- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
leslieearth
tag
válasz
nggabi #37776 üzenetére
bocsi, ez butaság szvsz. az én gyári samsung kábelem csere alatt van, töltési és adatáviteli gondok miatt. az előző telóm (Motorola defy) kébelével megy az adaforgalom, és a töltés is teljesen oké.
egyébiránt olvastam többeknek is gond volt, hogy a gyári töltő + kábel páros csak usb-módban volt hajlandó tölteni a telefont. nos, nekem az egész kezdődött, h a kies nem ismerte föl a telefont, de odin igen. aztán kis idő múlva a töltés is csak usb-ként ment. aztán már odin se ismerte föl a telót. visszavittem t-pontba, gond nélkül cserélik. addig meg itt a motorola-kábel, minden tud, amit egy jól működő samsung.
-
Gizmo94
veterán
válasz
nggabi #37780 üzenetére
Meglehet mindkettő, nemtom... mindenesetre megakirályság a két méteres szabadság, mert a gyári szerintem pofátlanul rövid. A remek tecsós kábel nyóccáz forint volt! (nem is akcijós, csak úgy) , igazi ferdeszem, egytál rizsé' raktuk össze kivitel. Szemre is gusztustalan volt már a csomagolása is, de az ára meggyőzött.
Azóta is boldogan használom (a kiesésektől eltekintve, de ezt az ára függvényében elnézem neki) , elégedett vásárló vagyok.
-
Gizmo94
veterán
válasz
nggabi #37776 üzenetére
Ha fel is ismeri, nekem nem reklamált, hogy fuj, nem gyári kábel, húzd ki, húzd ki!
Direkt megnéztem, nincs különbség a tescos ótvar és a gyári között töltési időben (már amikor bennemarad) . Aztán lehet, hogy majd jól szétmegy tőle, vagy felrobban, vagy mittudomén, de eddig még nem tapasztaltam semmi negatívat.
-
Gizmo94
veterán
válasz
nggabi #37771 üzenetére
Ez a hülyeség is kellett.
Majd komolyan veszik és jön az usb őrület... USB kábelt, milyet? mekkorát? milyen színűt, hosszút, stb..
P.S.: Vettem egy tescos szart, a kétméteres hossza miatt. Ugyanúgy tölt vele természetesen.
Néha, a minőségéből adódóan kiesik, mert nem akadnak be a rögzítők. Olyankor nem tölt.
-
válasz
nggabi #37006 üzenetére
100e.. ezért szeretném megvenni, mint írtam teljesen origi, 0 perces. Végül is ha tudom rendesen használni, nincs valami gyári hibája, garancia nélkül is megéri. Mire kell az elején odafigyelni? Mik jöhetnek elő? ill milyen probléma lehet belőle
?
Maradnék e mellett, mivel még alkudni is tudok belőle szerintem, és jelen helyzetben +20e-t nem nagyon tudok megengedni.. úgyhogy várom az ötleteket, mire figyeljek oda
-
dancsuri
veterán
válasz
nggabi #34727 üzenetére
(Kinek a pap kinek a.........)
ez ingyenesnek mond egyszerre 12 kapcsolatot
"Group Video
Use ooVoo's group video to video chat with up to 12 people at one time on a call. Simply start a call and then add contacts from your contact list. All platforms including PC, Mac*, Facebook, Android and iOS currently support the group video chat experience.
ooVoo's group video feature is the only service that lets you have 12 video windows for FREE. Don't forget to invite people to ooVoo so that you can enjoy being together with more friends.
You can use ooVoo Group Video calling to stay in touch with your friends and family, or have meetings with colleagues and clients around the world. ooVoo group video makes building and maintaining your relationships easier than ever.
To start a group chat simply launch a video call, and then add up to 11 friends!"
-
-
-
premete
veterán
válasz
nggabi #29837 üzenetére
Eddig azt hittem, hogy csak ájfon fanok vannak, de belátom tévedtem.
Revideálom álláspontomat a topik szellemiségének megfelelően:
Az S3 annyira tökéletes, hogy jobb nem is lehetne, ne adjanak ki s4-et, mert ennél nem lehet jobb úgysem.
Nem ég be a kijelző, nem lehet megkarcolni sem, jobb, mint egy IPS-es, a hátlap szintén a lehető legjobb, az sem karcolódik, nem csúszik és az ujjlenyomatokat sem gyűjti. -
premete
veterán
válasz
nggabi #28629 üzenetére
Sajnos, olyan szoftverrel kell dolgoznom, ami csak samsungra van jelenleg.
Legfeljebb, ha ez is elromlik, rögtön kidobom a kukába, szervizbe nem viszem, annak nem látom értelmét, eddig egyet sem javítottak meg nekem garanciában, vagy azt mondták, túláramot adtam neki, vagy azt, hogy eláztattam
Kihívás az jó ötlet. ezért szeretem a Delleket -
Yeffy
veterán
válasz
nggabi #26489 üzenetére
én se, elég idióta egy megoldás... -.-" mindegy.
háát, azért kicsit bízom bennük, mikor pár hetesen volt alaplapcserén, faggattam a gyereket, és mondta, h azért tudnak ők kompromisszumképesek lenni, volt, mikor olyan telókat gariztak, amit más még téglának se használna (szénné égett alaplapú túlhúzás miatt, rommátört).
jó, nyilván nem gyakori, de azért bízom benne.
csak tudnám, mi volt a tag neve/telszáma, nem találom, ahova felírtam...-.-"
vele kéne beszélnem személyesen, h mit mond...na majd utánakeresek valahol...
de ha tényleg nincs megoldás, akkor így marad...
idióta Samsung, meg a fszom vékonyság bzisága mindenkinek... -
Yeffy
veterán
válasz
nggabi #26452 üzenetére
na, köszi a jó linket, akartam is kérdezni manapság, mert nekem is elkezdett bszakodni, csak nem jutottam még el oda...
telót megvizslattam, minden részét, és semmilyen sérülés nincs rajta, szóval - szerintem - meg lehet majd oldani valahogy a cseréjét. ha meg esetleg mégsem, akkor így marad. én ki nem bszom a fizum felét egy kijelzőre, ami lehet, h megint elpattan 2 hónap múlva...
újévben felveszem velük a kontaktot, h mi az ábra, mit tehetünk...
-
South Velen
addikt
válasz
nggabi #23366 üzenetére
Köszi, hogy szóltál. Akkor forrófájl.
(#23369) mycso: A lengyel 4.1.2-t. De közben találtam multiupload-os linket, erről jön szépen.
Nem szereti a siyah-t a telefonom. Most egy piros aprócska ! jel jelent meg bekapcsoláskor tőle. Úgyhogy ma romolgatok, wipe-olgatok, h eltűnjön.
-
muveszur
addikt
válasz
nggabi #16667 üzenetére
Tuti, hogy nem, akárhogy mozgatom benne, illetve a konnektorban nem sikerül a jelenséget reprodukálni...Mindig magától csinálja, és teljesen nyugalmi állapotban. S2-nél is így kezdődött, akkor szép lassan odáig fajult a helyzet, hogy a töltő be sem volt dugva, de kapcsolta a töltés, 2-3 másodpercenként...na azt már nem várom meg
És akkor megnézetem a keretet is, mert konkrétan 1 naposan lepattant róla a festék, minden külső behatás nélkül. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak rá.
-
-
Devid_81
félisten
válasz
nggabi #14298 üzenetére
Oke, tudom nem fejtettem ki nagyon a kerdest, hanem ujonc (nagyon nagy tisztelet a kivetelnek de tenyleg) modjara bekerdeztem, de bakker mar jo lenne, nem mintha barmi bajom lenne a 4.0.4-el, de hat tudod az uj varazsa...
"Elrontott" Lengyel, meg mindefele nyelvut nem akarok most hegeszteni, hanem "turelmesen" varom a hivatalost!
Azert remelem beleferunk az Oktoberbe...(nem csodalkoznek ha utso napjara maradna)
-
Piwi
veterán
válasz
nggabi #14298 üzenetére
utánanéztem: [link]
ezek szerint dolgozik rajta...látom van mástól is próbálkozás:
[Sound Mod] AC!D Audio Technology v2.0 | Brand new update {26.09.12}
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest