Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabenpetit
csendes tag
válasz muveszur #3076 üzenetére
Sziasztok!
Lassan en is vennek egy ilyen telot. Mar egy ideje olvasom a forumot, eleg sok kerdesre megvan a valasz, de azert van par homalyos dolog.
Ez a cirkusz, ami a ROM korul megy, az azert van, mert a magyar szoftver nem eleg stabil, de mi van ha angolt hasznalok? Akkor nem lesznek ilyen gondjaim?
Ugy latom, hogy a navi szoftverek kozul hosszabb tavon erdemes Ndrive-ot valasztani. Honnan lehet letolteni ha nem akarok fiztni erte?
Altalaban erdekelnenek olyan oldalak, ahonnan ingyenes progikat lehet letolteni. Pl egy szotar program, amiert meg a 10 eurot is sajnalom.
Szerintetek erdemes a 16 gigas valtozatot venni a max. 32 gigas kartyaval? Vagy lassul tole valamennyit?
Egyelore ennyi kerdes.
Koszi elore is! -
Gabenpetit
csendes tag
-
Gabenpetit
csendes tag
A jelenleg magyarorszagon arult telefonokon mindnek van angol nyelvu szoftvere ugye?
Amit Muvesz ur irt, hogy a HTC jellegu flip clock mar a frissites resze, azt csak akor tudom feltenni, ha frissitem a romot? -
Gabenpetit
csendes tag
Ugy nez ki, egyre kozelebb a vasarlas napja. Hetfo lesz, ha idoben haza tudok menni. (kulfoldrol irok, ezert sincsenek ekezetek)
Szoval jelenleg egy P800-zal nyomulok, de mar oreg szegenyke, 6 eves. Viszont van jo par szaz telefonszamom, amit at kellene tenni majd a kovetkezore. Szeritem remenytelen a kompatibilitas.... Ha csinalok egy outlook fajlt, azt a Samu tudja importalni, vagy mas szoftver kell hozza? -
Gabenpetit
csendes tag
Sziasztok!
3. napja vagyok HD tulaj,de csak most jutottam el oda hogy telepitsek is akarmit a telora.
Ez az elso akarmi a Muveszur blogjan levo HTC ora lenne.
Sajnos meg az sem megy hogy hova tegyem a letoltott fajlt a telora. Widget mappat nem talaltam, azt sem tudom, hogy a tobbi widget honnan fut.
Le tudnatok irni, hogy melyik adatatviteli moddal, es hogyan kell barmit is telepitesre birni?
Par adat: Szoftver verzio:I8910XXIE7 datuma: 22.05.2009 nyelvi csomag:12[ Szerkesztve ]
-
Gabenpetit
csendes tag
Na csak beiromideis, hogy tovabbra sem tudok tovabblepni a HTC Sense UI widget refresh gomb problematikajan. Akinekt sikerult, le tudna irni,mit csinalt mast, mint ami a telepitesi utasitasban van? Termeszetesen az alapertelmezett hozzaferesi pont be van allitva mindig rakerdezzen-re...
Gyari szoftom van... -
Gabenpetit
csendes tag
Na akkor mar 3-an vagyunk.Muveszur latta, de nemi sem sikerult megjavitani. Ajanlotta a telo hack-jet majd a wifget ujratelepiteset, amit sikeresen megcsinaltam, de tovabbra sem muxik. En inkabb feltettem az Accu Weather progit meg nezem az eredeti analog orat.
Itt kerdeznem a nagyerdemut, hogy tud-e olyan idojaras elorejelzo progit ajanlani, ami kilepeskor nemfelejti el a letoltott varosok elorejelzeseit. Az Accu nem tudja....
-
Gabenpetit
csendes tag
Egyszer valahol olvastam, hogyan lehet az Adobe-t rabirni arra, hogy teljes kepernyore tegyeki a doksit. Na most nem birom megtalalni. Esetleg valaki nem emlekszik?
-
Gabenpetit
csendes tag
Sziasztok!
Az opera mini tudja a teljes kepernyos modot? Ha nem akkor mit ajanlotok?
Ugyszinten kerdeztem mar, hogy tudja-e valaki, hogyan lehet az Acrobat-ot rabirni arra, hogy teljes kepernyon jelenitse meg a fajlt.
Surgos lenne... -
Gabenpetit
csendes tag
NDrivehoz mukodo spanyol terkep van valakinek? Nokiaprogramokon nincs a 2.14-esek kozott, a 2.13-as meg nem mukodik. Probaltam keresni ingyenest guglival, de most feladtam...
-
Gabenpetit
csendes tag
Sziasztok!
Az Operaban miert nem tudom inditani a videokat? Youtube, inda.
Probal egy szerverre kapcsolodni sikertelenul.
Kell valamit letolteni?[ Szerkesztve ]
-
Gabenpetit
csendes tag
válasz grippen53 #5093 üzenetére
Off
Bocs hogy en is belepofazok ebbe a helyesiras hiba dologba, de a te masfel sorodban is van 3 hiba, es ahogy visszaolvasom a beirasaidat, hat sok figyelmet nem szentelsz a minosegnek. Ezt azert irtam, mert egy smiley-t sem latok a beirasodban...
Amugy is erdekes, hogy bevallod gyenge vagy angolbol, es masok segitsegere szorulsz, kesobb meg pont angol oldalakat hivatkozol meg az ott olvasottakkal. Akkor hogy is van ez?
On[ Szerkesztve ]
-
Gabenpetit
csendes tag
Mi tortent az 5104-es es 5108-as hozzaszolas kozott? Csak nem egy Grippen szallt erre s fujta el?
-
Gabenpetit
csendes tag
válasz Quasi_modo #5794 üzenetére
Ovatosan porszivoval nem probaltad meg? Talan ki tudna szivni azt, ami meg bent van...
-
Gabenpetit
csendes tag
Ha felteszem az uj magyar fw-t, akkor ujra kell kerni a szignozashoz a fajlokat?
.. es ugyebar ujra kell telepiteni az Ndrive-ot, meg inden nyavajat ami mar fent volt?
Ti ezt minden egyes fw telepites utan megteszitek? Vagy van ra valami gyors megoldas? -
Gabenpetit
csendes tag
válasz Quasi_modo #6292 üzenetére
Kiprobalhatnad, hogy szobaventilatorral nyomatod egy napon at. Tehat nem hajszaritoval, hanem szobaventilatorral. Az talan okozna annyi aramlast, hogy gyorsabb lenne a parolgas.
Nekem egyszer a kocsiban folyt ki egy fel liter asvanyviz. Reggelre koszaraz lett a szonyeg ezzel a technikaval. Jo szerencset! -
Gabenpetit
csendes tag
En ugyan az Ndrive-ot hasznalom, es eddig csak kocsival, de nem nagyon talalom a gyalogos modot. Jol latom, hogy nincs benne? Melyiket ajanljatok amiben van?
Olyan navi progi is erdekelne,ami leir par adatot a helyi nevezetessegekrol, pl ha Velenceben setalgatnek akkor kapok par leirast a Doge palotarol... ilyet ismertek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest