Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2369 üzenetére
Kispolszki is tud menni 160-nal, csak nehéz vele kanyarodni és megállni!
(és nem is érdekel ez senkit ebben a topicban)
Magyarul, tök jó hogy így hasít custom ROM-od az Xperia Miniden, csak kár hogy instabil, újraindul és ki tudja még mi baja van. Írják is neked a szakik, hogy cseréld le a ROM-ot, nekünk nem kell bizonyítanod semmit. Elcserélted, tetszik, használd egészséggel.Megjegyzem: nálam 3896 volt Antutu benchmark, míg Sony Xperia Mini dokee78-nál "Stock ICS alatt nekem ennyit dob az Antutu: 3338"
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2359 üzenetére
Neked is megérte, vagy csak akivel cseréltél annak?
Nekem a T-s számlacsomagomhoz akartak adni a pontokért tavaly SG Mini 2 vagy ezt az Xperiat, megköszöntem az ajánlatukat, de nem fogadtam el. 3"-os kijelző már nagyon kicsi, főleg mikor írni kell rajta valamit.
Mikor tegnap írtad komolyan azt hittem csak viccelsz, nem gondoltam volna, hogy elcseréled.Te tartottad életben a topicot, bár sok újdonság nem jött ki ehhez a készülékhez, ezt úgy kell elfogadni ahogy megvettük, a Samsung mostoha gyermeke. Kívánom találd meg a készülékben a számításaid és remélem pótolni fogja azt a hiányt, amit a Samsung okozott.
A napokban megfordult a fejemben hogy eladjam/elcseréljem, de ami a hátránya az az előnye is. Navigálásra használom, feleségem szó kirakózik rajta, néha netezek vele a munkahelyen, és a 7"-os olvasó előtt (8eFt volt olvasni, videózni kiváló) még filmeket is néztem rajta. Amire kell megfelel, eladni meg kár mert 20eFt körül nem kapsz ilyen minőséget.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2346 üzenetére
Ugye csak viccelsz az Xperia Minivel? Az egy 3"-os 320x480-as "régi" telefon, el ne cseréld rá. Olyan mint ha 3 éves Audid elcserélnéd egy Suzuki Alto-ra. Az Xperia új korában is az olcsó kategóriás vacaknak számított.
Inkább rendelj egy 10"-os 32GB-os kínai tabletet, 23eFt-ból megúszod. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2341 üzenetére
Netezésre, játékra nem a legjobb, vagyis vannak jobbak. Navigációra, zenét hallgatni, videózni, kirándulásokhoz (neten ezt-azt megnézni, kamerázni, fotózni, egyéb dolgokra) ér/érték arányában kiváló. Még a mostani kínai táblagépekkel sem egy kategória, 25eFt-ért 16GB memóriával garanciával ajándék.
-
-
DoItYourself
addikt
válasz
#73029888 #2322 üzenetére
Kösz a cuccokat, előtte még próbálkozok ezzel a Kies-el, de ha nem megy, akkor megnézem ezt az Odin-t.
Kerekfej: természetesen az USB módot KIES-re állítottam a Player-en, úgy próbálkoztam. Az volt a legszebb, amikor már "Downloading" felirat, és egy szép sárga lapátos droid volt az érintőképernyőn + "Do not turn off Target..." felirat, a Kies pedig kiírta, hogy hiba történt, kapcsold ki, vagy vedd ki az akksit.
-
-
Vyndree
őstag
-
válasz
#73029888 #2253 üzenetére
Na de ennyivel tovább is bírja emiatt?
Amikor torrentezek, netezek rajta, akkor is 2-3 napig kibírja.Volt fehérem is, de az is sokáig bírta. A fehéren ráadásul kevésbé látszódtak a karcok.
makoj20: Nem vészesen! A nyamvadt Facebook ami megfekteti, de az az Xperia S-en is problémás.
-
válasz
#73029888 #2237 üzenetére
Nekem 6. napja megy, igaz, kétszer kapott USB-n töltést, de az csak pár percet.
Én néha ránézek a FB-ra, Időképre és napi 2-2,5 órát hallgatok rajta zenét. Ezen kívül minden ki van lőve.
Pénteken még ráindítottam a GPS-re, hogy leszedje WiFi-n a műhold adatokat, hátha valamikor kell használjam.
Képernyőre raktam egy matt fóliát, azóta kb 1/4-en van a fényerő, mert így még kültéren is olvasható a fólia jóvoltából. -
Bandusek
tag
válasz
#73029888 #2198 üzenetére
a cm9 felrakása utan kellenek wipeok? felrakas utana futtatni is kell a cm9-et,vagy futtatas nélkul mar egybol a cm10? a cm10.1 elott és utana is kell wipe? nem vagyok perfekt angol,nem nagyon tudom kihamozni a szövegbol,hogy akkor most hálozatrol nem tölt vagy usb-rol?
-
-
kerekfej
őstag
válasz
#73029888 #2102 üzenetére
Befutott a 3DMark androidos verziója
Ezt próbáltad?
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2124 üzenetére
Ilyen játékra ez a készülék alkalmatlan. Próbálgasd inkább a Live for Speed-et a PC-den, szerintem még mindig a legjobb szimulátor.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2078 üzenetére
Néhány videót én is csináltam vele és az FX Guru-val:
https://www.youtube.com/birkakompot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest