- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arsenix #61394 üzenetére
Ez egy nagyon jó telefon, csak tudni kell kezelni.
Amúgy meg:
"szarul optimalizál a Samsung"
Nem viccelek, szerintem ez igaz. Nagyon sok energiát feccölnek a csilivili fícsörökbe, de néhány dolog nem hozza ugyanazt a színvonalat. Például, íme:
"laggol a tárcsázó megnyitásakor"
nincs lag, egyszerűen ennyi idő megnyitni az alkalmazást. A google tudatosan pihekönnyű dialer appot gyártott magának a nexushoz, ezért tűnik smoothabbnak a rendszer.
Ennyi, toszott nagy az app, szerintem feleslegesen. Én is lecseréltem, és egyik kedvencem sincs híján funkcióknak, még többet tud, mint a gyári. Engem ez, ami cserélhető, totál nem érdekel. Csak ugye a fentieket bizonyítja...
"szar a memóriakezelés"
Ezen én is mindig behalok. Droid ilyen, amit elé raksz, azt megeszi. Mit kell mán aztat annyit nézegetni?!
"az S3 LTE jobb"
Miért is ne lenne? Ne őrítsetek már meg! Ez olyan, mintha azt mondanám, 2 kocka csoki rosszabb, mint 1.
Összegezve lassan egyéves lesz a kicsike, és imádom. Bírnám, ha nem kéne piszkálni ahhoz, hogy élvezetes legyen használni, és ezért szégyellheti magát a samu. Ha meg a többi teló laggol, akkor a többi gyártó is.21. sz-ban szeretném ha ez a HW simán vinné azt az OS-t, amit a világ egyik legnagyobb cége dob ki. Mondom, nem cserélem, nem bántom, ajánlom mindenkinek, de lássuk be, van még mit fejleszteni a szofton.
(#61410) roberto211 Szebb egy kicsit az S4
Megőrült a világ, elmegyek ratatouille-t főzni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest