Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ha5aws

tag

válasz Gabex1 #1130 üzenetére

Szia!
    2.3.5.-re a frissítést szerintem a KIES-el próbáld. Telepítsd fel a gépedre és a driverek települése után automatikusan rákérdez a frissítésre. Követed az utasításokat és örülsz. Samun az USB kapcsolatot ne felejtsd átállítani KIES-re. Nálam a KIES air tökéletesen megy, próbálj a ruteren, vagy ahogy mondtad a tűzfalon állítani. Nálam Win7 van egy egyszerű TPlink ruterrel. A munkahelyemen XP és mind a két helyen tökéletes. A DLNA lejátszásban nem tudok segíteni, nálam annyira gyenge a gép hangja, hogy jobb ha a saját lejátszóját kötöm a HI-FI-re. :((
    Üdv: Gábor

• Mr K

őstag

válasz Gabex1 #1123 üzenetére

Látom nem kaptál választ és abban amit kérdeztél, én sem tudok segíteni. :( Viszont a #973-as hozzászólásban javasoltam az OnAir android alkalmazást, ha azt elindítod és pl. FTP-re állítod, akkor Windows alatt pl. total commander-ből lehet a kütyüre másolgatni (WiFi-n keresztül). Tudja a WebDAV protokolt is, de azt nem próbáltam.

• agabe

addikt

válasz Gabex1 #568 üzenetére

AV fórumon is én vagyok ;)
    Ha valami érdekel akkor eléggé utánajárok, és ez a kütyü most kb egy hónapja minden nap használva van este/reggel.
    Én csak amatőr érdeklődő vagyok és néha belefutok egy-egy kihagyhatatlan ajánlatba, de vannak az ottani fórumon akik jó áron tudnak jó termékeket folyamatosan, mivel üzletük van, vagy épp hamar megunják a cuccaikat (bár az természetesen nem új már, de azért pár hónaposan gyári garis készülékek jó vételek lehetnek) ezért érdemes is tőlük vásárolni. Jó társaság.

Hogy ne kanyarodjunk el a témától én pl. használtan vettem 37ezerért egy hónapja a kütyüt, de sajnos gari (annak ellenére, hogy a hirdetésben azt írták) nem volt már ra, mert az előző tulaj nyáron egy gsm boltból vette. A garira a bolt azt írta, hogy 6 hónap, de csak a szoftverre!! a készülékre meg egy. Így és akkor 52ezerért lehetett megszerezni ami akkor jó árnak számított, bár a gari miatt inkább csak reális volt.
    Ha a mostani 40ezres akciós árat nézzük amihez természetesen 2 év gari jár, akkor az igen kedvező, viszont én sem sírok, mert már egy hónapja nyúzom, és igaz, hogy 30ezernél többért szerintem most nem lenne eladható az említett garihiány miatt (hiába makulátlan, dobozos), de nem is akarok megszabadulni tőle.
    Galaxy Note-ra nem költenék, pedig ha ez a wifi 5.0 nem lenne, akkor szomorkodnék a méret miatt, hogy olyan nekem nincs, mivel már a 7colos tablet is nagyobb mint ami kényelmesnek tűnik (próbáltam egy napig kölcsön készüléket év első felében, de az nem jött be), és ez is kiszolgál mindenben amit az tudna, egyszóval aki most tud szerezni 40ezerért ilyet a mediában az szerintem ne habozzon.
    Kár, hogy ezek szerint csak budapestre korlátozódik az akció...de lehet, hogy később esetleg máshol lesz még karácsonyig.

• agabe

addikt

válasz Gabex1 #565 üzenetére

Hát úgy néz ki differenciáltak az akciók (ez szokott lenni a media marktban)
    Kiírták az oldalukra, hogy a Wifi 5.0 nem képes telefonálásra, és tévesen jelent meg az újságban :
    pl. itt
    És azért gondolom nem csak volt, hanem még van is (legalábbis ma kezdődött az akció)
    Ezt azért nem fogják annyian vinni mintha telefon lenne még ilyen nagyon jó áron sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés