- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Zsolaf #71399 üzenetére
suhico: értem, köszi az infót. a fényeffektes feloldás gondolom az, ami az S4/s4 active, meg tabokon van, nem? az se rossz, bár én szeretem ezt a "putyputty" effektet is, ne szidd.
amuba: kösz neked is, akkor már valahogy csak kibírom. csak csórikám már nagyon le van lakva, kéne neki nagyon a gyalu. bár így, h a siyah nem támogatja a 4.3-at, kerítenem kell egy másik normális kernelt, amiben benne van a hangtuning...
-
[P]laci
senior tag
-
Black&White
addikt
válasz
Zsolaf #70820 üzenetére
Elég sokszor látom leírva, hogy S3-CM(10.x) vonalon már nem várható nagy csoda.
Egyrészt az Exynoshoz idáig nem sok minden volt elérhető a fejlesztők számára, most meg már a típus kifutásával nem vagyunk fókuszban, szép lassan mindenki vált vmi másra.
Mondjuk, amíg pl. temasek ilyen aktív, addig talán nem olyan reménytelen a helyzet. -
törölt tag
válasz
Zsolaf #70635 üzenetére
A blokkolás üzemmód azért nem ugyan az. Itt időt lehet megadni, nekem meg az tetszik, hogy a telefon kézhezvétele élesíti a rendszert. Nem kell időhöz kötni.
A működését nem ismerem teljesen, de szerintem az órát, napszakot meg azt figyeli, hogy mióta nem ért az ember a telefonhoz. Ezek alapján határozza meg, hogy mikortól nem zaklatlak. A jelzések megérkezését viszont tutira a giroszkóp meg a kijelző feléledése vezérli. -
Yeffy
veterán
válasz
Zsolaf #70330 üzenetére
Csőcső!
Ejjnye, hát ilyet... kicsit nem figyelek, és elkászálódik a nép... cöcöcö...
Köszi a köszöntőt
Rocky975: köszi a választ. igen, egyik (már) exemnek tán pont ace-je vagy mije volt, azzal aránylag értelmes idő alatt töltötte fel.
Amúgy mennyi a (nem húzott) töltési idő nektek? Már aki nem a gyári fossal tölti... -
dancsuri
veterán
-
törölt tag
válasz
Zsolaf #70119 üzenetére
Én már két hete szórakozok a 4.3-al. Hol visszarakom a 4.1.2-őt, hol 4.3 megy rajta. A UK 4.3-as kínai kernellel egész jó volt, de voltak benne lassulások sajnos.
Most az UK 4.3 -hoz feltettem az Adam 3.0 kernelt és nincs lassulás egyenlőre. Még tesztelem, de jónak néz ki. -
Tituszazeb
tag
válasz
Zsolaf #69880 üzenetére
Köszi a választ!
Van egy "kis" problémám a telefonnal.
Ma délután üzemeltem be, nem csináltam vele semmi trükközést, gyári minden, és nem tudok telefonálni. Nincs regisztrálva a hálózaton ezt írja ki. A telefon Vodafone-os.Utánanéztem a problémának, igazából megoldást nem találtam rá.
Valaki tudna esetleg segíteni? Kicsit zavaró úgy használni egy telefont, hogy nem hívhatok stb...
Előre is köszönöm!
-
LouiS22
veterán
válasz
Zsolaf #69779 üzenetére
Pontosítok, mert az eredeti cikkben sem szerepel az, hogy elismerte a hibás frissítést.
"Samsung confirms that it has “temporarily suspended” the roll out and that the issues reported with the update are currently being investigated."
Magyarán felfüggesztették a frissítések kiküldését és vizsgálják a hibajelenségeket. De ez nem egyenlő azzal, hogy elismerik a hibát. Az kommunikációs öngyilkosság lenne. Így is elég komoly arcvesztés van: a legtöbbet értékesített modellnél csúszik be a baki, ez kihat a Galaxy Gear eladásaira is (noha azt szépen elsózták azzal, hogy eladtak belőle 800 ezer darabot).
-
Gizmo94
veterán
válasz
Zsolaf #69759 üzenetére
Hát pl. innen egy párat-
Nekem is régi telefon csengőhang van minden telefonomon, nagyon jókat tudsz találni. A magyar is, de bármelyik old hone ringtones csomag is jó. Próbálgasd őket, biztosan találtsz neked tetszőt.
-
balazs1022
őstag
válasz
Zsolaf #69429 üzenetére
Hát de valami csak van közte. Valami ragasztó.. A videokkba mindig olyan nehezen szedik fel, meg azért is használnak hőpisztolyt. Ráadásul mikor arról van szó h foltos a kép, akkor is a ragasztási hibát emlegetik. Meg hát ugye a por se mehet be alá..
De pl ezt a videot nem értem. Mi az h csak olyan ragasztó csíkkal teszi körbe a kijelzőt?
Szal ezért kérdezem azt, hogy hogy van ez az gyári üvegnél (teljes felület ragasztott), meg, hogy van az utángyártottnál (lcd körül)?
-
hdekakas
senior tag
válasz
Zsolaf #69327 üzenetére
A legújabb TriangleAway kiszedte azt is szerencsére.
Még egy fontos kérdés. Javításra megy a teló, ezért fontos a gyári állapot...
Jelenleg gyári 4.1.2 van rajta, download módban minden érték jó (no, samsung official, official), a kies is felismeri, és ajánl is frissítést. (Gondolom a Kies nem ajánlana frissítést hogyha nem lenne jó a product kód is a romhoz.)
Csakhogy még root-olva van a teló. Ha csinálok egy full wipe-ot, akkor eltűnik a root, és olyan mintha gyári állapotban lenne?
Vagy kell még valamit csinálnom?Másik kérdés: Mi ez a frissítés?
Sammobile-on elvileg a januári a legfrissebb tmh rom, ami van a telefonon, akkor mire akar ez frissíteni? -
Frozzy
őstag
válasz
Zsolaf #69001 üzenetére
húha.. ez már lehet valami jó verzió..
Model: GT-I9300
Country: China
Version: Android 4.3
Changelist: 1969761
Build date: Mon, 04 Nov 2013 11:08:07 +0000
Product Code: CHN
PDA: I9300ZCUBMK2
CSC: I9300CHNBMK2
MODEM: I9300ZCBMK2Angol:
Model: GT-I9300
Country: United Kingdom
Version: Android 4.3
Changelist: 1902166
Build date: Sat, 26 Oct 2013 03:29:22 +0000
Product Code: BTU
PDA: I9300XXUGMJ9
CSC: I9300OXAGMJ9
MODEM: I9300XXUGMJ9 -
Frozzy
őstag
válasz
Zsolaf #68916 üzenetére
ott a pont amuba
mert oké, hogy mi szét trükköljük a telefont.. de egy átlag user ezt hol fogja megcsinálni ?
sehol.. majd beviszi a szervízbe aztán vissza rakják neki a 4.1.2-őt mert azzal jobb azt cső
(#68915) modd3r: remélem hamar kikerül a cucc és lehet felrakni. ma estig adok neki határ időt max holnap délelőtt. ha nem jön akkor felpasszintok egy miui-t
(remélem azért az angol is olyan verziószámu is még mint az eddigiek..)
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest