- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
Gabenpetit #6753 üzenetére
sygicben van gyalogos tervezés
(és emlékeim szerint a maps-ban is)
ilyen útikönyvszintű ismertető meg sztem még egyikben sincs
legalábbis igazán kiforrott -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Gabenpetit #6303 üzenetére
szobaventilatorral nyomatod egy napon at.
Még lehet, hogy ezt is megpróbálom. Bár most is fujatom, amikor csak ráérek. Hétvégén, ha van egy kis nyugodt időm, akkor összerakom és lesz ami lesz. -
migabi24
nagyúr
válasz
Gabenpetit #6153 üzenetére
Formázás előtt mentsd le az Ndrive mappádat, aztán csak visszamásolod és telepíted, nem kell újra törni és a beállítások is megmaradnak
-
muveszur
addikt
válasz
Gabenpetit #6153 üzenetére
Szia!
A szignófájlok csak az IMEI-től függenek, így nem kell újra megigényelned őket, jók azok bármelyik firmwarehez.
Igen, ajánlott a hard reset és az E:\ formázása is, így az Ndrive is eltűnik.
Igen, minden flashelés után... Játék már 2-3 hónapja nincs a telómon, egyszerűen nem érek rá visszarakni mindent.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Gabenpetit #5799 üzenetére
Mondasz valamit. Lehet hogy megpróbálom. De most már lassan megyek dolgozni, úgy hogy majd holnap. Addig tovább szárad.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Gabenpetit #5768 üzenetére
xbalazs: Alap program, vagy telepített lejátszó?
[ Módosította: #65675776 ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Gabenpetit #5096 üzenetére
ezt írta feljebb #5061 : Mivel én elég gyenge vagyok angolból,ezért a barátom segiségét kértem ő vette fel a kapcsolatot az illetővel és segitettek. tehát így oldja meg az angol fórumokat.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Gabenpetit #5005 üzenetére
Hogyha flash módban vagy, akkor bele kell kattintanod a videóba, és kinagyítja teljes képernyőre, vagy ha átteszed youtube-ot a videó alatt standard video player módba, akkor a realplayer fogja megnyitni, azt viszont csak teljes képernyőn megnyitva lehet nézni. A flashnak jobb a képminősége szerintem, meg sosem szaggat, másiknál vannak néha elcsúszások, de általában mégis azt használom mert könnyebb benne tekerni.
-
muveszur
addikt
válasz
Gabenpetit #5002 üzenetére
Az Opera Mobile/Mini nem támogatja a flash tartalmakat. Nézd a Youtube-t a gyári böngészővel.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Gabenpetit #4457 üzenetére
Tudja a mini, de pl a mostani lengyel szoft előtti magyar meg bolgáron totál használhatatlan, nagyon belassult. Én adobe readerből feltettem egy újabbat, aztán azzal van benne teljes képernyős mód is.
-
BitiOne
tag
válasz
Gabenpetit #4457 üzenetére
Az Opera Mobile tudja és i8910-hez ez jobb:
http://www.opera.com/mobile/ -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Gabenpetit #3867 üzenetére
hogy tud-e olyan idojaras elorejelzo progit ajanlani, ami kilepeskor nemfelejti el a letoltott varosok elorejelzeseit.
Nem használom, de a Handy Weathert próbáltad? -
muveszur
addikt
válasz
Gabenpetit #3644 üzenetére
Amikor kihuzod a sávból a widgetet, nem szabad engedni, hogy felmenjen a netre, csak miután már a várost is beállítottad. De ez ott van világosan.
-
muveszur
addikt
válasz
Gabenpetit #3641 üzenetére
Egyszerűen felmásolod akárhova a telefonra, és fájlkezelőben megnyitod. Magától feltelepíti, és újraindítás után a widgeteknél lesz.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Gabenpetit #3190 üzenetére
Ha máshogy nem menne esetleg mentsd le *.vct formátumban a névjegykártyákat. Abból simán visszaállítja az i8910HD.
-
Varszegig
veterán
válasz
Gabenpetit #3190 üzenetére
outlookból simán szinkronizálható
-
muveszur
addikt
válasz
Gabenpetit #3181 üzenetére
Ha jól tudom, az összes régió tartalmazza az angol nyelvet is.
Nem, külön is fel lehet tenni...
Viszont ma megszületett egy Sense UI-hoz hasonló widget, eddig még csak két funkciója van. A Flip Clock és az időjárás jelző...Hamarosan újabb funkciókkal bővül. Természetesen ROM-tól függetlenül.
Itt sok sok szép widgetet lehet találni, elsősorban flip órákat -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Gabenpetit #3118 üzenetére
Ez a cirkusz, ami a ROM korul megy, az azert van, mert a magyar szoftver nem eleg stabil,
Nem jól olvastál. A gyári szoftver stabil, csak vannak hibái illetve hiányosságai mivel nem akar ideérni a hivatalos magyar frissítés. Aki úgy érzi lecseréli valami másik hivatalosra vagy főzzöttre (amivel esetleg más hibákat kap). Meg van aki kiváncsiságból meg hobbiból csereberéli a romokat.
A magam részéről nem teszek fel főzött romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest