- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabex1
csendes tag
Köszönöm én is a választ.
Igazából a pc-ről történő (DLNA) multimédia lejátszást is próbálgattam volna, de sajna ez sem jöt össze. Nem annyira értek ezekhez a dolgokhoz sajna - egyszerű alap felhasználó vagyok-.
Esetleg Szegeden valaki, aki segíteni tudna a frissítésben ( 2.3.5-re ), és a DLNA-ban ha lenne, annak nagyon tudnék örülni?
-
Gabex1
csendes tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli pc. összeköttétés céljából feltelepítettem a KiesAir-t a galaxy-ra,valamint a marketről az AirDroid progit, de egyiket sem sikerült "munkára" bírni,mert amint a böngészőbe ( IE9 ) beírtam a progi által írt sort, a böngésző hibát jelzett, potosabban vissza állította a böngészőt. Sokadik próbálkozásra sem sikerült. Ezt követően telepítettem a FireFox böngészőt,majd azzal is kipróbáltam de csak az első alkalommal engedett betekintést a Galaxy Wifimbe. Kilépést követően történő próbálkozások után már ez a böngésző is vissza állítást végzett, vagyis nem sikerült összeköttetést végeznem a szeretett Samsung Galaxy Wifi-mel.
Az AirDroid is ugyan ezt a hibajelenséget produkálta
Mi lehet a gond - tűzfal, vagy a router beállítási gondok? Kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm! Gábor -
Gabex1
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a KiesAir-t,valamint a marketről az AirDroid progit, de egyiket sem sikerült "munkára" bírni,mert amint a böngészőbe ( IE9 ) beírtam a progi által írt sort, a böngésző hibát jelzett, potosabban vissza állította a böngészőt. Sokadik próbálkozásra sem sikerült. Ezt követően telepítettem a FireFox böngészőt,majd azzal is kipróbáltam de csak az első alkalommal engedett betekintést a Galaxy Wifimbe. Kilépést követően történő próbálkozások után már ez a böngésző is vissza állítást végzett, vagyis nem sikerült összeköttetést végeznem a szeretett Samsung Galaxy Wifi-mel.
Az AirDroid is ugyan ezt a hibajelenséget produkálta
Mi lehet a gond - tűzfal, vagy a router beállítási gondok? Kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm! Gábor -
Gabex1
csendes tag
Nagyon köszönöm Agabe, hogy ilyen szinten utána néztél a kütyünek.
Le a kalappal előtted!
( AV fórum Agabe = Agabe? ) Ha igen legközelebb tőled veszek képi megjelenítő eszközt, ha lesz eladó !Hát akkor sajna kihagyom a távolság miatt a vásárlást. Az útiköltség több lenne mint az akciós engedményes ár. Köszönöm mindenkinek!
-
Gabex1
csendes tag
Ezek szerint csak Budapesten volt akciós a masina?
Jó lett volna ha közelebb is megvásárolható lenne... -
Gabex1
csendes tag
Srácok!!
Melyik város Médiájában lehet megvenni a készüléket 40 ezer forintért? Én szegedi vagyok, de nálunk nem is lehet kapni sajna! Beruháznék egyre....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest