Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Probléma nagy nehezen meg lett oldva, a Play sikeresen feltelepült, teljesen működőképes a rendszer. Ehhez csak 3 ROM telepítés kellett, 20db Google Play apk, és jópár órácska
-
tonyrulez
őstag
makoj20 leírása alapján csináltam a rootolást, majd factory resetet, kár volt. Egyelőre ezeket vettem észre:
Nincs Google Play
Nincs lezáró képernyő
A Home gomb nem csinál semmit, csak a lezárom a gépet, azonnal feloldja a képernyőt (nem a lezáró képernyőt, hanem ahol legutóbb voltam, rögtön oda megy)
Kikapcsoló gomb megnyomására csak a Kikapcsolás opció jön elő, Repülő üzemmód, stb eltűntEzzel mit lehetne kezdeni? Valami gyári ROM-ot letöltsek és tegyem fel? Sürgős lenne.
-
tonyrulez
őstag
Ennek alapján sikerült rootolnom.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Vyndree #2377 üzenetére
Nem akar működni, már öt perce ezt mutatja
-
tonyrulez
őstag
Rendben, mostmár tényleg összejött pár dolog, amihez root kellene, tehát: 2.3.6-ot hogy lehet rootolni? Bármi érdekel, csak maradjon meg minden a
telóntabonvalamin, oneclick, kernel, custom firmware, esőtánc stb nem érdekel, nekem kell a root -
tonyrulez
őstag
Végre működik rendesen a Youtube app a legutóbbi frissítés óta. Eddig csak másodszori-harmadszori indításra indult el.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Vyndree #1998 üzenetére
Hátlapot nem lehet levenni, így akksit cserélni sem, de ha elromlana, kicserélik neked. GM43-01010A akksi kell bele, itt kapni.
Egy YooBao Magic Cube külső akksit használok hozzá, 10000mAh-s, így 4-szer is fel lehet tölteni vele, és ahogy tapasztaltam, ugyanolyan gyorsan tölt mint hálózatról (mivel 1 amperórával tudja leadni az energiát). -
tonyrulez
őstag
Valaki nem tudja, hogy ebben milyen GPS chip van? SiRFstarIII, esetleg SiRFstarIV? Egy Venus 6 chipes nyomkövetőt vennék, viszonyítási alapnak ez tökéletes lenne.
-
tonyrulez
őstag
Szerintetek lehet majd erre telepíteni Ubuntu-t?
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Régen olvastam, azt hiszem pont itt, hogy 2.3.6-osat már nem tudom rootolni. Custom ROM-ot meg nem akarok feltenni feleslegesen. Ez működhet? Nem szeretnék semmit elrontani:
www.androidauthority.com/root-samsung-phone-android-2-3-x-gingerbread-79430/
Vagy a z4root is jó már? -
tonyrulez
őstag
Hogy lehet rootolni? 2.3.6 van rajta.
-
tonyrulez
őstag
Na, sikeresen frissítettem adatvesztés nélkül.
Már egyszer kérdeztem itt a fórumon, hogy GTalkban miért csúszik el az idő. Ez a helyzet még mindig fennáll, de van egy másik érdekesség is. Lementettem pár képernyőképet a gépre. A fájlnévben benne van a készítés dátuma (helyesen), EXIF-ben pedig egy órával kevesebbet mutat (meg ugye TCMD-ben meg minden fájlkezelőben). Az idő és időzóna pontosan van beállítva, de mintha a telefon belső biológiai órája le lenne maradva
Ez ellen lehet tenni valamit? -
tonyrulez
őstag
Lehet hogy hülye kérdés, ha frissítek 2.2.2-ről 2.3.6-ra, appok meg minden letörlődik?
-
tonyrulez
őstag
Néha sikerül Biztonságos módban elindítanom a masinát teljesen véletlenül, ekkor újra kell indítanom, a beviteli módot meg visszaállítani. Elég zavaró. Csak kíváncsiságból, hogy lehet ilyen módban elindítani?
-
tonyrulez
őstag
Elég érdekes, hogy ha nincs wifi, csak GPS, 5 percet is kell várni hogy tudja hol vagyok, miközben amikor van wifi, de GPS nincs, azonnal tudja mutatni a pozíciómat. Tehát ezek szerint valahogy WiFi alapján is meghatározza a helyzetem, de hogy hogy, azt nem tudom.
-
tonyrulez
őstag
Lehet valahogy időzíteni a képernyőzárat? Hogy mondjuk 8-tól 13-ig kérjen jelszót, de máskor ne. Ha Taskerrel lehet csak megcsinálni, az se baj, csak részletes leírás kellene, mert azzal nem boldogultam.
-
tonyrulez
őstag
válasz
menyoronc #1472 üzenetére
Nekem 16Gb-os van, ez azt jelenti hogy 12,5 gb-ot használhatok tárhelyként (film, zene, stb), 1,88gb-ot alkalmazás telepítésére.
Elvileg 4Gb-os appok is telepíthetőek, de 20 megásnál nagyobbal nem találkoztam. Van játék ami még letölt mellé több száz mb-ot, de az meg nem az 1,88-ból kerül levonásra, mert sd kártyára tölt (belsőre is, nem kell külső).
Winampot nem próbáltam, nekem megfelel a PlayerPro, főleg mert hangerő állító gombbal is léptethetek zenét -
tonyrulez
őstag
válasz
menyoronc #1466 üzenetére
Opera Mobile-t használok (nem minit), főleg azért mert alapból el tudja menteni az oldalakat, wifi sincs mindenhol.
Kártyára telepítésnek értelmét nem látom, tekintve, hogy 1,88 Gb áll rendelkezésre erre a célra, amit úgysem tudsz másra használni. 70 játék és 40 app után is csak félig van tele. Személy szerint kártyát még nem is raktam bele mert felesleges és így biztonságosabb
Alap zenelejátszónak tudtommal nincs widgete, de szinte az összes másiknak igen. PlayerPro-t ajánlom.
Mellesleg én egy titokzokniban tartom -
tonyrulez
őstag
Van valamilyen működő zseblámpa app, ami működik is? Egy csomót kipróbáltam, de egyik se kezeli a LED-et.
-
tonyrulez
őstag
Én is szert tettem egy ilyen készülékre, sőt jól is jártam, mert 8 Gb-osat rendeltem és 16 Gb-os jött.
De van egy idegesítő problémám. Feltettem a Navigont, először jól is működött, de egy idő után amikor elindítom, elkezd rezegni, majd kiírja hogy a Navigon alkalmazás váratlanul leállt, DE közben a háttérben már látom, hogy elindult, viszont itt nincs olyan lehetőség hogy Várakozás, csak Kényszerbezárás. Ezzel mit lehet kezdeni? Be lehet valahogy állítani, hogy ne hozza fel ilyen hamar a kényszerbezárós ablakot?
Ha kellene, azt írja, hogy a com.navigon.navigator_checkout_eu40 folyamat állt le.PS: Időközben rájöttem, hogy ha wifire van csatlakoztatva, elindul rendesen, viszont kocsiban nincs wifi
Megoldás ígyis kell rá valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest