Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Samsung Slim Cover a barátod, ha zavar, hogy tok van egy telefonon, ahogy engem is.

-
Anulu79
addikt
Hasznal valaki szilikon tokon a telefonra? Nem nagyon batar ugy?
-
Anulu79
addikt
Most nem tudom elolvasni a tesztet ezért inkább kérdezek.
A telefon képes videozás közben fényképeket készíteni? -
lafaty80
addikt
S1-en azért hangzást is váltott a voodoo-tól itt voszont csak loud-ban tol egy kicsit, ami engem mondjuk zavart néha telefonálás közben.
Ha viszont kihajta max-ra tudásilag a mostani telón is, akkor talán még lehet meglepetés....
(bár én mondjuk annyira nem vagyok vájt fülü) -
RockCNC
őstag
A névjegyeknél/megjelenítendő névjegyek lapon tudom kiválasztani,hogy mi jelenjen meg a kapcsolatoknál.
Ha a Telefont választom ki csak az én számom jelenik meg.
Nálatok is így van?
Hogyan kel a kapcsolatokat a telefonra húzni,hogy ne csak a Gmail fiókos vagy a Facebook névjegyeket lása a telefon?Illetve a névjegyeknél mit jelent,hogy egyesítés a Samsung vagy Google-fiókkal?
-
Tomyyy21
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most a Power AMP lejátszó(fizetős) és a gyári füles valami olyan hangzást, basszust kínál a fülemnek, ami valami nagyon komolyan durva! Eddig még se Sony, se Sennheiser, se AKG fülessel nem tudtam kihozni ennyit egy fülhallgatóból! Arra tudom hasonlítani, mikor a kocsiban szólt anno egy 500W mélyláda!
Brutááálll, én teljesen elégedett vagyok ezzel a hangzással!

-
Zsolaf
addikt
A mai JB győztes a Ireland (Three)

-
Kunsztler
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Tudtommal a számlán teljes összeg van feltüntetve ha részletre vette a faszi.Vagy tévednék?

-
kungzi
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nem menj ra!!! Minden rendben a teloval. Hasznald egeszseggel

-
Piwi
veterán
Voodoo Sound hír: [link]
-
spawn21
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Számla?
Honnan tudod, hogy a csávesz megbízható?
-
kungzi
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Megmutatja a product code-d. Jb alatt ez a kod mar nem megy, de ics alatt meg igen.
3 betut fogsz latni fent, ha TMH lesz, akkor minden rendben.Groovehero
Csak a gyari tarcsazoval mukodik. Ha custom rom van fent, de gyari tarcsazo akkor elvileg mukodik.
-
Piwi
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
sok mindent nem,imádkozz hogy ne előfizetésre vásárolta az illető anno,vagy ha mégis akkor fizesse is különben tiltva lesz a készülék és lesz egy játéktelefonod
-
FuRiONight
addikt
válasz
kungzi
üzenetére
Grat. Kössz

Imei szamok egyeznek a garancia papiron, az akksi alatt es a telefonban? Igen
Milyen szolgaltatos? T-mobil
Milyen rom van rajta? Gyári TW 4.0.4 - akitől vettem nem rootolta meg semmi.
Nezd mar meg a tarcsazoba beirva ezt: *#272*sajat imei szamod#
Ird be ide mit irt ki a telo.Ez miért fontos?
-
kungzi
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Grat. Imei szamok egyeznek a garancia papiron, az akksi alatt es a telefonban? Milyen szolgaltatos? Milyen rom van rajta? Nezd mar meg a tarcsazoba beirva ezt: *#272*sajat imei szamod#
Ird be ide mit irt ki a telo. -
spawn21
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Attól, hogy valaki nem csóró még átbaszhat.
De szerintem ezt Te is tudod.Számla minden stimmel? Mert ha igen, barátom mákod volt

Rootot neki, CMW majd egy csecse rom

-
FuRiONight
addikt
válasz
spawn21
üzenetére
Nem független, itt van minden papir. Nem egy csóró ürgétől vettem.. és nem is 1-2 pozitiv visszajelzés volt rá..
IMEI szám, garancia papir, samsung garancia, számla, szóval minden stimmel.
Szóval felraktam ezt a SuperSU-t play-ból, eltávolitom, de utána meg tudom nyitni. Ez miért van?
Nekem bejön ez a TW még, már az igaz, h nagyon sok olyan dolog van ami felesleges. (kb. 70%)...
Milyen room-ot rakjak fel? Nem kell csicsa, csak szép gyors és egyszerű.
-
spawn21
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Gyárilag független?
Annyiért jó vétel, vagy nem stimmel valami vele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Roxbury
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Azt én sem értem, hogy minek van rajta. 20 éve nem divat. Ugyanezzel szívok én is. Bár, nekem kék telón van fehér slim cover, így nem olyan zavaró. Kék protective covernél viszont nagyon idegesítő volt.
-
South Velen
addikt
Samsung Slim Cover. Van rajta hely nyakbaakasztónak. Ott szépen telemegy kosszal, ami aztán faszául mutat a tok mögött. Gratulálok a Samsungnak. Fontos volt pár idióta miatt rátenni.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Hol vetted és mennyiért?
-
FuRiONight
addikt
Tegnap megjött a telefonon és nagyon szuper, iphone 4 után megváltás minden téren.

Néhány kérdés: hogy tudom azt megcsinálni, h ha factory resetet csinálok, ne rakja fel a play-ből az alkalmazásokat újból?
-
Kunsztler
senior tag
Szép eredmény még mindig a Samsung ver mindent

Nagyon szép lesz S4
Nem értem a divatmajmokat miért vesznek iphone 5

-
Bilux
veterán
Most lefutattam újra 16286

Igaz, tegnap este töltőn volt. Más is dugja fel tötőre és úgy is tesztelje kiváncsi vagyok.Egyébként meglehet nézni milyen telefon van elől... MI 2 gondolom MIUI 2-es telefonok 22.xxx pontokkal
-
Intel q8200
senior tag
A gyári internet megosztónak nincs valami ikonja? Minden alkalommal beállítások->egyéb beállítások->internet megosztás és így tudom bekapcsolni. Kicsit körülményes. Eddig a 4.0.4-ben volt ikonom és két kattintással megosztottam a mobil netet a laptopommal.

-
RaveForce
veterán
ez a beats-es zene okosság, ugyanaz mint a sima s-re volt a woodoo? tehát kihozza a wolfsonbol a max kakaót?
-
Anulu79
addikt
Valaki váltott HOX-ról S3-ra? Csalódás, pozítív élmény a váltást illetően is van?

-
Koczó93
őstag
Napok múlva jövök rá hogy a fekete s3 nem is teljesen fekete. Legalábbis a "sapphire black". inkább gyöngyház.

Ki milyen MHL kábelt használ? Hol találok olcsón olyat ami működik? -
Koczó93
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
A legegyszerűbb ha beírod a tárcsázóba: *#1234#

-
South Velen
addikt
válasz
lajki7
üzenetére
Én ma vettem 4500-ért a hülyeazértnemvagyok bótba'.
Tényleg kurva jó, szebb lesz tőle a telefon, még az eleje is olyan htc-s lesz.

És alig vastagítja a telót. Viszont a felső mikrofonból eltakar egy részt a tok. Vicces ez egy gyári toknál, mondjuk még nem teszteltem mennyire cseszné el a felvételt mondjuk egy metálkoncerten.
-
Kunsztler
senior tag
Frissült az Antutu
Mennyit dob nálatok?Azt olvastam mindenki többet kap az újjal -
kiskutya0
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ha ennyire rezelsz, miért kínálod? Aki akarja, megtalálja.
-
Varszegig
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ilyen esetben jobb önként kérni, mert ha észreveszik, akkor tényleg büntit fogsz kapni. De nekem mind1, ez csak az én véleményem.
-
sanyirigo
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hivatkozz az én nevemre, és akkor nem lesz gond

(nekem töltesz fel valami hivatalosat
) -
Kunsztler
senior tag
Melyik szint vegyek mert hallottam olyan ,hogy valamelyik szinbe nincsenek kép hibák

Melyik az?
-
GrooveHero
addikt
Figyelem, szolgálati közlemény: Elkezdtem feltölteni a maradékot is, csupán 230 mega, holnapra meg is lesz
Aztán lehet jelentkezni nálam a linkért. (Codename: csicsereg a RiGO) 
de nem szeretnék pihizni olyan dolog miatt, amit itt nem lehet említeni( szóval nem szóltam egy szót sem
) -
maxim01
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
A hiányzó dolgokat honnan lehet hozzá megszerezni?

-
rjg
őstag
válasz
RaveForce
üzenetére
Az "újraírt" verziót nem ismerem, de láttam, hogy megjelent. Még anno én is megvettem és 2.2 alatt használtam is egy ideig. Froyo és GB alatt a Go Launcher-re esküdtem, de ICS alatt az Apex vált be. Paraméterezhetőségben - grid-ek száma, programtárban látszó elemek, átmenetek, képernyő váltás animációja, stb. - szerintem a jobb launcher-ek között (full verzió esetén) nincs nagy különbség, viszont az Apex megadja a Holo feeling-et.

-
Roxbury
őstag
-
highness
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Igazi IGO dealer lettél.

-
highness
tag
válasz
poli27
üzenetére
Na így tényleg más a helyzet, és igazad van.
Gondolom sejted, hogy miért érthettelek félre. Magyarországon a "Bolti garancia" kifejezés 90%-ban majdhogynem bóvli "kapu" garanciát jelent. 
Amúgy bolthoz szerintem alacsonyabb értékű telefonoknál jó menni, S3 esetében (mivel prémium termék) érdemesebb a gyártóhoz kopogtatni garancia ügyben, mert lényegesen gyorsabb az átfutás. -
gyuri2008
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én is megkaphatnám

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így próbálják a jónépet a saját launcher-jük használatára szoktatni.