Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Miért van az, hogy szinte teljes flash támogatása van a wave-nek, és mégse képes a Trailer.hu vagy a Focihirado.hu videóit lejátszani (flash9 ikon megjelenítve)? A másik kérdésem pedig az, hogy tegnap vettem a kingston 16gb-os class 4 -es memo-kártyát, szépen fel is ismerte, 720p-s videót vettem fel rá, végig is néztem hiba mentesen, feliratokat szépen lejátsza, viszont már vagy a 10. filmet tettem rá (szinkronos, feliratos, 720p-s, divx, mkv-s), és mindegyiknél UGYANÚGY, alig észrevehetően döcögve megy. Bár inkább a frame esik le (remélem jól fogalmazok) picit, és nem 30fps -el pörög a film. Amikor először használatba vettem a memo kártyát, formáztam is telefonon keresztül.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Opel topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kempingezés és sátrazás
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest