Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel várja a karácsonyt az EarFun
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chipi-85
senior tag
hanghívás nincs, de 1001 más dolog kárpótol!
Egyébként is nekem még egyik telefon hanghívása/hangutasítása sem lopta be magát a szívembe!
pl: E65-ös nokia előre gyártott hangjai közül nem nagyon találta meg azt akit akartam (315 db névből)
De van fényképes névjegyzék, ahol lapozhatsz a fontosabb személyek között, illetve van egy gyorshívás widget, ahol 8 vagy 9 embert be tudsz tenni!Jegyzetek widgettel én sem találkoztam HD-n, de S5230-ban van egy hasonló amire te gondolsz, de HD-n nincs, sajnos! De a naptár jó erre!
-
Tanbá-apó
tag
nálam is visszatérő hiba,ezért írók es mert speciel nálam nincs ez az err nevű progi az alkalmazáskezelőben, pedig külföldi fórumokon is ezt írják. Nos, c meghajtón , mondjuk xplore fájlkezelővel a keresővel keress rá az err nevű fájlra úgy hogy pl err* írsz a keresőbe, a kiterjesztése most nem emlékszem. Ha megvan (lehet hogy lesz több hasonló nevű fájl, pl az operamobilenak is van ilyesmi). Az err nevű fajlt töröld, restart es kész is. Valamelyik progi hibásan lett megírva es viszi magával ezt a fejlesztői alkalmazást. De így meg lehet tőle szabadulni. :-)
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
muveszur
addikt
Én jelen pillanatban Faenil n2o3-ját használom, és rendkívüli tekintetben meg vagyok vele elégedve...Sajnos az akkuról nincsenek tapasztalataim. Olyanannyira elégedett vagyok most, hogy szeretném megtartani ezt végső ROM-nak, ami tőlem ez hatalmas szó a sok-sok flashelés után.
-
Tanbá-apó
tag
Most én is faenil n2o3-ját használom, előtte az n2o2 volt fent. Azt is imádtam, de az n2o3 az valami tökély!!! Minden benne van ami nekem kell, és most h ujra van dictionary, smart search, mozgásérzékelős zene és video vezérlés, nem is nagyon hiszem hogy ennél többet adhatna nekem egy fw! Szóval művészúr kedves barátom véleményét osztom: végre egy symbi3-ig esélyes rom a palettán!
)
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
kisocsi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- QMK/VIA-as, vezeték nélküli Epomaker klaviatúra jött fémházzal
- trek81 károsultjai
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest