- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Kevin's #9627 üzenetére
Hát nem tudom. Egyrészt a másfél nap üzemidő az annyi, mint halottnak a csók. legyen vagy 1, vagy 2. Nekem személy szerint HOX-om van, nevetve elmegy reggeltől estig max fényerőn, wifi, mobilnet, folyamat szinkron, meg minden, 2 óra kijelző használattal. Az s3 jobb persze, de estig lazán elvagy a hox-al is. Sense újraindulást én nem tapasztaltam még, sőt ami azt illeti barátnőm s3-a lassabban áll fel egy hosszabb böngészés után pl. Anyaghasználatban egyértelműen jobb a HTC, gyorsaságban nem tudom, de szerintem oly mindegy... Extra dolgok terén is erősebb az s3, késöbbi supportot meg majd meglátjuk. A Sense meg sense. Szerintem egyik teló sem baklövés, sőt! Nem tudom mi ez az ellenségeskedés a 2 tábor között... Szerintem pl az s3 is ideális lehet bárki számára.
-
DaviD202
aktív tag
válasz
Kevin's #9667 üzenetére
Én is One X-ről váltottam. Ne cseréld le
S3 sokkal jobb. (One X is javítható ha kinyitod a bootloadert. CM10-rommal teljesen vállalható, csak ugye akkor ugrott a htc garancia.
Nekem szerencsém volt, mert egy bolt, amit most nem neveznék nevén, egy rövid telefonbeszélgetés során elmondta, hogy ha visszazárom és gyári romot teszek rá akkor a garancia tovább él náluk)
-
Remus389
veterán
válasz
Kevin's #9650 üzenetére
jó csak előzetesen érdeklődöm, nyílván technikailag veri az sgs-et, ez nem kérdés
nekem vagy Novemberben vagy Januárban lesz aktuális az SGS3(azért November, mert akkor jár le az előfizu, vagy többek közt azért Január, hátha lesz valami karácsony utáni akció)
úgy tudom még nem készült el Supercurio az SGS3-ra való voodoo-val, majd akkor visszatérünk, de gondolom igen hasonló lehet
-
szucsi
őstag
válasz
Kevin's #9624 üzenetére
Nekem is volt one x-em. Rengeteg a pixelhibás, kijelzőhibás darab, az enyémen a GPS volt DoA. A design és a kijelző azt gondolom, nem kompenzál a harmatgyenge akksiért (2–3 óra kijelző és kampó) az elcseszett memóriakezelésért (kilép ebből-abból, ha ő úgy gondolja), és a döcögős UI-ért. Legalább is nekem csak stressz és szívás volt a hox, az s3 meg egyszerűen hibátlan, nem találok benne idegesítő vagy gyenge tulajdonságot.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kevin's #9106 üzenetére
A batterystat.bin fájl nullázása semmit nem ér, nincs hatással semmi olyan dologra amire gondolsz
Ezt érdemes elolvasni: Today's myth debunking
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Kevin's #8899 üzenetére
Nekem loptak el az elozo telomat, volt biztositva mindenre, bejelentettem a rendorsegen, letiltottak, kaptam rola papirt es kaptam uj telot. (Bar angliaban elek attol meg ugyanigy megy otthon is az a bizonyos bebizonyitas.. szoval nem akkora baromsag ez, csak kerdes hogy megeri e ennyiert..
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Kevin's #8899 üzenetére
De ez nem stimmel. A trénél a telefonokat érték szerint 3 csoportba sorolják, ezek határozzák meg a biztosítás árát. Ezen belül van kétféle biztosítás az alap és az extra, az utóbbi lopás ellen is véd.
Namost ha Tiéd havonta 1000ft és lopás ellen nem véd akkor ezekszerint a telefon értéke nem haladja meg a 160.000ft-ot? Viszont amásik lehetőség amit mondtál, a 3000ft-os viszont már a legnagyobb értékhatárnál van(160.000ft-nál drágább),az extra biztosítás esetén.
És természetesen önerő is van, amit csere esetén be kell fizetned, ez is értékhatár függő.
-
-
vidobali
aktív tag
válasz
Kevin's #7607 üzenetére
How to install:
Extract the zip in SDCard --> clockworkmod --> folder (for example JB) --> files hereGo to CWM --> Backup & Restore --> Restore from internal storage
Magyarul: Telefon belső memória gyökerébe kell felmásolni, ClockworkMod (CWM) -el inditani a telót, ott kiválasztod a restore-t és onnal telepíted
-
CsiguszBaba
csendes tag
válasz
Kevin's #7441 üzenetére
Kitörölötem azt a Facebook fiókot aztán újra hozzá csatoltam, összeszedte a névjegyeket de a képeket nem rakta még mindig oda
Próbáljak közte egy restartot? De köszi a tippet
Meg amikor a névjegyzékbe beírom a teljes nevet nem ajánlja fel, hogy összekapcsolja a facebook névjeggyel, amit azelőtt szintén felajánlt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest