- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
JockeyEwing #44149 üzenetére
Hát én helyedben már resetáltam volna. Igaz macera de ez van, néha behal mint a régi windows telepítés... az sgs-emen volt ilyen miután 1+ évig használtam reset nélkül.
-
nggabi
félisten
válasz
JockeyEwing #30168 üzenetére
ezzel konkrétan nem próbáltam de más ugyanilyen netrádiókkal jó a winamp.
-
válasz
JockeyEwing #30166 üzenetére
-
nggabi
félisten
válasz
JockeyEwing #30166 üzenetére
winampba bemásolod a címet. androidon is
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
JockeyEwing #26975 üzenetére
Beregisztraltam...hol tudom megnezni?
-
róland
veterán
válasz
JockeyEwing #26972 üzenetére
Az adatokat mentsd le. A többit bízd a telefonra.
-
Zsolaf
addikt
válasz
JockeyEwing #26235 üzenetére
Ebben neked teljesen igazad van, DE nem csak újítás van egy verzió frissítésben!! hanem komoly biztonsági javítások, rések eltüntetése, innentől kezdve az ügyfeleit teszi ki annak h könnyebben feltörik a telefonját pl. úgy hogy nem lenne muszáj, ha időben le okéznák a szoftvert.
-
Varszegig
veterán
válasz
JockeyEwing #25388 üzenetére
ugyan nekem független, de vissza nem mennék ICS-re JB után.
-
Koczó93
őstag
válasz
JockeyEwing #25388 üzenetére
én kicsomagolás után 5 perccel frissítettem az ics-t így nem nagyon tudom az milyen volt. De múltkor telenorban tapogattam egyet amin még ics volt és JB-n lényegesen jobb a sebesség a főképernyők lapozásánál meg szerintem app drawerben is.
-
Zsolaf
addikt
válasz
JockeyEwing #13557 üzenetére
Nincs nekem sem akkor, bocs én úgy emlékeztem be lehet ott is állítani.
-
Zsolaf
addikt
válasz
JockeyEwing #13551 üzenetére
A helyet töröld és állítsd be újra.
-
Varszegig
veterán
válasz
JockeyEwing #7151 üzenetére
nem kell pánikolni. hívsz szervizfutárt, lehet otthonodban megcsinálja, ha nem, akkor 1 munkanap alatt kész.
-
tatomi92
aktív tag
válasz
JockeyEwing #7002 üzenetére
Igen elég gáz, hogy egy ilyen nívós telefon festése pattog.. de akkor valszeg azért pattog, mert "a szabad ég" alatt van.. :/
-
Varszegig
veterán
válasz
JockeyEwing #7002 üzenetére
cserélik, ne aggódj. hívsz futárt, megoldják. 1 nap alatt. (valakinek itt a fórumban már cserélték.)
lajki7 nem 250 mb-ért szenvedünk, hanem 50 gb-ért
-
tatomi92
aktív tag
válasz
JockeyEwing #6995 üzenetére
Milyen tokod van? A tok teljesen ráfekszik a keretre, v. nem?
-
rankesz
veterán
válasz
JockeyEwing #6999 üzenetére
S1-nél és S2-nél is így volt, S3-nál az orrom előtt nézte meg a szervízes csóka a robbantott ábrát.
HA nagyon lepattogott, akkor beégett kijelzővel is cserltetni lehet, de nem akarok öztleteket adni senkinek... -
rankesz
veterán
válasz
JockeyEwing #6995 üzenetére
Egyben cserelik a kijelzovel
Remelhetoleg van eziranyu belso protokoll es nem soprik a dolgot a szonyeg ala hogy "nem rendeltetesszeru hasznalatbol eredo serules"... -
MmDorian
őstag
válasz
JockeyEwing #4259 üzenetére
kell a 230 vagy elég gépről is ?
-
Zsírkréta
csendes tag
válasz
JockeyEwing #3627 üzenetére
szia,van sygic navigator 11 2.6 gyönyörüen fut rajta
-
Vagany
őstag
válasz
JockeyEwing #3845 üzenetére
"Ezeknek az akkumulátoroknak kifejezetten rosszat tesz a teljes lemerítés."
Ez igy igaz de ezek a készülékek nem is hagyják, hogy teljesen lemerüljenek az aksik, vagyis felesleges 30-40%-nál feltenni tölteni, nyugodtan lemerülhet a készülékben is, mert kikapcsol mielőtt a károsító szintre csökkenne. Ha jól emlékszem az SGS 3,4 volt körül kapcsol ki és asszem 4,2-ről indul. -
Keksz03
senior tag
válasz
JockeyEwing #3845 üzenetére
igen én is ezért kérdezem, sajnos az értékesítők nem mindig állnak a helyzet magaslatán!
én általában 20-30%-nál felteszem, meg otthon vagy melóban rádugom gépre. -
hallerlaller
addikt
válasz
JockeyEwing #3755 üzenetére
neoprén tok vagy zokni vagy puha belsejű bőrtok.
-
Beri78
őstag
válasz
JockeyEwing #3404 üzenetére
gondolom itt
-
lalakov
senior tag
válasz
JockeyEwing #3308 üzenetére
Ha bekapcsolod automatikusan kihangosítva veszi fel. Legalábbis nálam (SGS) így csinálja, bár nálam még külön progi van rá.
-
Barnes
aktív tag
válasz
JockeyEwing #3118 üzenetére
Nyűg? Na azt nem mondanám.
S2-ről cseréltem erre és nem mennék vissza hozzá. Ráadásul most jött még csak ki, szerintem különösen ajánlott -
kelzsoca
félisten
válasz
Nézd, ez egy fórum, pont olyan mint a többi, ide főleg panaszkodni, vagy tapasztalatot megosztani, esetleg segítséget kérni jönnek a felhasználók, ritka az amikor valaki csak azért beír, hogy mennyire is jól működik a készüléke.
Én még nem láttam launcher újratöltődést, semmiféle RAM problémám nem volt, vodás és gyárilag független a készülékem, és ez a rom van rajta:
GT-I9300 - Hungary
PDA: I9300XXALE8
CSC: I9300OXFALE5
Version: 4.0.4
Date: 2012-05-18 -
Brain75
senior tag
válasz
Olvasgatom a fórumot és el vagyok képedve.
Miért írja mindenki azt hogy így lagol meg úgy lagol.
Mit vártok egy olyan telefontól ami 3 hete jelent meg ? Szerintem természetes az hogy vannak benne hibák és azt ki kell javítani. Remélem hogy a Samsung a sok felhasználói vélemény alapján javítja ezeket az apró és bosszantó hibákat, de abszolúte nem gondolom azt hogy a telefon nem éri meg az árát. Én több mint két hete használom aktívan. Nekem is vannak néha belassulásaim, de azt gondolom hogy ezek miatt nem lehet azt mondani a telefonra hogy f..s.Az Android rendszer sajnos olyan hogy optimalizálni kell. Ezt is biztosan meg fogja tenni a Samsung és hamarosan kijön valami frissítés ami ezeket az apróbb lassulásokat orvosolja.
A vas iszonyat erős. Mindent tud amit ma egy felsőkategóriás telefonnak tudnia kell.
Ha az emberek állandóan azzal vannak elfoglalva hogy keresik a hibát a telefonban akkor természetesen fognak találni, és ha valaki arra használja a telefonját hogy hibákat keressen benne akkor neki nem való androidos telefon.
Én ma olyat tapasztaltam amit idáig egyik androidos telefonomnál sem.
Sikerült addig nyomogatnom össze vissza hogy az egyik alkalmazás csontra lefagyasztotta a telefont. Más készülékemnél is előfordult ilyen ilyenkor csak az akksi ki és vissza dolog segített.
Már itt is gondolkodtam azen a megoldáson amikor egyszercsak a telefon feléledt, újraindított minden alkalmazást és működött tovább stabilan és gyorsan.
Én ezt maximálisan pozitívnak vettem.Én csak ajánlani tudom a telefont mindenkinek aki szeretne egy gyors stabil és ráadásul jól is kinéző telefont.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Szerinted valaki itt azt fogja mondani, hogy nem érdemes?
Viszont a szerkesztés gombot érdemes használni. -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
JockeyEwing #3113 üzenetére
a ram kezelés nem hálózat függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest