- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
-
CHIPman
nagyúr
válasz
lajki7 #23630 üzenetére
Ez Super AMOLED HD, az meg Super AMOLED plus. A különbség az, hogy ebben pixelre levetítve kevesebb a subpixel, viszont több az összes képpont, az S2-n meg több az egy pixelre vetített subpixel, de kevesebb az összes képpont. A szebb meg relatív, ezer szempont alapján lehet beszélni róla.
-
p06
senior tag
válasz
lajki7 #23630 üzenetére
Hát ti tudjátok
mind kettő SuperAmoled csak az S2 az SuperAmoled+ (a + jelentése:hagyományos RGB elrendezésű pixelek). És mind a kettő OLED
A többi betű halmaz valamelyest a felhasznált technológiát takarja, de a nagyrésze 140% Marketing. Mert hogy hangzana, hogy: Az új Galaxy S3 Amoled kijelzővel, lásd szebben a világot. Samsung.....(csak amoled miért nem Szuper
Én így tudom
-
Laraxior
titán
válasz
lajki7 #23532 üzenetére
Elsőre is megtehette volna, akkor tudnék bringán zenét hallgatni
(#23533) spawn21: Milyen hibás darabokat?
Sosem volt semmivel se gondom. S2 hibátlan még mindig, amióta kihoztam a Mediából. S3 nálam van július 30. óta, nem tehetek arról, hogy nem szól a fülhallgató. Úgyfest a hangchip ment tönkre...
-
Laraxior
titán
válasz
lajki7 #23527 üzenetére
Igen, teljesen gyári, fóliából szedte ki a Samsungos figura. Meg új fülhallgatót is kaptam. Az is bontatan, mivel jeleztem, hogy nem szól a fülhallgató, meg gyorsan merül a telefon.
MunezXBK: Igen, de már említettem... emlékszel?
Már üzentem a MySamsungon, de még nem hívtak, gondolom nem járnak mindennap Debrecenben. Remélem nem cserél alaplapot az ürge, hanem még vagy 2 alkalommal marad a probléma, akkor lecserélem a Note II-re
-
GrooveHero
addikt
válasz
lajki7 #23281 üzenetére
Amelyik közelebb van és előbb megvan. Mer kínából jön vagy két hétig víz alatt mire ideér. De ha MM-ben van, akkor egyértelmű.
Nekem nem kéne, az tuti
highness
ez itt a reklám helye
Amúgy viccet félre téve nagyon szép állapotban van, látszik, hogy női tulajdonosa vanTényleg szép. Ami nem mondható el a billentyűzetről a háttérben
bocsi ezt nem tudtam kihagyni, remélem veszed a poént
Ne aggódj, az enyém még retkesebb
Köszi a képeket amúgy -
GrooveHero
addikt
válasz
lajki7 #23277 üzenetére
Köszönöm szépen áldozatos munkád, hogy időt, energiát nem sajnálva, a saját szabadidőd kárára megtetted ezt és megkerested nekünk ezt a tokot. Megvallom én jómagam már két napja letöltöttem az egész internetet, de sehol nem találtam...te pedig csak így pikk-pakk...minden elismerésem
-
-
highness
tag
válasz
lajki7 #22346 üzenetére
Nem hiszem, hogy elbír vele alapból. Nekem úgy van az sd ahogy beraktam. Nem formáztam még. A média cuccok azon vannak, a programok meg a telefon memóriájában.
krungzi: CWM-ből kell formázni exfat-ra? Mert a menüből nincs erre választási lehetőség.
(CF-root 6.4 van nekem) -
GrooveHero
addikt
válasz
lajki7 #22219 üzenetére
Hivatalos, vagy nem, elvileg kapható innen, pölö a nextel is árulja 2 év samu garival. Nem hiszem, hogy gond lenne a gariztatással.
spawn21 az volt a gyanús, hogy vki miért ad el 4 nap után egy 120k-s telefon? Mert megunta? Nem tudom, lehet...elég jól megy egyeseknek, hogy csak úgy megunnak egy ilyen értékű telefont. Nekem kicsit más a beállítottságom, nem tehetem meg, hogy minden héten új telefonom legyen 100k-ért. Mert valljuk be, jelenleg ma M.o.-n családok élnek kevesebb pénzből
-
fuximaxi
senior tag
válasz
lajki7 #21958 üzenetére
Én megrendeltem volna, de azt írták vissza, hogy ez celeb edition, szóval csak fényképes igazolvánnyal lehet rendelni, és rendelkezni kell legalább 1 milló FAN-nal
Amúgy nézegettem a napokban a 920-at, de csak fejlesztői változat volt (állítólag még nem a végleges HW), de egy nagy tégla. Nagyon vastag, mivel a sarkai nincsenek lekerekítve nehézkes az egykezes használat, még az én lapát kezeimmel is. Az S3 sokkal inkább kézre áll.
-
South Velen
addikt
válasz
lajki7 #21530 üzenetére
Én ma vettem 4500-ért a hülyeazértnemvagyok bótba'.
Tényleg kurva jó, szebb lesz tőle a telefon, még az eleje is olyan htc-s lesz.
És alig vastagítja a telót. Viszont a felső mikrofonból eltakar egy részt a tok. Vicces ez egy gyári toknál, mondjuk még nem teszteltem mennyire cseszné el a felvételt mondjuk egy metálkoncerten. -
Zsolaf
addikt
válasz
lajki7 #21532 üzenetére
A simet töröld le teljesen, nekem évek óta úgy van, ráadásul ha több helyen van ugyan az szokott gond lenni. A google-ben ott van mindig egyszer szervizbe adtam az s2-t és a másik készükre 3 perc és ott volt minden, a sim amúgy sem tárol emailt meg címeket itt meg minden van, nem mindegy.
Ha Iphon-od lesz akkor előtte átrakod a sim-re de szerintem azzal is lehet szinkronizálni.
-
csimpas
tag
válasz
lajki7 #21463 üzenetére
az "ALNALFABETA"-n én is besírtam
-
fuximaxi
senior tag
válasz
lajki7 #21495 üzenetére
Névjegyek\ menü gomb\importálás-exprotálás\ importálás simről\ google fiókba.
JimBeam007: "beázás indikátor" egy sima lakmusz papír, ami elszíneződik, ha nedvességet kap.
Ezen a képen látható a normál állapota és ezen egy ázott. -
Varszegig
veterán
válasz
lajki7 #21495 üzenetére
Nem biztos, hogy megy, mert én vagy 10 éve nem tartok simen névjegyet, és az S2 óta a felhőben van, de:
1) Névjegyek másolása a simről a telefonmemóriába
2) Névjegyeknél menü, egyesítés a google fiókkalA MediaMarktra: azért nem teljesen igaz, hogy mind fel van bontva, pénteken a feleségem S3-asa teljesen bontatlan dobozban volt, ott a szemem láttára vágta fel az eladó, mivel még nem volt biztos, hogy bordó, vagy nem bordó, és nem volt bordó bontva.
-
Zsolaf
addikt
válasz
lajki7 #21268 üzenetére
En evek ota a T-nel veszen, nem is volt gondom soha, draga de annyi problemat hallottam az ilyen boltokrol h nem kockaztatok, nem azt mondom h mind szemet de az biztos h hamarabb atvernek mint egy multi cegnel, mert ott nem erdeke az ertekesitonek h atb..szon ha van egy sz.r telefon.
A gsm boltok mar nem olyan egyszeruen kuldik vissza a gyartonak a hibas vagy rossz keszulekeket, ezert inkabb elsutik valakinek.
-
bazs.88
csendes tag
válasz
lajki7 #21268 üzenetére
Valahogy nem volt kedvem egy olyan állattal kötekedni, aki konkrétan hentesüzletbe való a 120 kilójával, kopasz fejével, nulla iq-val, nem gsm boltba.
A későbbiekben ugyanúgy kisebb boltokban vettem a telefonjaimat, és gyorsan lekopogom, találtam egy-két olyan üzletet, ahol azontúl, hogy korrekt készüléket adtak el nekem (lecsekkoltam a gyári számot, dobozban, telóban, ahol csak lehet, karcmentes, előttem bontották ki, stb), kedvesen bántak az emberrel. Magyarul ezzel a negatív példámmal nem azt akartam érzékeltetni, hogy minden kisebb gsm üzlet sz*r, de van néhány, amit én messziről elkerülök...
-
No.01
addikt
válasz
lajki7 #21160 üzenetére
Ebay, from Korea, free shipping, 13EUR, ~15nap.
Mondtuk mar sokszor, h aki jot akar es nem szorni a penzt a tobbi szar foliara az ne kiserletezzen!
En/mi mar megtettuk. Okosabb lett volna ha anno en is egybol ilyet veszek akkor nem dobok ki az ablakon majd 50EUR 3 vagy 4 masik foliara ami vagy tenyleg gagyi volt vagy nem fekudt fol rendesen vagy esetleg ezek egyvelege.
Tobbet tenyleg nem mondjuk el.Az, h rontja a kijelzo szinvisszaadast ill kezelehetoseget meg egy nagy baromsag! Aki olyan az igysem vesz foliat mert nem lehet meggyozni. nekem bevalt Omnia ota minden telefonomon van es ha tokremegy (1x fordult elo az elmult 5 ev alatt akkor veszek egy masikat ami meg mindig jobb, mint a karcos kijelzo szvsz)
frozzyZTE
Szimplan azert mert szar
kicsit fentebb irtak. Sargul, narancsosodik ill ujjal nem fogod tudni rendesen "teperolni" a kijelzot mert nem csuszik hanem tapad!
-
Frozzy
őstag
válasz
lajki7 #21160 üzenetére
Miért nem vesztek Invisible Shield by ZAGG fóliát ?
az Original Full body easy install az 7.060FT.
-
-
South Velen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest