- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
Vyndree #2457 üzenetére
Ja hát így igen szívás
Én ezért próbálom itthon beszerezni, ha nem sokkal drágább. Bár a wifi 5.0-át is 2 év garanciával vettem az extremedigitalon, adtak is hozzá kitöltve 24 hónapos szabályosan kitöltött garanciafüzetet plusz számlát. de amikor 1 év pár naposan bevittem itt a szervizbe mert lassan oldott fel, néha nem működött az érintőképernyő itt be is vették elküldték a központba, ahol visszadobták, hogy erre csak 1 év garancia van... Felhívtam a boltot ők is mondták, hogy 2 év beszéltek is a samsunggal, rábólintottak hogy akkor legyen annyi. Már épp vittem volna újra vissza, amikor hívott egy emberke a samsung központból, de sajnálják mégsem adják meg a 2 évet... A bolt viszont felajánlotta, hogyha beviszem vagy beküldöm ők megcsináltatják, de inkább újrahúztam a romot és megjavult.
-
flegga92
senior tag
válasz
Vyndree #2455 üzenetére
Ha rendes garanciád van rá, akkor ha mégis javítják a bevitel napjától a javítás napjáig terjedő intervallummal meghosszabbodik a garancia. Új készülék esetén pedig elölről kezdődik. Én a cipőkkel szoktam így járni, fél év előtt mindig tönkremegy, persze választhatok másikat mert olyan már nincs, így mindig új cipőm van
-
flegga92
senior tag
Fentebb említettem, hogy hogy jártam vele. Bevittem Békéscsabán a hivatalos Samsung szervizbe, azt mondták, hogy meg tudják csinálni. 3 hétig volt bent, küldözgették össze vissza, de senki nem tudta megjavítani. Egy szerelő azt mondta, hogy akksi baja van. Erre nem vennék mérget már csak azért sem, mert szétkaptam, az akksi ügye be van masszívan ragsztva, amikor visszaraktam, újra kivettem alig tapadt. Szerintem szét sem szedte. Nem merek egy új akksit rendelni bele 6-8e körül. Egyébként ha rádugom töltőre a SoC fél perc múlva durván felforrósodik. Úgy nézem alkatrész lesz belőle.
-
flegga92
senior tag
Sajnos a JIG sem élesztette fel. Valakinek tapasztalata arról, hogy Samsungék mennyiért javítják?
-
flegga92
senior tag
válasz
Vyndree #2450 üzenetére
Igen, majdnem tele volt. 1.85 Odin volt. Elkezdte flashelni majd kiírta, hogy a program nem válaszol. Vagy fél óráig rajta hagytam, aztán lehúztam, kikapcsoltam, és nincs download mód. A sima S telefonnal is jártam így, de akkor nálam volt a jig em. De szerintem ezzel is előfordult legelőször.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen kütyüm, de lett egy S4-em és nincs rá szükségem, szeretném eladni. Vissza akartam rakni rá a gyári romot odinnal, de sajnos lefagyott formázás közben, lehet sérült volt a pit fájl. Most se kép se hang, nincs DL mód sem. Sajnos a JIGem 60 km el arrébb van. JIG en kívül valami trükk? Ha JIGel sem megy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest