- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vackor970
csendes tag
válasz
Tituszazeb #69894 üzenetére
Volt olyan a barátomnak a T nél adtak új kártyát neki azt mondták működik aktiválva van még jó hogy ott az üzletben kipróbálta semmi nem működött a végén kiderült hogy a kártya hibás és adtak egy másikat tehát az új kártya is lehet rossz!
-
válasz
Jah!
Azt hittem, csak a készülék új.
Akkor türelem, türelem, türelem...
Pár óránként ki-bakapcsolással tudod ellenőrizni, aktív-e már a számod. -
apaszka
veterán
válasz
Olvasd el a szerződést. 48 - 72 óra is lehet, mire bekapcsolnak. Valami ilyen rémlik. Én nem vagyok előfizetéses régóta. Hűség időm meg vagy tíz éve nem volt.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Akkor a sim-kártyát ma kaptad? mert akkor azt nem regisztrálták, ha cseréltek simet, vagy még nem aktív a kártya. Hívd fel a vodafone-t MOND meg hogy ez türhetettlen
-
válasz
Tituszazeb #69892 üzenetére
Azért nehéz ezek nélkül, mert így nem derül ki, mivel van gond... Más ötletem nagyon nincs...
-
Zsolaf
addikt
válasz
Tituszazeb #69888 üzenetére
Újonnan vetted?
-
válasz
Tituszazeb #69888 üzenetére
Kártyát próbáld ki másik készülékben, ill. a készüléket nézd meg egy másik kártyával.
Amennyiben nincs erre lehetőséged, nézz el egy Vodafone-üzletbe ott segítenek majd. -
Zsolaf
addikt
válasz
Tituszazeb #69879 üzenetére
Vegyél ilyet az ebayről 500 ft és különb mint az amit belinkeltél, nekem ilyen van eddig a legjobb tokom, puha gumi és védi a nyílásokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest