Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
5000

-
törölt tag
akkor csak a cibnek van ilyen rendszere ami nem megy

-
Myair
tag
OTP home internet is megy a telón nálam. operával használom, gondolom gyárival is menne.
-
Tanbá-apó
tag
Jah, jut eszembe! Lehet h már korábban ott volt, de a hx2.0ban vettem észre először hogy van egy ún. full page nevű fő kijelző elrendezés, amely a widgetes rendszer legnagyobb hiányosságát küszöböli ki számomra, mert ott ugye még mindig nincs calendar widget...

ezzel az uj elrendezéssel gyorsindító ikon és két gyorsbillentyűt tehetsz be. Egyetlen hiány a telefon indító ikon, sehogy sem lehet elővarázsolni. Annyi van h középső gomb, és ott a bal második a telefon aikon. Nekem ennyit megér, imádom ezt a témát
!!!minnyá jön a kép is... hdgdgdgdgdg
-
Tanbá-apó
tag
válasz
muveszur
üzenetére
Nálam is régebben egy fél nap elment mire mindent visszapakoltam, de már 5-6 fw flash óta csak az e és f rendszermappáit törlöm (előtte azokat is mentem gépen, mert fontos játék és alkalmazás mentések lehetnek bennük!) és minden tökéletesen működik. Tehát private, sys, res, resource és system nevű mappák delete, aztán jöhet a flash. Koppkoppkopp, de tökéletes és hibátlan eddig ez a módszer!
meg aztán 14 gigányi anyag nem is tom meddig tartana visszapakolni....

-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
De jó Neked
Mindig annyi időm elmegy, míg visszapakolok mindent. -
phaet0n
tag
Isten verjen meg engem is, hogy nem bírok soha backupot készíteni.
Csináltam egy hard resetet, és elég fontos képeket veszítettem el.
Nincs más hátra, mint hogy verjen a fejemet a falba.Mindig mentsétek el a fontos dolgaitokat!
-
migabi24
nagyúr
Érdeklődnék, hogy a HX romoknak milyen az üzemideje, meglátszik rajtuk az a pár letiltott process?
-
muveszur
addikt
válasz
lalakov
üzenetére
Szia!
1. A gyári lejátszó szuperül kezeli a feliratokat. Késleltetés, több felirat, igazítás, betűtípus, méret, stb.
2. Azt, hogy netbankolni lehet-e, nem tudom, de az biztos, hogy Multitaskinggal rendelkezik, és lehet fogadni közben SMS-t.
3. Ez nem iphone, itt van multitasking. Felveszed, beszélsz, leteszed, és a navigáció megy közben.
-
muveszur
addikt
Nekiláttam egy teljesen új, a gyári billenytűzettel szinte azonos billentyűzet készítéséhez a DayHand Inputhoz. Ez azért fontos, mert ha valaki külföldi gyári firmwaret tesz fel, akkor nem tud normálisan ékezeteket írni.
Igaz, csináltam magyar verziót az Milk Iphone és Opera billentyűzetéből, de szerintem nem az igazi a felépítése miatt.Ezenkívül pedig tervezek egy álló tájolású gyári billentyűzetet is, ami sokaknak nagyon hiányzik.
Átnéztem a DayHand Input felépítését, és úgy látom, megtudom csinálni...
Viszont most egy amolyan problémába ütköztem az ékezetekkel kapcsolatban:A DayHand Input nem képes olyan ékezetbevitelre, mint a gyári billentyűzet.
Tehát "ő" beviteléhez lenyomnia az "-t majd az "o" gombot. Ilyet nem tud sajnos.A véleményeketre lennék kiváncsi, hogyan szeretnétek!
1. Hasonló ékezetbevitel, mint az általam módosított opera mini, vagy iphone billentyűzetnél.
Tehát pl. "ő" betűhöz az "o"-t lenyomni és jobbra húzni.2. Kicsit lekicsinyíteni a gyári billentyűzetet, és beletenni a hiányzó ékezeteket. (Ebben az esetben nem nagyon kell kicsínyíteni, mert felszabadulnának az ékezetek gombjai.
3. Ha van jobb ötletetek, írjátok le!
Plusz egy kérdés: Az "y" billentyű hol kapjon helyet? Angol vagy magyar bill. szerinti helye legyen?
Köszönet a véleményetekért!
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Lehetne pár kérdésem?
1. Tudja kezelni a feliratokat (filmeknél)?
2. Weboldal megnyitása közben lehet sms-t fogadni, azaz lehet vele netbankolni?
3. Mi történik, ha navigáció közben hívás érkezik?Köszönöm.
-
muveszur
addikt
A Samsung firmwares Twitter oldalán a következő olvasható:
"i8910 HD frissítés Európában Február - Március, Ázsiában is ugyanekkor"
Tudom, hogy ez nem hivatalos, de nem örülök neki.Vagy UK megkapja most, és teljes Európa a fenti időpontban?

-
Obolony
senior tag
no comment:
"Dear Obolony,
Dear friend :
Thanks very much for your interest in our products , but I am very sorry to tell you that, from January 1, 2010 onwards, our company has been to stop selling products to Hungary , the main reason is that the shipping to your country is unstable, thus often lead to the parcels failed to arrive within a reasonable time, so in order to avoid the resultant misunderstanding and the trouble , we have to stop sending products to Hungary.
Sorry again for this inconvenience , and hope you can understanding.
Best regards
Ann E-bay seller, Hong Kong"
végtelenül szomorú. végtelenül

-
Hadi
tag
Bootloadert vagy mi a rák a neve, ugye nem írja felül a hx rom?
-
Hadi
tag
Ha a sim-en vannak a telefonszámok akkor azok ugye nem fognak törlődni flasheléskor?
HX2.0-t érdemes feltenni? vagy inkább UK béta ? -
-
galusz72
tag
válasz
muveszur
üzenetére
Hali!
Lenne egy amatőr kérdésem a flashaléssel kapcsolatban:Tehát Boot mód majd "CODE_I8910_HX2.0_A0_CSC_I8910_HX2.0_A0" flash, majd kikapcsolom a telt és újból Boot mód és "Modem_JA1" flash, legvégül pedig felinstalálom a HX_2.0patch.sis-t? Jól értem h mindkétszer boot módból kell flashelnem?
A végén mi az a pin kód, én használtan vettem a telt és fogalmam sincs mi a pin kódom?A "smart reader" már műkszik rendesen?(A Hx 1.7 bulgárnál nem működött)
Üdv
Köszönöm -
fairi
őstag
válasz
muveszur
üzenetére
nem a srác csinálja azt tuti,mivel kvázi lehetetlen lenne neki,pl telepakolva mindenféle szeméttel,samus idiótaságokkal amit senki nem használ(,vhonnan letölti és feltölti egy weblapra...
Ezt egy ember képtelen lenne megcsinálni,mivel omnia2 pl "fözőkit" még bajos,legtöbb cooked rom light,vagy uj wint tesznek hozzá vagyis ,csak a pda rész változtatják..
nem hivatalos gyáriban mind az eboot,phone,csc változik...50-60 nyelv benne etc.,
és persze később pc studión is megjelenik...
my storage is marad nálatok?win7 alól is megy? -
törölt tag
válasz
Tanbá-apó
üzenetére
köszi

előjött viszont egy probléma, a mai délután flesseléssel történt, végül a hx2.0 mellett döntöttem, de amikor visszarakom a névjegyzéket, akar memóriakártyáról akár pc studio -val, minden kontaktból kettő van a telefonban
viszont ha az egyik törlöm, eltűnik a másik is, ilyenkor mi lehet 
-
expander
senior tag
tegnap volt szerencsem összehasonlitani egy htc hd2vel, es pl a led vaku megverte a hd2 dupla-led vakujat =)
-
Medley
tag
Töltés megszakítva

Művészúr: az új szoft-nak mi lesz a megnevezése és mikor válik elérhetővé??
-
Medley
tag
Üdv mindenkinek!
Most töltöm az "új" firmware-t le (I8910XEJA1). Erről valaki tud valamit?

Üdv:
Medley
-
dukaiii
csendes tag
Jah meg még egy kérdés, i8910 felkúszik valamelyik Garmin szoftver nem tudod?
-
muveszur
addikt
-
dukaiii
csendes tag
válasz
muveszur
üzenetére
Igen alapjában véve én is így tudom, hogy szinte mindennek megvan mind a winmo-s mind a symbianos megfelelője. Én személy szerint omniára amit haszálnok is rendszerességgel az pdf olvasó,videó/audio player meg hasonlók, de ezek elérhetők s60 on is.Symbianos telefon nekem utoljára Nokia N82 volt egy két frissítés után kicsit berágtam rá mert belassult helyenként tőle. És alapjában véve az a dilemmám h winmo val v symbiannal lenne kevesebb gondom? Melyiket tartod úgymond rugalmasabbnak/strapabíróbnak, és akkor itt most célzottam e 2 esetében?
-
muveszur
addikt
válasz
dukaiii
üzenetére
Hát azért én szoktam rá rendesen telepíteni.... Nézzél fel a blogomra: i8910 blog
A kérdésem a következő: Az elérhető X alkalmazásból mennyit használnál minden nap?
Valaki multkor így fogalmazott: A Symbian egy céleszköz. Szóval programok nélkül is el lehet vele lenni, de hát ha okostelefon, mindent rá lehet tenni! Nem tudok olyan programcsoportot, ami nem lenne elérhető s60v5-re. -
muveszur
addikt
Itt viszont az első gyári firmware stabilabb volt, mint akármelyik konkurens gyártó telefonja... Igaz, fejlesztési célból nem a legjobb volt, de aki nem programozik rajta, annak teljesen bugmentes volt.
Azóta van már II1 Poland is, azzal a firmwarével senki sem panaszkodhat.
És most sírnak egyesek, hogy nincs kinetikus görgetés hivatalosan magyarra... Hivatalosan még sehol sincs, hova türelmetlenkedünk?Más istenített márkánál sem rózsás annyira a helyzet:
Nemrég láttam linkelve egy Nokia N97 és egy Iphone bug/kívánság listát! -
muveszur
addikt
HX 2.0 vélemények:
Nem fűztem hozzá nagy reményeket, IL5 után nem számítottam nagy változásra. Azért mégis akad néhány dolog, ami kifejezetten tetszik.
A rendszer nagyon gyors, és nincs kiherélve szerencsére.
Kinetikus görgetés simább lett, mint az IL5-nél. A Kastor effect elég idegesítő, de a cseréje nem probléma.
Végre eljutottunk arra a szinte, hogy olyan stabil, mint egy gyári firmware. Azok, akik a sok moddingot szeretik, mindenféle képpen érdemes kipróbálni. -
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A Milestone az volt, és hasonló lázongás és ellenlázongás volt a Motorola Facebook oldalán, fórumain, és mindenhol.
-
muveszur
addikt
válasz
dukaiii
üzenetére
Már annyiszor volt róla szó, de azért mégegyszer:
Omnia II:
WinMo (számomra ez nagy gyengeség)
Rezisztív kijelző, 65 ezer színnel, viszont nagyobb felbontással
5 Megapixeles kamera.Omnia HD
Symbian
Capacitív kijelző, 16 millió szín, kicsivel kisebb felbontás.
8 Megapixeles kamera.
Szvsz a rendszer már elég jó lett a kinetikus görgetéssel (ami még nincs hivatalosan), nekem semmi bajom nincs vele. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Továbbra sem értem, mi ez a nagy frissítési láz... Ha elkészül, akkor elérhető lesz. Olyan firmwarek alapján mondanak egyesek véleményt, amit a Samsung nem tett elérhetővé a felhasználóknak!
A frissítés pedig jönni fog, az összes régióra. Senki sem mondta, hogy most azonnal jönni fog. Ha egészen jól emlékszem, talán február környéke szivárgott ki az átfogó frissítésre.
Mindenki várja ki a végleges verziót, aztán jöhet a magyar is.
-
dukaiii
csendes tag
Hello!
Nem tudom volt-e már kérdés azt se h legjobb hely-e ahová írom,de....
vacillálok az Omnia II és az i8910 között. Szeretnék kérné pro és kontrákat akinek van tapasztalata velük, hogy melyiket lenne érdemesebb megpályázni.Köszi.
-
muveszur
addikt
Héééllóóóó....Álljunk meg egy csöppet...
Minden hónapban kijön két nem hivatalos---->ergo nem a Samsung csinálja, hanem egy srác.
Ez itt is megvan.
A ROM csere nem PC studion történik: HX főzött romnál 1 kattintás, gyári ROM-nál pedig 4 kattintás.joey20: A főmenün és az Videolejátszón kívűl mindenhol van kinetikus görgetés...
grippen53: Nem tudom, mire fell kell így háborogni. Még nem jött ki hivatalosan egyik firmware sem, csak béta szintjén. Ha elkészül teljesen, elérhető lesz. Az, hogy a magyarok eddig nem kaptak semmit, elég szégyen. Szégeny az országnak, és szégyen a Samsungnak.
Melyik szolgáltatónál kapható az HD? Egyiknél sem... -
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ahogy irtad.ezért háborgok.Minimálisan a telefon nyelvén én is elboldogulok az angol nyelvvel,de itt vettem e telefont magyar forintért magyar nyelvvel,És mivel ez a nyelv áll legközelebb hozzám ezért szeretném a továbbiakban is úgy használni.De ezzel kapcsolatban azt hiszem teljesen egyet értünk.
-
joey04
titán
a főmenüben ugyebár nincs kinetic scroll, de az üzeneteknél, amikor a bejövő üzeneteket mutatja ott van ugye?
-
fairi
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
úgy tűnik az i8000 jobban frissít a samu..minden hónapban kijön két nem hivatalos gyári rom a modacon egy usernek köszönhetően(benfentes?),és gyorsan kényelmesen lehet frissíteni(csináltak egy jó kis progit rá)..
minden létező nyelv benne van,megfelelő nyelvi rész be és magyar is...
pc studiós rémálmot csak egyszer aktiváltam h megnézzem mi,azóta el is felejtettem..
minden romban javít vmit a samus progikat bővíti,optimalizál,javítja az érzékenységet....
sajnálatos h i8910-nél ilyen zűrős ez a dolog...

-
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
aki ragaszkodik a magyarhoz, annak is megvan a lehetősége

-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Arról van szó hogy más régiók már a3-4 uj firmwarét kapják,addig mink a nagy semmit.Nekem tökéletesen megfelel a XXII2 szoft,de ha a készülékben vannak lehetöségek azt a kibocsátónak illene javitani közzé tenni.Mennyivel különbek az Olaszok mind mink,semmivel.Csak ők már 3-4 szer frissitettek hivatalosan.Engem ez bosszant de nagyon.
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ebből csak a második kérdés jogos.
Ha az ember vesz drága pénzért egy bugos, retek telefont, teljesen jogos, ha háborog miatta. Főleg, ha early adopter volt, mint sokan a Milestone-nal mi

A Samu nyaljon SÜNt, ha nem frissíti a kiadott telefonjait legalább bugfix szintjén. Ebből a szempontból a magyar régió különösen rossz, fejlesztőeszköznek se lehet használni gyári állapotban.
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur
üzenetére
Amikor Anphase találkozott az egyik Samsung vezérrel az nyiltan érthetően megmondta lessz frissités de csodát nem kel tőle várni.És a nem csoda megérkezett a JVJA1-személyében,és hogy mi magyarok mikor fogjuk megkapni magyarul az rejtély.Ezt azert mertem leirni mert a Samsung eddig is nagyivbe lesz@rt minket,emlékezzünk a I8510-re.Ezért váltunk megtőle oly sokan.De ne legyen igazam,sajnos a tények engem igazolnak.HiperX készitene nekünk magyarul ellen szolgáltatás fejében.4-5 össze fognánk,vagy bármennyien és meglenne oldva a gondunk.Nem tudom ezzel kapcsolatba mi a véleményed.Mert te is látod a Samu igérgetni tud.(gondolom 5-10 euró nem jelentene gondot akik benne lennének az üzletben)
-
expander
senior tag
megeri varni erre a hivatalos FWre, vagy szerintetek felnyomhatom ezt az uj HX2.0at ? ha igen, akkor mitjelent a "Figyelem! Az eddigi HyperX ROM-októl eltérő flashelési procedúrája van!" ? "hagyomanyos" modon kell flashelni?
-
muveszur
addikt
Közben HyperX kiadta a HX 2.0-ás ROM-ját...A changelog alapján érdemes lehet feltenni, ha már nem jött ma hivatalos frissítés.
Magyarul holnap reggel jelentkezek changeloggal, túl fáradt vagyok már. -
hdman
őstag
Köszi már túl vagyok rajta, megoldódott

-
hdman
őstag
Gyerekek, megdöglöt a telefonom. Lemerült, éppen feltettem töltőre, majd kb 2 perc mulva be akartam kapcsolni, és a "töltőképernyő" szét volt fagyva, megállt a folyamatjelző...
Próbáltam csökkentett módban inditani, de ugy is megfagy.... Ötletek?
-
-
muveszur
addikt
A Samsung frissítési szervere leállt, legalábbis elre utal a Software Updater hibaüzenete. Talán az új frissítés érkezik?
-
Tomeewap
tag
Megérkeztek! Csak nem tudom letölteni

-
szmayer1
senior tag
válasz
pocakhontas
üzenetére
Szia pocakhontas
Esetleg érdekel a telefonod, dobhatnál 1 telefonszámot vagy egy e-mail címetÜdv szmayer
-
szmayer1
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szia
Köszönöm a gyors választ és a linkeket és a segítséget
Üdv szmayer
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!!!
Mindig annyi időm elmegy, míg visszapakolok mindent.

Nem azért járok ide, vili?