- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
Alapból, a telepitőben már majdnem full magyar.
Anno elküldtem az általam forditott magyar nyelvi sorokat a fejlesztőnek, és beletette. Az új menük azok nem magyarok, ami az előző verzióban nem voltak, de ezeket a sorokat is nemrég küldtem el neki, igy lehet, hogy a következő full magyar lesz... Persze ha nem tesz bele megint friss sort.
Nemsokára a Blogomon elérhető lesz a frissitő csomag, amivel magyar az egész menü, stb...
A SOKP magyar sorait is elküldtem, de le sem sz@rták! Igy marad az update-t.Még jó, hogy szinte ugyan azokat a Ficsőröket, sorokat pakolják bele ezekbe a romokba, igy nem kell állandóan forditani, csak Ctrl+C és Ctrl+V. Szinte 2-3 Ficsőrben térnek csak el egymástól. Az egyik több a másik kevesebb..
De ahogy olvasgatom, szinte mindegyik 4.4.3-al fog kijönni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest