Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DoItYourself
addikt
Tyű, ez a 'raktárban áll, nem termeli a pénzt' elmélet nagyon népszerű
Ha a központi Samu raktárban van (azt hiszem Hollandiában van), egy kamion két nap alatt idehozza a helyi dealernek, vagy egyenesen a MM-nak. Tehát nem kell raktározni semmit se, azt elintézi az központ. De ugyanígy hozhat a kamion néhány raklap refurbished cuccot is.
-
DoItYourself
addikt
Biztos vagy benne, vagy csak jóhiszemű vagy?
Nézzük a tényeket:
- A készülék kb. 210+ €-ért vásárolható újonnan külföldön (csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha pl. aukciós oldalról veszed, ott külön fel is tüntetik a csomagolás sértetlenségét, pl. a németeknél: OVP - Original Verpackung. A felbontott, refurbished cuccoknak van külön kategória az ebay-en: Neu, Sonstiges). Az OVP cuccokon a gyári Samsung matrica sértetlen, rá is van írva a matricára, hogy ha sérült akkor ne vedd meg.
- Ez átszámítva kb. 60-70eFt-nak felel meg.
- Itthon megkapod 40eFt-ért "vadiúj" felkiáltással. Az elektronikai eszközök haszonkulcsa alacsony. Még ha nagy tételben vásárol is a kereskedő, akkor is gyanús ez a kedvezmény. Refurbished cuccnál érthető.
- Az enyém 2011.05. hó gyártású.
- A gyári Samsung matrica át volt vágva rajta.
- A gyári Samsung matricára rá volt ragasztva, egy ezüstös rightphone.hu-s matrica (ez mi???), ez is át volt vágva.
- A garilevél nem magyar. Az eredeti, magyar Samsung garilevél ezen az oldalon megtalálható.
- A dobozon lévő gyári szám: xxxxx, a készülékre ragasztott matricán lévő gyári szám: xxxxxB.Kiváncsi lennék, aki vett még a MM / Euronicsban, mit tapasztalt...
-
jksx
senior tag
Szerintem ez Froyo-s gond lehet, mert a gingeres telón már normálisan kezeli e háttérkép beállításokat.
Ott még azt is meg lehet adni a kijelölésnél, hogy az összes home képernyőn egy és ugyanaz a képrészlet legyen.
Ezen a kütyün letettem a háttérkép változtatásról, mert ahogy Vismajor01 is írta, a kijelölés után azt a kis képrészletet nagyítja fel (teljesen pixelesre). Volt a kütyün egy-két demó kép is 800*480-as felbontással. Természetesen ezek normális kijelölése sem végezhető el, mert csak egy bizonyos méretűre lehet a kijelölést beállítani. Próbáltam úgy is, hogy letiltottam a képernyő elforgatást és csak egy homescreen-t állítottam be, de akkor sem jó. -
agabe
addikt
nem hinnem hogy kifuttatjak...angliaban, amcsiban, olaszoknal...meg nem tudom meg hol alig egy honapja kapni csak. ott inkabb az elejen van az eletciklusanak, es itthon sem tul regi meg (talan fel eves) ezert szerintem lesz meg belole, csak gyorsbolt kifogyott, es most nem tudnak jo aron beszerezni mert gyenge a forint mint a harmat. a muszaki nagyaruhazak valoszinuleg mar korabban beszereztek, meg kulonben is kibirjak, hogy 1-1 termek akar veszteseges is legyen minimalis mertekben.
lesz meg ez boltokban, csak kerdes mennyiert.
vagy annyira lemegy karacsonykor a beszerzesi ar ( vagy akar utana) , hogy ilyen arfolyam mellett is hasonlo ara marad, vagy dragulni fog.
kb 1 eves koraig szerintem meg elerheto lesz boltokban, de ha nem lesz utodja akkor tovabb is, es attol is fugg, hogy a samsungnak mennyi ideig erdemes gyartania, es mennyi keszlete lesz a vegen. -
Ahogy nézem, Android 2.3-tól jött a 9-es API (2.3.3-nál meg már a 10-es), és a 9-esben megjelent az audiofx csomag, benne a Virtualizer, az Equalizer, a BassBoost, meg az EnvironmentalReverb, ez gondolom keresztbe tett a 2.2.x-re fejlesztett audio alkalmazásoknak... Persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés, annyira még nem látom át.
-
Megnéztem, és én továbbra sem találom, de lehet, hogy csak vaksi vagyok. A lokális menüben a settingsben csak a SoundAlive van, ha arra rákattintok, akkor bejönnek a hangképek, és ha az user-t választom, akkor feljön az 5 potméter.
Valaki írt még róla, és emlékeim szerint azt, hogy valahogy elő lehet csalni(?). Próbáltam rákeresni a hozzászólást, de nem lett meg.
Elképzelhető még, hogy valamelyik egyéb lejátszó tud valami hasonlót, pl. a fizetős winamp (az ingyenesben egyáltalán nincs hangszínszabályzás), de van még pár tucat a marketen.
A 2.3.5-öt amúgy is érdemes megfontolni. Összefoglalásként, előnyök:
* gyorsabb,
* takarékosabb (akkuval),
* pár androidos funkciót feltuningoltak,hátrányok:
* gyári audiólejátszó beállítások(?),
* nem rezeg (ez lehet, hogy csak egyedi, de neten is panaszkodnak páran, lehet, hogy wipe mellett nincs(?)),
* gyári home screen csak portrait,
* video chat nem működik pár helyen (gTalk),
* többször fagy/rebootol (egyszer már nálam is),
* screen saverek, meg effektek változtak (pl. oldal nem rugózik - van akinél ez fontos).Kihagytam valamit? (Nézegetem, és több gyártó mostanában upgrade-el 2.3.4-re(!) - nem követem az Android release-eket, de lehet, hogy az 5-ös tényleg pont egy sikerületlenebb.
)
-
agabe
addikt
A shutter hangot nem tudom, majd kipróbálom később (bár akinek már fennvan és próbálta szintén tud esetleg gyorsabban reagálni)
A sebességnövekedés érzékelhető. A weblapok gördülékenyebbek pl.
Én rootoltam, és használok még memoria optimalizáló scriptet is ami pluszban segít azon, hogy ne legyen akadás (azért ritkán tapasztaltam így is)más hiányt nem tapasztaltam (qik -et is visszatelepítettem, bár eddig senki ismerősöm nem használja
)
Sound alive működik. Amire sokan panaszkodnak, hogy nincs High Bass (vagy nemtom hogy hívják) bekapcsolási lehetőség, az csak akkor van, ha a külső hangszórókat használod, mert gondolom védik azokat valamennyire az új firmware-bem, de fülhallgatóval az is választható, és ha nagyon akarod akkor user módban bármilyen beállítást engedélyez (ugyanolyat is mint a high bass), szóval az működik rendesen.Nekem az egyetlen hiányom, hogy (ez a 2.2.2 -esnél sem volt meg természetesen), hogy főzött rom nem található a kütyühöz, pedig az ext4 -es filerendszer ezen is dobna még a folyamatosság szempontjából.
Ja és én egy G70XXKPF kódú gingerbreadet hasznáok amit Odinnal tettem fel, de csak annyi a tapasztalt különbség eddig (azon kívül, hogy magyarul sem tud) , hogy ebben a listák végén-elején, meg a weboldakal végén-szélén a kép tovább húzható és visszarugózik, nem pedig csak elkezd kékülni az alja. Nekem ez a funkció jobban bejön, ezért a Kies-sel telepíthető verziót nem használtam sokáig.
-
general
addikt
bedugtad rendesen a füledbe? nekem sokadik alkalomra sikerült rájönnöm, hogyan is kell használni ezeket a bedugós fülhallgatókat. egészen annyira be kell szuszakolni, hogy a külvilágból alig hallj valamit, tehát jobban, mint azt elsőre gondolná az ember, és akkor kiderül, nem is szól annyira botrányosan. egy alapot legalábbis kiszolgál, aki akar jobbat, szabad a vásár! én sem azzal hallgatom, de néha épp csak az volt nálam, így jöttem rá!
más
ami a billentyűzetet illeti, engem az zavar a leginkább, hogy a vesszőnek nincs külön gombja!! azért furcsa, mivel azt nyilvánvalóan többet használjuk, mint a pontot, vagy inkább mindkettőnek saját gomb kéne... az ékezetek nem zavarnak, így nagyobbak a gombok, gyorsabban lehet gépelni, vagy egyszerűen ékezetek nélkül...
-
Igen, de az megtöri a gépelés ritmusát, sokkal jobb lenne, ha lennének nekik dedikált gombok a virtuális klaviatúrán, hely lenne nekik. (Helyre példa a multiling default magyar elrendezése (layoutja), ami tartalmaz kb. 15 plusz "billentyűt", csakhogy ebből kettő kurzormozgató (ez nagyon hasznos), tíz számjegy (ami általában felesleges) és csak a maradék három ékezetes. A többi ékezetest a space mellé helyezett "menüből" kell egy "swipe" jellegű mozdulattal előcsalni, ami nekem szintén nem esik kézre.)
-
agabe
addikt
tenyleg nem latszik errol a marketen, de olvastam valami kis progirol ami lathatova teszi a market osszes progijat...csak eddig nem tudtam, hogy nem latok mindent.
lenyegtelen is, mert a 4shared.com -rol le lehet tolteni, es fel is tettem a nova2-ot.
Durva jatek.. el lehet lenni vele az tuti.
Hibatlanul fut,csak a telepitesnel amig le nem tolti a 374MB adatot nem szabad engedni alvo modba menni (nalam 1percre van allitva) mert akkor a letoltest ujra kell kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest