Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi
őstag
Sziasztok, stock rommal, TW felületen lehet valahogy ikont / ikonszöveget változtatni? Nem akarom emiatt lecserélni a launchert.
köszi!
-
szucsi
őstag
még egy kérdés, közben lejárt a szerk.
a samsung billencs skinelhető valahogy? funkcionálisan teljesen jó, csak azok a fránya pici gombokat nehezen találom el a hurka ujjaimmal.
-
szucsi
őstag
Sziasztok, stock rommal, TW felületen lehet valahogy ikont / ikonszöveget változtatni? Nem akarom emiatt lecserélni a launchert.
még egy kérdés, a samsung billencs skinelhető valahogy? funkcionálisan teljesen jó, csak azok a fránya pici gombokat nehezen találom el a hurka ujjaimmal.
köszi!
-
szucsi
őstag
Van olyan telepíthető launcher amelyik tudja hozni a TW sebességét? az Apexet felraktam, de le is szedtem rögtön. Érezhetően lassabb mint a TW. A Go nekem túl reklámos és árukapcsolós. Ti mit használtok?
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
sziasztok, a Google street view-t próbálom elindítani, de nem sikerül. Amikor a térképen rábökök egy helyre, kiadja ugyan a lehetőséget, de szürke, inaktív a sv linkje. Mit rontok el vajon?
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
A rendőrség nem foglalkozik ilyen esetekkel sajnos. Hivatalosan persze jegyzőkönyv meg miegymás, de úgy vannak vele hogy akit piásan kizsebelnek, az majd legközelebb jobban észnél lesz. Éjszakai buszon bealvás pl. garantált kizsebelés. Javaslom hogy vagy taxival közlekedj ha már piáztál, vagy beb@száshoz vigyél magaddal valami régi szirszar telefont. Amit leírsz az manapság kb. alap, hemzsegnek a szórakozóhelyek környékén az ilyen sunák.
-
szucsi
őstag
válasz Kevin's #9624 üzenetére
Nekem is volt one x-em. Rengeteg a pixelhibás, kijelzőhibás darab, az enyémen a GPS volt DoA. A design és a kijelző azt gondolom, nem kompenzál a harmatgyenge akksiért (2–3 óra kijelző és kampó) az elcseszett memóriakezelésért (kilép ebből-abból, ha ő úgy gondolja), és a döcögős UI-ért. Legalább is nekem csak stressz és szívás volt a hox, az s3 meg egyszerűen hibátlan, nem találok benne idegesítő vagy gyenge tulajdonságot.
-
szucsi
őstag
Megértem az indulataidat, nyilván kiadtál egy halom pénzt, szeretnéd azt érezni, hogy a legjobbat kaptad a pénzedért. Láthatóan sokan gondolják másképp, nem kell őket legyőznöd, sem lebaromságozni amit írnak. Számomra a hox egy teljes hónap szaladgálást, szívást és baromi nagy csalódást jelentett. Mire a frissítés kijött, megutáltam úgy ahogy van, jó most egy olyan telefon, amit csak használsz használsz, és nincs stressz, nincs bosszankodás. Ha neked megfelel a hox, örülj neki és használd egészséggel, az meg a te tapasztalatod, te véleményed.
Ps. Júniusi gyártás volt, nem első szériás. Tesztelni kellett volna még egy-két hónapot, nem kiadni félkész állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
Sziasztok, Apex használóktól kérdezem : az Apex témák háttereit be lehet úgy állítani hogy zárképernyő háttér is legyen?
Köszi
-
szucsi
őstag
sziasztok,
az a problémám, hogy a kezdeményezett hívásaim kb. felénél csak másodikra sikerül effektíve a tárcsázás. Az esetek egy részében csak kussol a hívógomb megnyomása után, és nem csöng ki. Más részében azonnal foglaltat jelez, miközben a hívott készülék úgy van beállítva, hogy nem jelezhet foglaltat. Másodikra mindig tökéletes a hívás, de a dolog több, mint irritáló. Hívás közben vonalbontás is előfordul kb. minden harmadik hívásnál.
gyári LH1 rom, vodafone-os készülék, semmi babra. nemrég (uszkve 1 éve) cseréltettem simet, mi a tök lehet a baj? Találkozott már valaki ilyennel?
köszi!
-
szucsi
őstag
sziasztok, 2 amperes töltőre rá szabad tenni a telefont? lesz baja tőle vagy le tudja korlátozni magának? van valakinek tapasztalata? gyári rom.
-
szucsi
őstag
Haha, ez egy remek elméleti megoldás. Az alkoholfogyasztás a kocsmázós években azonban úgy tűnik, nem ennyire racionális folyamat. Pont a racionális (józan) ítélőképességet fúrja meg a szesz, ráadásul dehidratál, még szomjasabbá tesz. Én annak idején a bulizni vitt pénz mennyiségével próbáltam hatni a sorsra, több-kevesebb sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
válasz rolcsibácsi #14219 üzenetére
Próbáld a mytracks-szel is, ha ott is ugrál a pozíció, akkor beszart a GPS modul. Nekem cserélték emiatt garban az előző telefonom.
-
szucsi
őstag
Sziasztok, amióta a szerviz panelt cserélt és felnyomott egy szűz gyári JB-t, a Google navigáció hangja teljesen el van cseszve. A szokásos női hang mellett bepofázik egy robotszerű hang, baromi irritáló módon. Hogy lehet ezt vajon úgy kilőni hogy a csaj instrukciói megmaradjanak? És vajon miért beszélnek egyszerre ketten?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
Sziasztok, hálózati töltőfejet ajánljatok légyszi, amiket eddig rendeltem, vagy nem annyit adnak le amennyi rájuk van írva, és emiatt tetű lassan töltenek, vagy megbolondítják az érintőképernyőt, hiába gyorsan töltenek, töltés közben nem lehet használni a telefont.
-
szucsi
őstag
Sziasztok, általatok használt és működő, nektek bevált, nem-gyári hálózati töltőfejet ajánljatok légyszi. Amiket eddig rendeltem, vagy nem annyit adnak le amennyi rájuk van írva, és emiatt tetű lassan töltenek, vagy megbolondítják az érintőképernyőt, hiába gyorsan töltenek, töltés közben nem lehet használni a telefont.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
Szia, az enyém gyári rommal és exdialer tárcsázóval panelcsere után is vacakol a kimenő hívásokkal. A hívások egy része csak második-harmadik indításra jut el a kapcsolásig. Nem tudom hogy ez típushiba-e vagy csak én szívok vele másodszor is , de full térerő mellett baromi irritáló hogy csak pittyeg nekem elsőre ahelyett, hogy hívná akit szeretnék.
-
szucsi
őstag
Vodafone 4.1.2. OTA kint.
-
szucsi
őstag
sziasztok, párom független s3-a tegnapelőtt óta úgy merül mint a nyeletlen balta. gyári szoftver, semmi nem lett rá telepítve az utóbbi kb. egy hónapban. a diagnosztika 4db android processt jelöl meg a merülés okaként, plusz olyan rádióhasználatot ami tényszerűen nem történik meg. használhatja úgy a telefon a rádió modult, hogy effektív hanghívás és mobilnet forgalom nincs?
van ötletetek a hard reseten kívül?
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
sziasztok, valamit elállítottam a telefonon, most nem ajánlja fel bejövő híváskor az elutasítást szöveges üzenettel (alulról kellett felfele húzni). Hol tudom ezt a funkciót visszakapcsolni?
köszi!
-
szucsi
őstag
sziasztok, valamit elállítottam a telefonon, most nem ajánlja fel bejövő híváskor az elutasítást szöveges üzenettel (alulról kellett felfele húzni). Hol tudom ezt a funkciót visszakapcsolni?
-
szucsi
őstag
Sziasztok, beírom mégegyszer, hátha csak nem látta olyan a kérdést, aki tudná a választ.
A szöveges üzenettel való bejövő hívás elutasítás lehetőségét (lentről felgördülő menü) nem ajánlja fel a készülék híváskor. Átírtam a szövegeket (ezt a beállítást megtaláltam), de a ki-bekapcsolás lehetőségét nem találom, hogy vissza tudnám kapcsolni. Hívásindításhoz exdialert használok, egyébként gyári vodafonos ota frissített, rootolatlan rom. Jó lenne, ha nem kellene hard resetet csinálnom rajta, belakott rendszer, nincs időm a pöcsölére vele.
előre is köszi a segítséget!
-
szucsi
őstag
"A menüben keresd meg a Telefon nevűt, nyisd meg, bal gomb, hívás beállitások, ott lesz az elutasítás ki-be kapcsolása, illetve ott tudod szerkeszteni az üzeneteket."
Az automatikus elutasítás ki- és bekapcsolása létezik, de ennek semmi köze az üzenettel való elutasításhoz. Az előbbi egy szám, vagy név alapú szűrő ki és bekapcsolása. Máshol van a megoldás.
-
szucsi
őstag
Hát igen, ennyi erővel a HDD és a pendrive gyártók is durván megtévesztik a vevőket. A nyers fizikai tárhely uszkve 90%–át kapod meg tényleges használata valójában. Pl. ha egy 31 gigás állomány tárolására veszel egy 32 gigás pendrive-ot, csúnya meglepetés fog érni.
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
válasz ittakary #46284 üzenetére
Miért is kell az átlag embernek mértékegységet váltogatni ha venni szeretne egy bot egyszerű, hétköznapi terméket? Azért, mert így a marketing nagyobb számot írhat a holmira. Szerintem ez is megtévesztő, ne a geek, hanem az átlag user nézd a dolgot. Legalább a csomagoláson fel kéne tüntetni, hogy öreg, ez valójában csak ennyi.
-
szucsi
őstag
Sziasztok, párom leejtette a telefonját és sajnos működött a zsíroskenyér-szabály, azaz pofára esett a készülék. A kijelző széttört, olvastam itt a fórumon, hogy van fórumtárs, aki a samsung szerviz árai alatt tud kijelzőt cserélni. Egyrészt legyetek szívesek a kollégához egy nicket vagy linket adni, másrészt, ha nem márkaszerviz cserél kijelzőt az látszik-e utólag a szervizben, ha igen akkor a garancia teljesen elvész, vagy csak a kijelzőre nem lesz érvényes?
Köszönöm a segítséget.
-
szucsi
őstag
sziasztok, gyári romos s3-m van, a következő problémám van vele: a (z external) microSD kártyára írt adatok elvesznek, olvashatatlanná válnak. Először azt hittem, hogy az sd kártya hibás, vettem egy másikat, de ezzel is ugyanazt csinálja: megnyithatatlan fotók a galériában, elcsesződött mp3-ak, stb.
Mit gondoltok, mi a csuda lehet a baj?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
válasz apaszka #63165 üzenetére
Végignéztem az sd-t két tesztprogrammal is, teljesen hibátlan. Valakinek más ötlete? (external SD-n lévő fileok olvashatatlanná válnak)
s3-ban usb kábellel pcre akasztva is szarakodik: a winfos hol látja hol nem, van hogy látja, de azt írja, hogy nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
válasz #01696768 #63196 üzenetére
Az a fura, hogy nem halnak meg, a tesztek szerint teljesen hibátlanok. Két 16 gigás class 10-est (Kingston / Adata) és egy 8 gigás class6-ost (Sandisk) tettem bele, mindegyikkel zavarosan működött, mind a három kártya hibátlan. Kiszaladok vele a Telemaxba, kíváncsi vagyok a szerviz meg tudja-e berhelni.f
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
Sziasztok, szeretnék csengőhangokat hozzáadni a gyáriakhoz, meg is találtam a foldert ahova másolni kellene őket, de EROFS (read only) hibát jelez az ES file manager amikor megpróbálok oda bármit bemásolni. Elvileg gyári root nélküli rendszeren (ilyen fut) is kellene tudnom módosítani a ringtones mappát.
Felhomályosítana valaki, hogy hogyan tudok egynél több hangot a gyári hangbeállítások számára láthatóvá tenni?
Köszönöm!
-
szucsi
őstag
Sziasztok, jött ma egy kisebb ota frissítés Vodafone S3-ra. Van valakinek információja, hogy pontosan mit tartalmaz?
Köszi!
-
szucsi
őstag
válasz scream #81366 üzenetére
szia, az enyémmel is voltak ilyen gondok, vodafone hálózaton, teljes térerőn, egy helyben állva is csinálta. nálam rosszabb volt az arány, 10/7 szakadt meg, minden 3 hívásindítás csak többedikre sikerült. Helyszíni alaplap csere után is megmaradt, végül a Samuhoz bevittem Budaörsre, bemérték, és valamit berheltek az antennával, talán még szoftveresen is, utána tökéletesen működött. Szóval lutri, mondjuk nekem volt xperiám, ami még ennél is szarabb volt, ott el is hajtottak a szervizből, hogy vegyem tudomásul, hogy nincs semmi baja, adtam el a picsába. Az s3 nagyon jó telefon, de ha kifogsz egy pechesebb darabot, a prémium szerviz nagyon kell mellé szvsz.
-
szucsi
őstag
sziasztok, van olyan funkció az s3-ban gyárilag, hogy browserből, emailből, sms-ből, szöveget hangosan felolvas? tudom, hogy van a drive mód, de nem arra gondolok. egyszerűen sokszor jó lenne, ha felolvasná a kontentet én meg csinálhatnék addig mást. Ha nincs ilyen gyárilag, appot tudnátok ajánlani?
köszi!
-
szucsi
őstag
sziasztok, van olyan funkció az s3-ban gyárilag, hogy browserből, emailből, sms-ből, szöveget hangosan felolvas? tudom, hogy van a drive mód, de nem arra gondolok. egyszerűen sokszor jó lenne, ha felolvasná a kontentet én meg csinálhatnék addig mást. Ha nincs ilyen gyárilag, appot tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest