- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
Kunsztler #41468 üzenetére
Csúnya dolog, de mivel én számla másolatot adtam a készülékről, mármint amit én adtam cserébe, akár mondhatnám is hogy ellopták.
SpeedS_p-os volt a Galaxy S2-esem, és kérhetem, hogy vizsgálják ki az ügyem. Magyarán keressék meg a telefont.
Mivel adásvételi nem készült és ő nem tudja igazolni, és én nem is szólok neki hogy ezt fogom tenni, akkor még vissza is juthat a készülék.
Ami durvább, hogy a Cégünk vette a Speedshopban, így a cégünk áll vele szemben.
Nekem tiszta a lelkiismeretem, így a főnökeimmel tudok beszélni, hogy mi történt. -
Sógi
addikt
válasz
Kunsztler #25348 üzenetére
Nem kell ezt magyarázni, csak felfogni/megéretni, én nyítottam ki a gyári csomagolást, benne egy német T-által forgalmazott, de független LTE
"Ez nem magyarország", h mindent szénné lokkolnak, nehogy átmenj egy másik szolgáltatóhoz...
Ha igazi független T-s lett volna, akkor nem ette volna meg a telenoros kártyát(#25347) Varszegig: XDA-n I9305 totyikban nem találok erről semmit...Konkrét xda-s linket tudsz adni? köszi
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Kunsztler #24546 üzenetére
2 évről nem beszél
) A javítás helyéről:
Az 1 év Akciós árú és 1 év EU garanciás termékeknél a jótállási (és szavatossági) igény üzletünkben 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 89.-ben érvényesíthető nyitvatartási időben, hétfőtől - péntekig 10h-17h-ig. Kérjük, egyeztessen időpontot, telefonon: +36-1-284-05-75, +36-70-314-67-45, +36-30-894-61-45, +36-30-896-74-14, +36-20-465-01-23. A futárszolgálattal illetve postával érkezett készülékeket abban az esetben vesszük át, ha a csomagolás sérülésmentes. A termék oda- visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodni. A futárszolgálat illetve postai költségek minden esetben a vásárlót terhelik utánvétes csomagot, nem veszünk át! A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni. -
feketepeti
aktív tag
válasz
Kunsztler #22095 üzenetére
Akksit tönkretenni nem nagyon fogja egyik sem, hacsak nem valami gyári hibás szart fogsz ki, ami ráküldi a 12V-ot
De akkor sem az akksi menne tönkre, hanem a telefon, tehát no para
Arra kell figyelni, hogy lehetőleg többet tudjon 500mA-nél, mert az kevés, ha navigálsz is. Én egy régi nokiát használok, teljesen jó, de egyébként bármelyik jó lesz.
Az USB, az USB.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
Kunsztler #22091 üzenetére
Nem tudom, mivel Nexus még nem volt a kezemben
Mindenesetre a szűz rendszer, meg a 2giga ram nekem csábítóbb, mint a TW.
Nem rossz ez az SIII, mondjuk én általános működési sebességben kicsit többet vártam tőle.
Az tény, hogy a kamerája meglepően jó, főleg HDR módban. Ezt sokan fikázták, nekem kellemes csalódás.
Nem volt még időm elmélyülni benne, de ha igazából egy Cyanogenmod, vagy valami egyéb TW mentes rendszert akarok majd reszelni rá, ha van.
Akksival viszonylag tűrhetően bírja, én mondjuk rengeteget beszélek, és nagy az adatforgalom is, sok email, csatolt mellékletekkel, amiket nézegetnem is kell. Nekem éjjel töltőn van, reggel lehúzom, az a lényeg, hogy estig bírja, ezt többnyire tudja, lényegesen többet meg egyik sem tud (kivéve pl a Moto Maxx)
2 napot semmiképp nem bírna ki, tehát éjjel úgyis tölteném.
A TW az ami engem nagyon idegesít. Főleg a tárcsázó az nagyon ratyi.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Kunsztler #21394 üzenetére
Az a lényeg, hogy 2 év samu garival kérd. Szerintem a dobozon nics feltüntetve, de észre fogod venni, hogy milyet kapsz, mert ott előtted töltik ki a hivatalos samsung garanciajegyet pecséttel, aláírással dátummal, meg minden. Csak fgyelj oda vásárlásnál és nem lesz gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest