- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
válasz
Zsolaf #55915 üzenetére
Én csak megjegyeztem, hogy pont az szólogat be, akiről azért mindenki tudja itt, hogyan beszél emberekkel... max a legelvakultabbak nem látják be...
Nincs ezzel gond én elejétől ignorálom a srácot, de azért ha már ő oszt le valakit amiatt, hogy szerinte hogyan beszél az kicsit kiveri nálam a biztit bocs...
-
-
-
Jadro
veterán
válasz
Zsolaf #55507 üzenetére
Nem még nem. Nem rom probléma lesz, hisz egy gyári 3 fájlos romot tettem fel repartitionnal. Egyelőre szünet, este még próbálom helyrerakni...
NG: AZ is megvolt.. Olvastam a cikkedet. Viszont update kérésnél azt írja, módosított eszköz. SZóval valami még baromira nem gyári rajta... Írok privátot.
-
Anulu79
addikt
válasz
Zsolaf #54224 üzenetére
Mindenhol jelentkezett lagg a rendszeren belül. Igaz nekem teljesen gyári minden. Semmi root vagy ilyenek. Igaz van fent 1-2 kamera app. Most vagy azokkal nem fért össze vagy csak alapban nem szeregi a rendszert. De mióta leszedtem nem akadok.
Egyébként meg nekem nem is tetszett. A "híres-neves" gömbpanoráma funkcióval se tudtam normális képeket lőni.
-
adammkaa
senior tag
-
roberto211
őstag
válasz
Zsolaf #50259 üzenetére
Akkor megnyugodtam
Tab 2 7" wifit szeretnék majd vásárolni mert így fölösleges lenne a 3g-s verzsön.
Ti/lányod,hogy van megelégedve a tab el? Mert a tab2 10.1 et is néztem ha jól sejtem kicsit erősebb a hw de az már nekem túl nagy az a baj. Azt hallottam,hogy kisebb akadások vannak rajta de mivel nincs számomra fontosabb samu által kifejlesztett szoftveres idézek "b#szások"ezért egyből tenném rá a cm-et... Te mit tapasztaltál a tab en?
-
bigdigit
addikt
válasz
Zsolaf #50228 üzenetére
Tegnap mérés előtt gyári vissza állítás volt és ma is már újra ugyanazokkal a programokkal belakott rendszeren mértem.mondjuk sokat nem akarok rajta rugózni mert az a lényeg most száguld a telefon a korábbi állapothoz képest.míg el nem felejtem mert a napokban volt téma attól függetlenül,hogy függő volt a telefon a szervizes is független szoftvert tett rá.azt mondta semmit nem számít a garanciában.
-
--Rawlings--
tag
válasz
Zsolaf #50228 üzenetére
És azt nem tudod véletlenül, hogy ez csak díszelem? Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy ha ott repedés van, akkor az egész body-val gond lehet vagy csak ott? Mert ha csak egy díszelem, akkor legyen, nem zavar engem... de mondjuk ha ez azt jelenti ha az egész telefon szerkezete reccsent meg vagy nem tudom hogy írjam le, na akkor az már eléggé aggasztó..
-
ninjago
tag
válasz
Zsolaf #49284 üzenetére
Lehet volt már hasonló vélemény, de ha az s advance-ot veszem alapul, ami került 50 párezerbe, és nézem az s3-at, ami került 90 +2-be, mindent összevetve, és amit eddig sikerült kipróbálni sokkal többet ér már most is stock rommal hozzá nem nyúlva, mint az advance-om minden létező rom-kernel kombinációval.
-
Varszegig
veterán
válasz
Zsolaf #48564 üzenetére
Ha cf-autoroottal van csak rootolva, akkor felmegy az ota, legalábbis a XELLA-ról megy tovább MC2-re, onnan még nem tudom
A "módosított" eszközstátuszt el lehet tüntetni TA-val. Mellesleg láttátok hogy ha csak simán nulláztok a TA-val, akkor az MC2 óta még van nyoma a rootnak a downloadban?
Van okosság az újabb TA-ban rá, de érdekes.
-
kengyel
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xbox Ultimate előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest