Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz arsenix #61394 üzenetére

Ez egy nagyon jó telefon, csak tudni kell kezelni.
    Amúgy meg:
    "szarul optimalizál a Samsung"
    Nem viccelek, szerintem ez igaz. Nagyon sok energiát feccölnek a csilivili fícsörökbe, de néhány dolog nem hozza ugyanazt a színvonalat. Például, íme:
    "laggol a tárcsázó megnyitásakor"
    nincs lag, egyszerűen ennyi idő megnyitni az alkalmazást. A google tudatosan pihekönnyű dialer appot gyártott magának a nexushoz, ezért tűnik smoothabbnak a rendszer.

Ennyi, toszott nagy az app, szerintem feleslegesen. Én is lecseréltem, és egyik kedvencem sincs híján funkcióknak, még többet tud, mint a gyári. Engem ez, ami cserélhető, totál nem érdekel. Csak ugye a fentieket bizonyítja...
    "szar a memóriakezelés"
    Ezen én is mindig behalok. Droid ilyen, amit elé raksz, azt megeszi. Mit kell mán aztat annyit nézegetni?!
    "az S3 LTE jobb"
    Miért is ne lenne? Ne őrítsetek már meg! Ez olyan, mintha azt mondanám, 2 kocka csoki rosszabb, mint 1. :D
    Összegezve lassan egyéves lesz a kicsike, és imádom. Bírnám, ha nem kéne piszkálni ahhoz, hogy élvezetes legyen használni, és ezért szégyellheti magát a samu. Ha meg a többi teló laggol, akkor a többi gyártó is. :P 21. sz-ban szeretném ha ez a HW simán vinné azt az OS-t, amit a világ egyik legnagyobb cége dob ki. Mondom, nem cserélem, nem bántom, ajánlom mindenkinek, de lássuk be, van még mit fejleszteni a szofton.

(#61410) roberto211 Szebb egy kicsit az S4
    Megőrült a világ, elmegyek ratatouille-t főzni. :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák