- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisocsi
tag
-
Tanbá-apó
tag
Most én is faenil n2o3-ját használom, előtte az n2o2 volt fent. Azt is imádtam, de az n2o3 az valami tökély!!! Minden benne van ami nekem kell, és most h ujra van dictionary, smart search, mozgásérzékelős zene és video vezérlés, nem is nagyon hiszem hogy ennél többet adhatna nekem egy fw! Szóval művészúr kedves barátom véleményét osztom: végre egy symbi3-ig esélyes rom a palettán!
)
-
muveszur
addikt
Én jelen pillanatban Faenil n2o3-ját használom, és rendkívüli tekintetben meg vagyok vele elégedve...Sajnos az akkuról nincsenek tapasztalataim. Olyanannyira elégedett vagyok most, hogy szeretném megtartani ezt végső ROM-nak, ami tőlem ez hatalmas szó a sok-sok flashelés után.
-
Tanbá-apó
tag
nálam is visszatérő hiba,ezért írók es mert speciel nálam nincs ez az err nevű progi az alkalmazáskezelőben, pedig külföldi fórumokon is ezt írják. Nos, c meghajtón , mondjuk xplore fájlkezelővel a keresővel keress rá az err nevű fájlra úgy hogy pl err* írsz a keresőbe, a kiterjesztése most nem emlékszem. Ha megvan (lehet hogy lesz több hasonló nevű fájl, pl az operamobilenak is van ilyesmi). Az err nevű fajlt töröld, restart es kész is. Valamelyik progi hibásan lett megírva es viszi magával ezt a fejlesztői alkalmazást. De így meg lehet tőle szabadulni. :-)
-
hanghívás nincs, de 1001 más dolog kárpótol!
Egyébként is nekem még egyik telefon hanghívása/hangutasítása sem lopta be magát a szívembe!
pl: E65-ös nokia előre gyártott hangjai közül nem nagyon találta meg azt akit akartam (315 db névből)
De van fényképes névjegyzék, ahol lapozhatsz a fontosabb személyek között, illetve van egy gyorshívás widget, ahol 8 vagy 9 embert be tudsz tenni!Jegyzetek widgettel én sem találkoztam HD-n, de S5230-ban van egy hasonló amire te gondolsz, de HD-n nincs, sajnos! De a naptár jó erre!
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Autós topik
- Gitáros topic
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest