Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    válasz Divinity #39071 üzenetére

    Én nem érezem előnyét annak, hogy a háttérben appok futnak és ilyen mértékű fogyasztást képesek generálni egyeseknél készenlétben is, illetve mondjuk úgy, hogy ipaden és iphone-on sem éreztem hátrányát annak, hogy ott ez nem így van, ugyanúgy megkaptam minden értesítést és ugyanúgy nem maradtam le semmiről sem.

    Nekem a telefon csak android, tablet csak ipad. iPadből 4G-s van, java részt netezésre és youtube videó nézésre használom. Készenléti fogyasztása szinte 0, közben minden mailt és viber, vagy messenger üzenetet időben megkapok. A többi üzemidőt pedig mérete és akku kapacitása miatt nem érdemes nézni.

    Ettől függetlenül az is biztos, hogy páromnak az iphone-ja is két napot ment el, most az S7-e is két napot bír, és nekem az S8-is..., szóval az IOS előnye inkább tableten jön ki, nincs más tablet a piacon ami ekkora üzemidőre képes.

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák