Hirdetés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz
roberto211 #61445 üzenetére
A szifon egyik előnye, a gördülékeny rendszer, meg elméletileg stabil is. Más nem szól mellette. Nincs akkora nyíltsága, mint az Androidnak. Ki ismertem az androidot, tudom, hogy úgy önmagában egy instabil rendszer, sok vele a gond. De szörnyen imádom a nyíltságát, és ennyi.
Akik tapasztalt droid userek, tudhatnák, hogy mire vállalkoznak.
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #61445 üzenetére
Nem, engem is zavar, és sok mást is, csak van aki leszarja, vagy nem látja, és van aki szóvá teszi. Ennyi
Nincs 2 egyforma ember..
De ennyi pénzért, én úgy gondolom, hogy valóban elvárhatná az ember, hogy igenis ennél gördülékenyebb rendszert csináljanak.De az, hogy 2-2.5 mp mire felvillan a kijelző deep sleepből, nem a 4 mag hibája. N4, N7, szintén 4 mag, és mégsem produkálja
De én itt ezt többet nem fogom bocolgatni, mert ahelyett, hogy megoldást keresnénk rá közösen, tapasztalatokat osztanánk meg, csak egymás osztása megy.
Megoldja mindenki magának, és kész.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Külpolitika
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest