veterán
mert nem velünk kezdik de ez biztosan megjön hozzánk is (remélem )
még egy dolog, amit nem sikerült a termineben (még) megoldani: jól kezeli az ismétlődő eseményeket (heti, havi, napi stb.), de nem tudja kezelni a 2 heti ismétlést. És még egy kisebb bug, amit most láttam a sajátomon: ha egy többnapos esemény van, és az egésznapos, akkor idióta módon 0 órától 0 óóráig tart, ezt kár odaírni De azt hiszem ez utóbbit könnyen ki tudom javítani. A másik (a 2 hetes) az nagyobb baj, mert a bondi api nem ismer ilyen ismétlődést (mi faszért nem??)
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
-
F-ECT$
titán
-
Varszegig
veterán
válasz macskamancs #9026 üzenetére
működik a route66, ndrive már kész, csak még nincs a sotreban, és állítólag kész a sygic is.
a route66 térképnézegetésre örökre ingyen van, navigálásra 30-40 eurért örök licenszet kapsz.Ingyen meg nincs semmi ebben a szar világban
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
Varszegig
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz macskamancs #9026 üzenetére
Van: Route66.
Kész van az NDrive is, csak még nem vehető meg.
Dive ever, work never.
-
macskamancs
csendes tag
Hali!Tud valaki működő Navigációt a telcsire??
-
Varszegig
veterán
Daily briefingnek tudom az indítási módját, a többit még nem
Na akkor termine widget új:
Innen elérhetőAmiben módosítottam:
1) Dátumok magyarítása, a sorrend cseréjével
2) A feladatoknál nem írja ki az időt, mert idiótán néz ki, hogy a létrehozás percét írja oda.
3) A hónapok nevei photoshop (made by my wife)
4) Az aljára kattintva frissíti a naptárat, a közepére pedig betölti a mai nappal a naptáratAmit még szeretnék megoldani: frissítés ikonnal, illetve a bejegyzéshez tartozó napra ugrani a naptárban (nem tudom, sikerül-e?)
Ami benne volt, és esetleg újdonság: a naptárra kattintva beállítások menü, külön google naptár integrálhatóság. Ezekhez nem nyúltam, csak fordítottam
-
Varszegig
veterán
jön, csak közben brutális áttörést sikerült elérni. Megoldódott az, hogy a termin widgetre kattintva bejöjjön a naptár. Az infót a mysamsungwave-n találtam, nem magamtól voltam ilyen okos
Deeday: az időjárás alatt mit értesz? Daily briefing? arra tudok linket csinálni. Need for sppedre nem hiszem, és egyelőre a többire sem. De biztpsan megoldható, a srác aki a naptár utasítását megírta kutatja a többit is, szóval van remény. Én is tudom mit kéne keresni, de doksi, vagy sourcekód nélkül esély sincs.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Killerlaca #9015 üzenetére
Illetve szerintetek melyik telefon lehet vetélytársa amin érdemes még gondolkozni?
Samsung Galaxy S
(#9020) Alex91: még nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Killerlaca #9015 üzenetére
alkalmazás rátelkepítésnél nincs különbség a T-snél. Más a böngésző neve (túlélhető), hiányzik az asphalt5 (telepíthető), és az im is más azt hiszem, de azt is tudod telepíteni (leírás volt ma). firmfrissítést még nem tudják a t-sek, majd kiderül.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék venni egy ilyen készüléket.
T-mobilosat tudnék venni és azt szeretném megtudni, hogy milyen hátrányokkal jár majd nekem ha más programokat(sygic ami nagyon érdekel) vagy alkalmazásokat akarok rátelepíteni vagy frissíteni egy függetlennel szemben.Előre is köszönöm.
Illetve szerintetek melyik telefon lehet vetélytársa amin érdemes még gondolkozni?
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Alex91
félisten
1. Valami Office program van mar ra, vagy varhato ra?
2. Password nyilvantarto van ra?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Kobe
veterán
feltettem ezt az AppLaunch widgetet. Szomorúan tapasztalom, hogy alapból csak azok a funkciók kaptak benne helyet amik amúgy is kinn vannak a desktopon - üzenet, hívás, na jó az email és navigáció ikon jól jön, de nem létezik ennek olyan verziója amiben szabadon össze lehet válogatni pár alkalmazást hogy azokat nyissa le ? Pl zenék, videólejátszó, saját fileok, stb ?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Gonsalez #8996 üzenetére
Nálam úgy működik a frissítés, hogy amikor belépek a Samsung Apps-ra kiírja, hogy X frissítés elérhető. Rábökök a feliratra és belép a letöltött szoftverek listájához. A frissíthetőek mellett ott virít egy frissítés gomb, amivel elindíthatom a letöltést. Ezt mindegyiknél külön kell megcsinálni.
(#9006) satomee: nem tudom, enyémen XXJEE van.
[ Szerkesztve ]
-
fecosrac
tag
válasz Lopottmotor #9002 üzenetére
@ Lopottmotor:
http://www.youtube.com/watch?v=6orkAr79g8c&feature=relatedRemélem meg tudtalak győzni, hogy nincs szükség a fóliára. ^^
2 hete van meg nekem a készülék és én a fém foglalatot is abszolút jó minőségűnek találom. Véleményem szerint nem csak fólia, de tok se szükséges erre az egyébként tök szép telóra.
-
F-ECT$
titán
válasz Lopottmotor #9002 üzenetére
Igen, a netről.
Én nem vettem rá, 1 hónap alatt zsebben hordva nincs rajta karc. (A telón sincs.)
Dive ever, work never.
-
Lopottmotor
tag
A kies-t netről kell leszednem..? mert cd-t nem találtam a csomagban...
Fóliát ti vettetek rá? Mert a gyári ugye ilyen "mintás", tehát leszedtem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik