Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
Ez nem igaz
XELLA+CF autorot kombóra úgy ment fel az OTA, hogy egy rossz szava nem volt, 1 perc alatt végzett.
A T-sek mellesleg azt XEMC2 romot kapták meg, amit a függetlenek, telenorosok, vodások 2 hete. Ajánlott feltenni, mondjuk én előtte takarítottam, de sokat gyorsult a rendszer. A XELLA-t mérföldekkel veri a felhasználói élmény. -
nordican
tag
Végülis Muton 39456 hozzászólásának lényeges része csak arra vonatkozott, hogy elég g..i dolog, hogy kompletten cserélni kell az egész teló elejét, amiben lássuk be, van valami. Valószínűleg én is hasonlóan reagálnék, múltkor nekem is zsebből esett a sarkára, valahogy megúsztam egy mikrohorpadással, most rettegek, hogy nehogy elkezdjen repedni a keret, ahogyan arról itt néhányan beszámoltak.
Sajnos azóta is nehezen veszem rá magamat, hogy a szaros szilikon (koton) tokot ráhúzzam, nekem nagyon bejön a dizájnja a telefonnak.
-
zozyk
addikt
Én sem veszek soha többet mercit...valaminek nekimegyek és összetörik...rohadt mercedes...
Itt egy nektek való törhetetlen telefon : http://www.sonimtech.com/
-
apaszka
veterán
Szerk:
AndrewTdi Természetesen! -
Gameboy77
aktív tag
Volt már visszaállítás.Persze gyári a rendszer.Próbáld ki légyszi azt, hogy mondjuk böngészés közben nyomd meg a home gombot és saccold meg hogy mennyi idő múlva látod a főképernyőt.Naggyából azonnal kéne, de ennél a telónál nem így történik.Még sorolhatnám kogy hol vár indokolatlanul sokat a rendszer, de nem akarok ezen túráztatni senkit, nem is vitatémának írtam, nekem ez így egyszerűen nem felel meg.
-
-
Zsolaf
addikt
-
Brain75
senior tag
Köszönöm a választ. Download módban minden rendben és minden official, a számláló is nulla.
Nekem az nem volt tiszta hogy a telefon állapotban miért ír módosítva szöveget. De most már tudom és nagyon köszönöm a felvilágosítást.Ha erre most felteszek egy gyári XELL4-et ODIN-al akkor a root eltűnik ugye és az állapot visszaváltozik eredetire ?!
bencze: Köszönöm neked is. Azt hiszem így marad és csak akkor fogok vele foglalkozni legközelebb ha jön valami update, vagy pedig ne adj isten gariztatni kell.
szerk: azt nem tudom hogyan csináltad, én bármit csinálok módosítva marad az eszköz állapota.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest