- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alc
tag
válasz
HaliGab23 #44790 üzenetére
Igen, frissítés után rögtön nálam is hol érzékelte a tapicskolást, hol nem. Viszont egy újraindítás után megszűnt ez a hiba. Maradt a pocsék térerő. Akadás nincs, viszont csak FHD+ -on használom a telót, lehet azért.
De hogy nem találok a play áruházban egy normális widgetet ami egy gombnyomásra átállítja a hálózatot 2G-re vagy másra!
-
Alc
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy a legutóbbi frissítés miatt (még a CRG1 S8) vagy a nagy meleg kinyírta az adótornyokat
, de igen rossz lett a térerő egy ideje.
Van valami olyan program ami a gps vagy a wifi alapján automatikusan átállítja a mobilhálózatot 3g vagy 2g-re?
Van hogy otthon annyira nincs térerő lte-n hogy el se érnek. Persze a telefon próbálkozik, és nem mindig hajlandó leváltani automatikusan, csak amikor már tényleg annyira nincs jel, akkor meg oda-vissza váltogat. Itthon nem érdekel a mobilnet meg hogy 4g-n lógjon mikor nincs rendes jel. Itt a wifi, de bent a városban már jól jön a 4G. -
Alc
tag
válasz
janosibaja #10898 üzenetére
Gondolom a kártyák között engedélyezve van. Állítsd be az ébresztés mondjuk mostantól számítva pár óra múlvára, és mindjárt megjelenik a Bixbyben is. Ott nyomj a három pöttyre és rögzítés felülre, elméletileg akkor ott marad (ezt mondjuk nem próbáltam).
The Clock Card on Bixby Home is not always available at a glance, as Bixby Cards constantly rearrange based on time and location. But you can pin the Clock Card to the top of Bixby Home to view it at any time.
-
Alc
tag
Nekem háromszor igazolták vissza hogy kiszállításra vár, majd utána hogy Érvénytelen a megrendelés.
Végül mint Zolom89 is tette, bementem én is az egyik boltba (Telekom). Ott kérdezték, hogy mindenképpen neten akarom megrendelni? Mondtam, hogy ezek után kizárt dolog, ha van most itt nálatok feketében már viszem is. Pár perc és már sétáltam is ki a telefonnal. -
Alc
tag
Sziasztok!
Aki tok vásárláson gondolkodik (S8), ne vegyen ilyent:
Két hétig használtam amíg meg nem jött a Clear Cover tok. Piszkosul bosszantó volt, hogy az értesítési sávot nem lehetett egyszerűen lehúzni. Annyira a kijelző széléig lóg a tok, hogy rendesen be kellett nyomni az ujjamat azért, hogy le tudjam húzni az értesítéseket. Plussz elég csúszós, hiába is védi körbe a telefont, ha nem tapad az ember kezében.
Telefonnal meg vagyok elégedve, egy kérdésem lenne, ami nekem újdonság volt, hogy bejövő hívásnál, ha csak a szám jelent meg (nincs bent a telefonkönyvemben a hívó) 1-2 másodperc múlva kiírta a hívó nevét (mellette a smart felirat). Ezt a telefon szoftvere csinálja vagy micsoda? Hívás beállításoknál nem találtam erre vonatkozó részt (vagy elsiklottam felette).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Linux haladóknak
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest