Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem! Ez direkt "szaraz" folia nem is lehet nedvesen felrakni. Nem tartom magamat kulonosebb kezugyseggel rendelkezo emberenek, sot... de ezt olyan siman felraktam, h ennel egyszerubb nemigen lehetne.
Termeszetesen kis elokeszulet kell. (gondosan letorolni/zsirmenetsiteni a kijelzot, utbol mindent elpakolni es 5 perc nyugalom)
Nem kell tole felni tenyleg nem bonyolult annak ellenere, h enis tartottam a curve resztol de a mellekelt "Squeegee-vel" konnyen kisimithato az esetlegesen ott maradt bubik, de ha figyelsz ra a felrakasnal (TILOS kapodni!) akkor nem lesz gond. -
Carambola
tag
Segítséget szeretnék kérni a Home programot (ADW launcher EX) hogyan lehet alap indítónak beállítani? A home switcherbe ha kiválasztom visszaugrik a gyári Touch Wizre.
-
Roxbury
őstag
válasz
kisninja
üzenetére
Én is úgy vettem Trénél. 144-ért. Simán jó. Akkor 200 volt függetlenül pl az Auchanban, de 180 alatt sehol nem volt. Úgysem megyek sosem más szolgáltatóhoz, így minek kéne nekem független? Külföldön meg ott a Roaming. Ráadásul sokkal olcsóbb. Akkor legalábbis az volt. Így, hogy kamatmentes ráadásul, így nincs is miről beszélni.
-
Yeffy
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
tré
-
lkasza
csendes tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Miért nem veszed szolgáltatónál? Ha előfizetésed van kedvezménnyel kapod.
-
kisninja
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
T-mob kamatmentes hitelre (miért ne ha van ilyen.)
-
poli27
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
-
zzola
titán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nextel, megbízható bolt, jó ár + gyári garancia...
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Én T-s vagyok! A Lengyel rom van fenn amióta kiadták és eddig semmi bajom nem is volt vele. Pár napja viszont elkezdte azt, hogy ha lemerül és töltőre teszem akkor alig kúszik felfelé a százalék. Ha használom és közben van töltőn akkor merül tovább bár lassabban mint ha nem lenne töltőn. A múltkor újraindítottam és akkor töltött rendesen de most már ez sem segít. Valami ötlet?
Muszáj nekem megvárnom a T-s romot? Mi van ha felrakom valamelyik megjelent magyart?
-
törölt tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
-
GrooveHero
addikt
Tudtok adni linket ki-hol vette a telefonját?
-
használ valaki esetleg bluetooth-os billentyűzetet és egeret? ha igen, akkor milyen típust?
-
subset
senior tag
válasz
anti1966
üzenetére
MTP és PTP módban is hasonló a helyzet ?
Ha sehogy sem megy lehet még próbálkozni az "SGS3 Easy UMS" -el is.
[SGS3 Easy UMS] -
anti1966
tag
Sziasztok!
a telefon nem kapcsolódik a géphez, Samsung mobile usb composite device-t nem tudja telepíteni.
hozzáteszem, hogy amit csak lehetett, feltelepítettem, de akkor sem jó.
járt így már valaki, esetleg segítséget tud-e valaki adni?
köszönöm előre is. -
Zsolaf
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Persze!!

-
FuRiONight
addikt
Kedden érkezik az S3-am és a gyári beállitásokra szeretném visszaállitani (szóval minden név, e-mail, programram törölve legyen) akkor elég ezt megcsinálnom?
"Kódos reset, a tárcsázóba írjuk be a következőt: *2767*3855# - minden programot, felhasználói adatot, fájlokat töröl, csak a szűz rom marad fent"
A telefononon gyári T-s rom, 4.0.4-es TW van fent semmi root vagy ilyesmi.
-
GrooveHero
addikt
ömm...ezt a Spigen curved crystal nevű cuccost fel lehet tenni nedvesen is? Mert jutubés videó alapján eléggé légbubis marad, azt nem értem, hogy kapoot hozzá a csaj ilyen kis simító vackot, akko mirt nem használta?

-
rjg
őstag
válasz
Koczó93
üzenetére
Nem is fogja, kivették belőle a Mass Storage lehetőségét. Ami ezt pótolná OSX alatt, az az Android File Transfer nevű program, amit a Google oldaláról le tudsz tölteni. Sajnos ez sem megy 4.0.4 vagy 4.1.1 alatt, de pont a napokban írtam, hogy a Samsung végre "meghegesztette", a leaked 4.1.2-vel működik.
-
tragabi
tag
Sziasztok!
Buta kérdés, de 1 hónapja van meg a telefon,független. Olvasgatom hogy valakinek JB van a telefonján, én amikor frissíteni akarta a softwaret azt írta ki nincs újabb verzió.
Valamelyik nap is páran ráizgultak, hogy jön a frissítés 11 órakor meg ilyenek.
Szóval, hogy lehet frissíteni_?köszönöm
-
No.01
addikt
válasz
lajki7
üzenetére
Ebay, from Korea, free shipping, 13EUR, ~15nap.
Mondtuk mar sokszor, h aki jot akar es nem szorni a penzt a tobbi szar foliara az ne kiserletezzen!
En/mi mar megtettuk. Okosabb lett volna ha anno en is egybol ilyet veszek akkor nem dobok ki az ablakon majd 50EUR 3 vagy 4 masik foliara ami vagy tenyleg gagyi volt vagy nem fekudt fol rendesen vagy esetleg ezek egyvelege.
Tobbet tenyleg nem mondjuk el.
Az, h rontja a kijelzo szinvisszaadast ill kezelehetoseget meg egy nagy baromsag! Aki olyan az igysem vesz foliat mert nem lehet meggyozni. nekem bevalt Omnia ota minden telefonomon van es ha tokremegy (1x fordult elo az elmult 5 ev alatt akkor veszek egy masikat ami meg mindig jobb, mint a karcos kijelzo szvsz)
frozzyZTE
Szimplan azert mert szar
kicsit fentebb irtak. Sargul, narancsosodik ill ujjal nem fogod tudni rendesen "teperolni" a kijelzot mert nem csuszik hanem tapad! -
Frozzy
őstag
válasz
lajki7
üzenetére
Miért nem vesztek Invisible Shield by ZAGG fóliát ?
az Original Full body easy install az 7.060FT. -
poli27
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
[link] én ezt fogom megvenni, ezzel tudsz csak aksit is tölteni meg a telefont is,és elvileg gyári....
-
FuRiONight
addikt
Várom a javalatokat dokkoló ügyben, kit milyet használ, ajánlana esetleg.

-
Yeffy
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
basztunk, igen... -.-"
egy hónapja volt - valószínűleg - hangcsip problémám, arra sem volt megoldás semmilyen rom...
nem hiába mondtuk, h gariztasd...Roxbury: én nem hiszem, h már az S4-ben benne lesz ez a 4+4 magos chip... sztem az 5ösé lesz, de majd kiderül pár hónap múlva...
sztem túl nagy ugrás lenne... -
bakesz23
tag
Valaki segítene nekem mert azt sem értem, hogy mi az a rom csere vagy micsoda és valaki szóljon rám ha amit kérdezek annak semmi értelme sincs.

-
Varszegig
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nekem az I8910-es samumon volt. Narancsbőrös lesz, lesárgul, megutálod, letéped. A tapintása ultraszar. Az örökgari azt jelenti, hogy küldd vissza a tönkrement darabot, meg még 5$-t a postaköltségre. Borítékban. LOL.
Fólia: Steinheil curved. (Ezt se most írom le eőször
)lajki7: Ne általánosítsunk, fólia és fólia között sok különbség van. Ez olyan, mint ha azt írnád, ne vegyünk autót, mert a trabant szar. Igaz vehetnél mondjuk Mazdát is

Amiről írtál, az a steinheil curved, és nem 12000, hanem 3000/ 2 db.
-
MaxiBig
csendes tag
Felraktam Artu kolléga romját.
ÁLLAT!!!Előtte Omega volt fent és akkor beállítottam egy saját képet háttérnek.Most egy belákás utáni ujraindítás után visszaállt arra a sajátképre.Már nem szeretném azt,jobb lenne Artu eredeti háttérképe.
Hol tudnál visszaállítani?Hol lehet ezeket a felülírásokat módosítani?
-
Roxbury
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Az S4 az előzetes infók szerint 5" lesz full hd kijelzõvel. Ami viszont csak lehetséges, hogy 4+4 magos procija lesz. Ja és teljesen más irányú design, mert most lesz központi design váltás a samunál. Bár én mindenképpen kihagyom, mert amíg le nem jár a 2 év gari az S3-mamròl addig marad az. Majd talán az S5.
-
Anulu79
addikt
S4-ről nincs valakinek valami infója? Az ilyen nagy lesz vagy még nagyobb? Nem tudom, hogy beruházzak-e az S3-ra vagy várjak a 4-ig.
-
divid4
csendes tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Az egyik kolléga már belinkelte, de itt van még egyszer: Steinheil Curved
-
JAGER 10
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Volt kezemben mind a kettő, sőt jelenleg One S-em van.
A műanyagos megoldás nekem Galaxy-nál nem tetszik, meg kicsit nagy is, de a bővíthetőség, HD kijelző csábító. Bár engem mindkenképpen fekete színben érdekelne, úgy sajnos még nem láttam élőben. -
GrooveHero
addikt
válasz
JAGER 10
üzenetére
Előbbi. Egyértelműen galaxy S. Már csak a prémium garancia szolgáltatás miatt is. Helybe jönnek és azonnal cserélik a hibás alkarészt ( kijelzőt, akármit).
Amúgy ez is ide tartozik és talán téged is meggyőz. Ma voltam egy használt mobilos boltban, ahol új készülékeket is árulnak. Volt S3 is, szóltam is srácnak, hogy acca ide hadd tapizzam meg. Kézbe vettem és egyáltalán nem tűnt olyan nagynak. Ok, a notibar lehúzásával azért lesz gondom
De a súlya is szuper, a telefon is nagyon szép. Még rajta volt a kijelzőn a gyári matrica és be sem volt kapcsolva, de így is meggyőzőtt. Na nem ott fogom megvenni, mert 145k-ért volt kiálítva. És amikor kérdeztem a srácot, azt mondta, hogy ez 1 év bolti garos, mondom ok, akkor a 2 év samu garis hogyé' van. Az egy 10-essel több, ráadásul rendelni kell. Tehát 155k. Pesten 117k-ért kapok, hirtelen ez volt a legolcsóbb, amit néztem. Hardveraprón meg volt egy 4-5 napos 107-ért. 21-én lett véve. Eszméletlen, hogy 40-50k-val drágább helyek is vannak és ennyire nem tájékozódnak az eladók.
Mindegy, remélem ez a kis szösszenet segített meggyőzni téged is, én mindenképp s3-at választok.
De a legjobb, ha elolvasod mégegyszer a teszteket a telefonokról, kézbeveszel mindegyikből egyet, kicsit megnyomkodod és szerintem egyből tisztább képed lesz.
-
Anulu79
addikt
A kijelző melyik része ég/éghet be? Az értesítő sáv vagy minden másra van esély?
-
lajki7
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem kell folia! Szerintem:/ rontja nagyon a kijelzo minoseget:/ egy folia van ami nagyon szuper es teljesen lefedi a kijelzot vegig! Nem is latszik h van rajta valami,ezt a foliat innen a topicbol egy vagy 2 ember rendelte ebayrol. Az ara 12ezer ft asszem
jo draga mi??
nem tudom kik nev szerint de olvastam h ok mar vettek! Nah en speciel nem fogok adni ennyi penzt ilyen szarert...nem kell folia! Slim cover aztan kesz! Ugy is ketto van benne
ha megunod felrakod a csíkost
ha meg karcos lesz a kijelzo ami nm lesz ha vigyazol ra
es ha be eg akkor kicsereled amikor elakarod adni. Szerintem igy a legjobb
JAGER10: Ha ilyen gyenge szintu teloval hasonlitod ossze mint az S akkor oda irhatnad hogy S3 vagy ZTE blade vagy skate meg tarsai
irtal volna HOXOT legalabb
-
JAGER 10
tag
Nehéz döntés:
Galaxy S3 vagy One S?! -
Laraxior
titán
Basztatok már ilyet... megint hol szól a fülhallgatóm hol nem.... most már tenyleg gari -.-
-
GrooveHero
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
két hete sincs, hogy olvasom a topicot, eddig itt eről nem nagyon olvastam, lehet korábban említetted. De akkor szeretnélek megkérni, hogy utoljára csak nekem, csak itt mondd el, hogy mi olyan szar benne? Mert akkor tényleg nem veszek. ráadásul nem is olcsó. És kérlek linkelj egy tényleg minőségi fasza fóliát. Köszönöm.

-
Anulu79
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Ez olyan mintha sima USB-vel kötnéd rá a gépre?
-
FuRiONight
addikt
Szóval ebay-ról szeretnék dokkolót venni S3-hoz.
Ezeket a dokkolókat néztem:
Black Zenis DNA Desktop Standing Charger Dock for Samsung Galaxy S3 III i9300
Black Music Player Charger Dock Station+USB Cable For Samsung Galaxy S3 i9300
3.5mm Audio Output + Cradle Battery Charger Dock For Samsung Galaxy S3 III i9300
Ezekről mi a véleményetek? Az ár olyan 3k lenne rá szánva.
-
Endless
aktív tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Szerintem ez csak akksi töltő (nekem is van ilyen)
-
Koczó93
őstag
Valaki használ itt Macet? Nem látja úgy mint az eddigi androidos telefonjaim. Kies-t felraktam de az nem annyira szimpatikus és nem mindig működik úgy ahogy szeretném.
-
FuRiONight
addikt
Hali
Ezt a dokkolót néztem ki, kérdés, h ezt úgyis tudom tölteni, h rádugom a hálózatra és úgy töltöm és úgyis h belerakok egy pótaksit és hálózat nélkül tölti a telót vagy hogy?

-
Koczó93
őstag
válasz
CarryPotter
üzenetére
nagyon is jó a gyári rom, nekem a motion wiz is tetszik annak ellenére hogy előtte Sense-t használtam

-
Varszegig
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Ha ez a kérdés, megnyugtatlak. Én az S2-t is,meg most már az S3-at is a gyári rommal használom. Tökéletsen elégedetten. Az a pár dolog, amit változtatok (mások launcher pl. Nova) az még egy rootot sem igényel. (Root ugyan van, de az a Titanium backup, meg az adfree miatt.)
-
ystuc
aktív tag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Működik anélkül is, nekem is gyári a rom.
-
lkasza
csendes tag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Még szép, hogy működik a gyári rendszerrel is rendesen.
Én is gyári JB-vel használom, hibátlanul. -
törölt tag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Na ez az! konkrétan mi a kérdés?

De ha esetleg megerősítést szeretnél,az S3(nem csak mi szerintünk),szépen megveri az ifont,tulajdonképpen minden tekintetben,és azt sem kell elfelejteni,hogy vannak itt azért olyanok is,akik éppen ifonról váltottak S3-ra,teljes megelégedettséggel!
Ezzel nem lesznek korlátaid,és ha a mail-lek fontosak neked,teljes szabadságot kapsz,több lehetőséggel,nem beszélve a méretről,ami élvezhetőbbé teszi a böngészést/mail olvasást,szerkesztést. -
CarryPotter
tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Bár ez épp nem kérdés, de nem szeretnék mindenféle Rom-okat töltögetni a telefonomra,olvastam hogy ez nagy divat az androidos mobiloknál. Remélem azért működik úgy is, ha nem nagyon nyúlok hozzá, sajnos nincs sok időm ezzel foglalkozni, de a munkámhoz meg kellenének a telefon irodai funkciói napi szinten. Van ismerősöm S2-vel, na az rommá van hekkelve mindenféle sz*rral.
-
zozyk
addikt
válasz
CarryPotter
üzenetére
1-2 érv:
Nagyobb,szebb,jobb,szabadabb... -
Varszegig
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Mi a kérdés?

-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Előre szólok, nem akarok flamevihart,békés szándékkal jöttem

2008 nov. óta Iphone-ozok. 3G-vel kezdtem, utána amint megjelent 3GS, jelenleg 4S már 1 éve. A két hármast még jb-eltem de az új négyesem már nem, vettem is pár programot. Mondhatjuk hogy Apple fanboy vagyok/voltam, de most lett elegem az egészből. Az OS zártságából. Nagyon jó, nagyon szép, nagyon trendi, csak meguntam hogy nem lehet normális emailt küldeni csatolmányokkal, fájl szerkesztő és nézegető komplett hiánya, naés a legnagyobb útálat, az Itunes. Lehetne még sorolni ill. ragozni, de nincs kedvem. A lényeg, hogy SGS3-at szeretnék. Már vagy egy hete bújom a youtubeot mindenféle videókat nézegetve és egyre inkább úgy érzem hogy az S3 lesz az én telóm, de azért mégis ott van valami, ami miatt nem 100% a döntésem. Tudom, hogy ezen a fórumon csak jót fogok hallani, de ez nem feltétlen baj, csak pár jó tapasztalat, tanács hogy mit miért, egy-két érv kéne hogy megerősítsem a döntésem
-
Anulu79
addikt
Ez a kijelző is sokszor beég mint pl. az S2-nek?
-
-
Varszegig
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
IS egy nagy rakás szar, sokan elmondtuk már, de vegyétek csak

yagericum: KIES kiírja, pl.
-
lajki7
senior tag
Ha olvasgattal volna akkor ezt elkerulhetted volna
samsung szerviz futar alapbol hozz magavak csere keszuleket de ezt meg is kerdezik toled amikor vissza hivnak vagy felhivod oket!! T mobilba csak akkor kene menned ha a samsung ki allit egy papirt h uj keszuleket kapsz mert nm lehet javitani a hibat
Mint mar emlitettem jobb lett volna ha eloszor elolvasod vagy kerdezel mielott cselekszel.Ahogy latom Bpi vagy,elmentel volna Budaorsig ott a Tesco mogott van a Telemax !! Adnak ott rogton azonnal csere gepet. En mentem mar oda Bkvval is,5perc sincs gyalog...kocsival is voltam az meg egyszerubb! Van egy szep parkolo resze

p2pp: Kerlek ne masolj be ide ilyen hosszu linkeket mert szerintem senki az egatta vilagon nm fogja megnezni neked
foleg ha fontos neked...valts teljes nezetre allul es akkor linkeld be szepen a link gomb segitsegevel!! +1perc munka...es nincs tele nem tudom masnak mondani mst ezt SZEMETTEL a forum
mert tenyleg szerintem 10/1 ember fogja megnezni neked,aki pont lehet szart sem konyit hozza mert meg nem hasznalt vagy nem tapasztalt olyas fele dolgot amit akarsz -
ystuc
aktív tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Valóban ad, de 2 munkanapos határidő van náluk, korábban nem jönnek. Nekem viszont akkor azonnal kellett másik telefon, és mivel a jól képzett hölgy, aki kiadta a telefonomat mikor megvettem, egy laza mozdulattal eltörte és kidobta a SIM kártya adapterét... Nem sok választás maradt...
-
ystuc
aktív tag
Eltelt 2 hét, és végre visszakaptam a telefonomat a szervizből.
2 hete pénteken gondolta úgy, hogy többé nem akar bekapcsolni. T-Mobile szervizbe adtam javítani. Mivel azonnal kellett egy cseretelefon, ezért döntöttem így és nem a Samsung szerviz mellett.
A T-Mobile 15 napos javítási határidővel vállalta a dolgot, ami már akkor soknak tűnt, és ez az idő érzésre hatványozottan nőtt a cserébe kapott vérző torkú IPhone 3-nak köszönhetően. Lényeg, hogy tegnap letelt a 15 nap, de mivel szombaton nincs nyitva a szerviz, már péntek délután bementem érdeklődni a telefonom után, bevallom, azzal a szándékkal, hogy rájuk borítom az asztalt... A T az elkészült készülék visszaérkezése esetén SMS-t küld, ilyet nem kaptam, de a határidő, az határidő. A szervizes ember emiatt hőbörgött is, de előkereste a telefonomat, és meg is találta. Érdeklődésemre, hogy mióta van ott a készülék, és miért nem szóltak, az volt a válasz, hogy nem küldenek sok embernek egyszerre üzenetet, mert akkor nagy tömeg lenne. Ezt inkább nem kommentálom...
Lényeg, hogy cserélték a következőket: IC-MCP, IC-Video process, valamint szoftver frissítés is volt. A készülék jól működik, megoldódott pár olyan gond is, hogy nem indultak el játékok, programok, illetve nem ragad már be az SMS és email jelzés sem, nem mutatja tovább, hogy van bejövő üzenet, ha már megnéztem.Egy biztos! Ha még egyszer garanciát kell érvényesíteni, akkor kihagyom a T-Mobile-t, Samsung futárt fogok hívni, tanultam a dologból.
-
Brekecs
senior tag
válasz
PC.fanatik
üzenetére
-
p2pp
őstag
http://www.eiphoneaccessories.com/samsung-phone-cases/samsung-galaxy-s3-case/louis-vuitton-samsung-galaxy-s3-case/louis-vuitton-samsung-galaxy-s3-case-i9300-cover-damier-brown.html#review-form
-
p2pp
őstag
válasz
PC.fanatik
üzenetére
http://cheapiphonecase.com/samsung-galaxy-case-louis-vuitton-samsung-galaxy-s3-c-111_115.html?page=2&sort=20a
-
p2pp
őstag
SanDisk 64GB Ultra microSDHC Android (SDSDQUA-064G-U46A)
Vki nyomna erre 1 Kristaldiskmark-ot?
Kíváncsi vagyok mielőtt megvenném milyen sebességre képes
írásnál és olvasásnál?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
:

Telefonnal a kezedben ultel/altal es vartad nah,mikor jon mar meg??
persze az elott hogy eladnam! Szvsz ne keverj ossze a masik illetovel (holgyel) aki foliat akar vasarolni..
sárgul,kijelző élvezhetetlen lesz,stb 
az Original Full body easy install az 7.060FT.

erre oda ir majdnem egy 3310est !