- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
hannibal7 #8376 üzenetére
"Jó lenne, ha tudnátok választ adni, mert különben visszaviszem a telót..."
és akkor bizony jól kiszúrsz velünk!
No de komolyra fordítva: kismillió oka lehet. Már itt előttem is kérdezték: mac szűrés nincs? Titkosítatlanra állítva sem csatlakozik fel? Esetleg nem lehet, hogy a jelszót rosszul pötyögted be? Nem vagy túl messze a routertől?
@szabob1996: "kijött még két új fizetős alkalmazás: GT Racing: Motor Academy- autós játék,2.5 font"
Nagyon fasza, megvettem előző 7végén.@wwolf68: "Azt hiszem akku anomália témában az első helyre kerültem"
Akkor a töltőn rajtahagyásos overkill még egy személy részéről is megerősítve. Ez igazából nem nyugtat meg, sőt, jobban örültem volna, ha csak egyedi hiba nálam, vagy még inkább ha csak képzelődtem volna... -
zack
nagyúr
válasz
hannibal7 #7855 üzenetére
Szerintem Magyarországon olyan hogy "EU garancia" nem létezik, és átb@szás ezt így ebben a formában használni, és kiírni. Elvileg azt jelentené hogy az EU tagországokban garis a teló, tehát bármelyik hivatalos Samsung szervíz köteles (lenne) megcsinálni, más EU tagországok által kiadott telefonokat is.
A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a Magyarországi Samsung csak és kizárólag magyar garanciás telefonokat javít. Innentől kezdve pedig mindenki kitörölheti a seggét az EU garanciával itthon. Lényegében az EU garancia nálunk nem több, mint egy bolti garancia... -
Varszegig
veterán
válasz
hannibal7 #7839 üzenetére
4. Készül állítólag a mac-es KIES is.
5. Nem kell buherálni. Van rajta egy jó fw, a KIES a gyári garisokat frissíti az XJF4-re, ami szerintem egy nagyon jó firm (nekem nincs böngészőhalál vele), összesen 2 bugot tudnék mondani: a telón nem működik az apps, és nem jó az automatikus időfrissítés időzónája. Ennyi. -
rizso
addikt
válasz
hannibal7 #7839 üzenetére
Szerintem:
1. gyári garancia mindig is jobb! Lehet, hogy a boltban is gyári garival veszed, erre érdemes figyelni! Egy gsm bolt lehet, hogy megszűnik, lehet, hogy csak szoftvergaranciát vállal, lehet, hogy nem tud semmit sem kezdeni a hibával, stbstb...
2. Nem árt rá valamilyen tok, mert kár lenne össze-vissza karcolni a fém készülékházat...Szilikontok annyival jobb, hogy nem kell állandóan kivennem a wave-et még egy tokból, illetve ha mondjuk elejtem, akkor a tok rajta van (bár nem tudom mennyire véd). Vannak amúgy hasonló bőrtokok is, tehát nemcsak belecsúsztatós - döntsd el, hogy neked melyik jön be! Szerintem nekem jó lesz a szilikontok+kijelzővédő fólia páros - hamarosan be tudok számolni egy szilikontokról (remélhetőleg)
3. párbeszédes és mappás nézet is van!
4. passz
5. nekem "szűz" T-s szoft van rajta, nem buherálom, és gond nélkül használom! Úgy vagyok vele, hogy ha egyszer gond nélkül tudom használni, akkor fölösleges mindenféle (akár bugos) frissítgetéssel elrontani, inkább megvárom a hivatalos frissítést, ami nem jár garanciavesztéssel!Én csak ajánlani tudom, nagyon jó telefon!
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest