Hirdetés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arsenix #61394 üzenetére
Ez egy nagyon jó telefon, csak tudni kell kezelni.
Amúgy meg:
"szarul optimalizál a Samsung"
Nem viccelek, szerintem ez igaz. Nagyon sok energiát feccölnek a csilivili fícsörökbe, de néhány dolog nem hozza ugyanazt a színvonalat. Például, íme:
"laggol a tárcsázó megnyitásakor"
nincs lag, egyszerűen ennyi idő megnyitni az alkalmazást. A google tudatosan pihekönnyű dialer appot gyártott magának a nexushoz, ezért tűnik smoothabbnak a rendszer.
Ennyi, toszott nagy az app, szerintem feleslegesen. Én is lecseréltem, és egyik kedvencem sincs híján funkcióknak, még többet tud, mint a gyári. Engem ez, ami cserélhető, totál nem érdekel. Csak ugye a fentieket bizonyítja...
"szar a memóriakezelés"
Ezen én is mindig behalok. Droid ilyen, amit elé raksz, azt megeszi. Mit kell mán aztat annyit nézegetni?!
"az S3 LTE jobb"
Miért is ne lenne? Ne őrítsetek már meg! Ez olyan, mintha azt mondanám, 2 kocka csoki rosszabb, mint 1.
Összegezve lassan egyéves lesz a kicsike, és imádom. Bírnám, ha nem kéne piszkálni ahhoz, hogy élvezetes legyen használni, és ezért szégyellheti magát a samu. Ha meg a többi teló laggol, akkor a többi gyártó is.21. sz-ban szeretném ha ez a HW simán vinné azt az OS-t, amit a világ egyik legnagyobb cége dob ki. Mondom, nem cserélem, nem bántom, ajánlom mindenkinek, de lássuk be, van még mit fejleszteni a szofton.
(#61410) roberto211 Szebb egy kicsit az S4
Megőrült a világ, elmegyek ratatouille-t főzni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Külpolitika
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest