- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
Robertoq #37085 üzenetére
Ez a gyári recovery.
Akkor még az a kérdés, hogy milyen romod, és hányas TA van fenn? Amikor újraindul a spec TA recoveryvel, akkor kell egy felfele hangerő, az megvolt? Ennek mennie kell.A kérdésedre: ha van is nyoma a számlálónak máshol, szerintem nem nézik, de ezt biztosan. Mellesleg 3 fileos+pit után szerintem semminek nem marad nyoma.
-
natë
nagyúr
Olyan sok szemét szerintem nincs benne, igaz én a samsung widgeteket nem tekintem annak. A 2 t-s alkalmazás esetleg törölhető (nem nagy méret), a Samsung extra appok szintén (abból sincs sok azért annyira). Ezek igazából csak helyet foglalnak, nagyon nem kommunikálnak a neten / nem aktívak indítás nélkül. Az Xperiákban több szemét van.
Ami a stock nagy hibája az a launcher újratöltögetése. -
#TOTTI
őstag
Sziasztok,
Meg tudom oldani valahogy a gyári billentyűzettel, hogy tudjak vesszőt tenni anélkül, hogy nézetet váltanék a (123 Sym) billentyűvel? Mert elég sokat használom, gyors e-mail írásra is és szükség lenne vesszővel tagolni, nem óvodás módjára SMS szerűen írni a mondandót.
-
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #37076 üzenetére
ez engem is érdekelne, hogy miket szedsz ki, tényleg írhatnál róla pár sort, ha megvagy, fater!
azt már meg se merem kérdezni, h mi az a bloatware, lövésem sincs, mit takar...nekem XELKC van most jelenleg, független, és ebben is van szerintem kigyomlálandó cucc...
de már megvárom a független 4.2-t, mivel úgyis wipe kell majd a verzióugrás miatt (ezt sem értem, nem a fő számok a rendszerugrások? pl 2.X - > 4.x? ), arra ráeresztek mindent... átlátszóbb statbar, gyomlálás, mindent... -
nordican
tag
Korábban szó volt bluetoothos billentyűzetről, de azóta eltelt jópár hónap. Nem tudja valaki illetve tudja valaki, hogy van-e azóta ékezetes bluetooth-os billentyűzet androidra? Természetesen csak kis billentyűzet érdekelne.
-
migabi24
nagyúr
új XXEMB5 BTU rom jött ki
-
sid87
senior tag
Van egy nagy gondom:
kb 30 másodperc telefonálás után elmegy a hang és a másik félnél olyan hanghatás van mintha szélviharban lennék. Én ebből nem hallok semmit, csak csöndet. Különböző telókról is kipróbáltam és mindig ez lett... Mi lehet ez???
-
Varszegig
veterán
-
Robertoq
őstag
válasz
Black Phone #37077 üzenetére
Az volt, minden rendben lement (azóa jött is ota) de ez az egy megmaradt 1-en. Megcsinálnám megint ha van értelme, mert ha így is úgy is ki tudják olvasni akkor felesleges.
-
Gizmo94
veterán
válasz
AndrewTdi #37072 üzenetére
Oks, amint megleszek vele, majd írok róla. Egyelőre van még mit kínlódnom a másik "beteggel" is, meg dolgozni is kéne.
így nem sok időm van foglalkozni vele, de ha kész lesz beírom, bár még nem döntöttem el, melyik custom rom menjen rá..
ibenny Mert nekem igazából azon kívül,hogy fekete volt (ennek örültem) és eszetlenül karcolódott a hátlap (ennek nem annyira), nemigen adott semmi pluszt. LTE-t nem használtam ki, a 2 giga ram volt jó benne, de S3-on is el tudok lenni az 1 gigával. Az volt a másik ok, hogy most még át tudtam adni kis bukással, emezt pedig jól vettem, 80k-ért, ahogy szándékoztam is. Ezért,mivel ez kb.új, febr 18-i vásárlás és alig ment pár órát, ha ez megmarad az S4-ig, ezen már sokat talán nem fogok bukni. Márpedig én telefonokon szoktam rendeseket és ez eléggé unalmas tud lenni.
dancsuri
-
Robertoq
őstag
A szervizben meg tudják nézni a számláló tényleges állását nullázás után? Mert 4.1.1-et rootoltam, akkor ugrott egyet, aztán gyári visszaállításánál valami rejtélyes oknál fogva hiába futott rendesen le a Triangleaway, megmaradt 1-en, Nem is foglalkoznék vele, csak mint korábban írtam fagy a telefon és meg akarják vizsgálni, de ha beadom 1.es custom binary counterrel akkor simán ráfoghatják, hogy amiatt van, mert meg lett piszkálva. Persze megpróbálhatom előtte megint nullázni, de csak akkor van értelme ha tényleg csak ezt látják.
-
AndrewTdi
addikt
-
Gizmo94
veterán
LTE-től megválván tegnap beszereztem egy gyakorlatilag új T-s, két év+2hó garis kék ( sajnos nem barna
)S3-at, ami most már S4-ig jó lesz.
Szégyenletes módon még a T-s XELLA van rajta, ennyi bloatware szemetet rég láttam. Ne is csodálkozzon akinek gondja van a telefonnal pl. T-s gyári rommal, ha nem gyomlálja ki.. Nyilván nekiállok szétromolni, mert ez így egy vicc....
-
Hegasus
senior tag
-
AndrewTdi
addikt
-
Varszegig
veterán
válasz
katalin888 #37067 üzenetére
Szétnézek, ebay-en volt elfogadható áron, amazonon drágább volt.
-
Varszegig
veterán
válasz
katalin888 #37059 üzenetére
Szerintem ma rendelek egyet, aztán ha megjön, majd beszámolok róla.
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
katalin888 #37059 üzenetére
Ez a téma már engem is érdekelne, már másodszor lett feltéve a kérdés.
Csak lehet senki nem él evvel a lehetőséggel. -
katalin888
aktív tag
Valakinek van eredeti 3000mAh akkuja?
Ha igen, megosztana a tapasztalatait.... -
adamho
tag
hogy lehet a telefont csatlakoztatni egy projektorhoz?
-
lafaty80
addikt
válasz
bencze #37055 üzenetére
Az összefoglaló iránymutató segítség.Oda küldeni célszerű, mert egy kis tudás ragadhat az illetőre. Ha valamiben nem vagyok 100%-ig biztos inkább kérdezek, legalábbis én.
Amikor belecsöppentem az okostelefon/android világba szinte minden kínai volt, pláne mint "windows"-os mintagyerek.
A kis zte blade-en kellett 3 hét mire meg mertem csinálni a root-otItt pedig van nem egy "szaki" aki az összefoglalót frissíthetné, ha kell.... és persze kedve is van hozzá.
-
bencze
senior tag
válasz
lafaty80 #37054 üzenetére
Megjegyzem a kérdésre az szokott lenni az ingerült válasz, hogy lásd #1 (ami mellesleg pontatlan és hiányos is volt helyenként, amikor nekem volt szükségem rá, aggódnék, ha valaki konkrétan az alapján próbálna nekiállni).
Persze i9300 helyett i9305-öt olvasni, hogyismondjam, pech... -
Caaabi
senior tag
sziasztok, most olvastam egy cikket a MA-n itt azt írja hogy "Az alábbi képen a Galaxy S III Android 4.2.1 frissítése látható, mely a beállítások között három új, intelligens vezérlési mód beállítására teremt lehetőséget." Ez a frissítés még csak készülöben van? A sammobile oldalán nekem a legfrissebb az 4.1.2 még mindig..
-
lafaty80
addikt
válasz
csabicska #37047 üzenetére
Ok, de az i9300/i9300T-hez való sajnos.
Can this CF-root works for GT-i9305? No No No... this is for I9300 & I9300T only.. you will brick your I9305 with this.. Sent from my GT-I9300T using xda app-developers app
I9305 ez a jó tiedhez.
Próbáld meg megcsinálni az alapján, és lehet hogy visszaállítja -
Peti N95
aktív tag
válasz
csabicska #37029 üzenetére
Alaplap csere miért ne oldaná meg??
De te is meg tudod csinálni, ha veszed a fáradságot és kicsit utána olvasnál a lehetőségeknek!
Legrosszabb esetben, számláló nullázása után gyári rommal hívj házhoz szervizest, és add az ártatlant, hogy kiessel frissítettél, és azóta nem lehet telefonálni vele! Még az imeit sem kell említeni! -
-
Yodaaa1
tag
Betegen vagyok itthon 2 hete es sokat jatszom a vason. Komolyan nyuzom, raadasul karbonfolia van a hatlapon es egy OtterBox Defender tokban tartom miota egy 40cm-s esestol betort a kijelzom. A melegedest meg a kijezon keresztul is erzem, de semmi gondot nem okozott meg. Eddig. De ha megis lesz, akkor majd garban megoldjak.
Akartam mondani... JATSZ NYUGODTAN! -
biroatis
tag
Mennyire szabályos az h NFSMW-vel játszom egy kicsit és melegszik kb 45-47 fok köré tovább nem mertem!!!????
-
a.t.t.i.
senior tag
Hogyan tedd az S3at vezetéknélküli töltésre alkalmassá:
kukucs -
eladogeppc
veterán
Próbáltam Super Multi CSC ZIP-el, mindenfélével, de nem akarja !
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nem tudom mi lelte a kütyüt, de hiába próbálok CSC-t váltani, nem engedi. ALB-ben maradt
Rootoltam, CSC Changer.apk-t és még 2 fajtát is próbáltam, nem vált át !
ROM: I9300XXELLA_I9300OXFELL1_XEH -
nggabi
félisten
-
válasz
nggabi #37006 üzenetére
100e.. ezért szeretném megvenni, mint írtam teljesen origi, 0 perces. Végül is ha tudom rendesen használni, nincs valami gyári hibája, garancia nélkül is megéri. Mire kell az elején odafigyelni? Mik jöhetnek elő? ill milyen probléma lehet belőle
?
Maradnék e mellett, mivel még alkudni is tudok belőle szerintem, és jelen helyzetben +20e-t nem nagyon tudok megengedni.. úgyhogy várom az ötleteket, mire figyeljek oda
-
csabicska
senior tag
Fent írtam hogy elment az imei-m a telefonból mert nem volt efs mentésem.
De van másik telefonból mentésem amit vmelyik custom rom csinált.
Azzal nem tudok vmit kezdeni? -
nggabi
félisten
válasz
vtommy #37004 üzenetére
én úgy tudom h ha van rendesen kitöltött garjegy és számla akkor igen. sőt:
Külföldi származású készülékekre is vonatkozik a prémium garancia, csak számla kell, viszont azon az alábbi dolgoknak rajta kell lenni:
-imei szám
-vásárlás dátuma
-pecsét (ez nem gáz, ha nincs)de még lehet ebből probléma, csak ha nagyon olcsón adja akkor vedd meg
-
Sziasztok! Most készülök venni egy ilyen készüléket, az egyik ismerősöm kapta Ukrajnából, 0perces, ukrán papírok vannak hozzá, és elvileg egy angol nyelvű EU-s garancia, a készülék független. Ezt a garanciát tudom itthon aktiválni, vagy ne is számítsak rá? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest